Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Neata !

rammy mult succes la amnio. Sa vezi ca o sa fie bine

babylicious si pe mine ma doare spatele + toate celelalte oase. Dar sufar in tacere ...
Sotul imi spune mereu ca ma vait in somn...asa ca mi-am promis ca macar ziua sa nu ma mai auda chiar daca ma dor oasele de abia ma pot misca

M-am si suparat pe el, pt ca zilnic zilnic el imi zice ca ma vait si i-am zis sa-i dea si lui Dumnezeu sa fie insarcinat o data sa vada cum e ....stiu ca nu-i posibil, dar m-am descarcat si eu.

Eu am intrat iar intr-o perioada plangacioasa. Pe bune chiar nu stiu ce este cu mine, pt ca la celelalte sarcini nu am avut simptomele plangacioase asa de mult timp. Ba cu Filip nu am fost deloc plangacioasa, iar cu Anastasia doar de vreo 2-3 ori.

Acumi imi vine sa plang mereu.Orice ma face sa plang...offfff!
Mai este vreo plangacioasa ca mine?

p.s A venit primavara ...chiar daca numai calendaristic

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

da. eu de cateva zile plang intr una, din orice si fac crize de nervi. tip la sot, la mesterii din casa, la soacra mea....parca sunt nebuna complet.
o sun pe mama, plang la telefon. am agitat tot neamul.
si eu ma intreb ce e cu mine, parca am innebunit.
azi mi-am facut bagajul sa plec la mama, de ex...asa. de vreo 2 ore plang in continuu.

ca m-am suparat rau pe sot. am vazut un carut intr=un magazin, exact cum voiam eu, cu de toate si landou si scoita si gentuta si husa de picioare, si i-am zis sa dau un avans si sa-l luam dupa ce termin cu mesterii si molozul din casa si fata aia era de acord. si sotul ma intreaba dc nu e prea devreme si dc cred ca e o prioritate.
si m-am enervat rau de tot, ca mi s-a parut ca eu muncesc ca sa i renovez lui casa (casa e pe numele socrilor, dar stam singuri), si ca eu bag bani in casa LOR, banii MEI, in timp ce un carut pe care eu mi-l doresc, n am voie sa mi-l iau.

si m-am enervat si am luat banii pt mesteri si am cumparat TOT carutul, nu doar avansul si vreau diseara sa iau si PATUL si sa toc toti banii pt casa si i am zis asta si de fata cu el, cu mesterii si cu soacra, ca eu nu mai ii dau lui bani pt casa altora, atata timp cat prioritatea MEA: carutzul, nu a fost luata in seama.

si mai rau, mi am facut bagajul sa plec si la mama...pe perioada nedeterminata.

acum de vreo 5 min m-am mai calmat......dar am facut o criza, de zici ca m au omorat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Babyblue eu cred ca sotul tau este un om inteligent si o sa isi dea seama ca nu e bine sa se lupte cu un morman de hormoni.
Plus ca eu cu al meu am facut urmatorul pact: daca mi se pune mie/lui pata ca vreau AIA, acum, neaparat, nu pot sa traiesc fara, o iau. Nu de alta, dar daca nici micile placeri nu mi le permit, atunci pentru ce mai lucrez?
Eu zic sa iti desfaci frumusel bagajul ca oricum nu te lasa el sa pleci, chit ca te tine inchisa in casa deci cel mai bine bea o cana de laptic, linisteste-te, si vorbeste cu el. Spune-i ca ai nevoie din cand in cand sa cumperi lucruri pentru TINE, si ca asta reprezinta caruciorul acum: dovada ca e pe bune, ca se intampla, ca veti avea un copil.
Nu il cred un om neintelegator, dar cateodata barbatilor trebuie sa le mai reamintesti anumite lucruri
Pup si linisteste-te. Si aminteste-i: cu hormonii nu te pui!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

multumesc pt incurajari fetelor

indra e foarte greu ce e in sufletul tau acum nu pot sa iti spun ce sa faci pot doar sa iti spun ce am facut si cum am cantarit eu situatia in asa fel incat orice ar fi sa nu ajung la nebuni.

eu m-am gandit de la inceput ce am da fac daca copilul o sa aiba ceva si o sa aflu la timp incat sa mai pot face un avort ..si de la bun inceput am hotarat cu sotul amandoi ca nu o sa putem aduce pe lume un copil bolnav , a fost cea mai grea hotarare pe care am luat-o in viata mea desi pana acum e doar una teoretica si sper asa sa si ramana pt totdeuna...

eu am sa fac amniocenteza saptamana viitoare sincer abia astept sa scap ...daca vreodata o sa ma hotarasc sa mai fac un copil nu o sa mai fac DT si TT o sa fac direct amniocenteza...

din tot ce am citi eu despre amnio nu am gasit nicaieri femei care sa zica ca a fost ingrozitor sau ca au pierdut sarcina ...doar in studii am gasit ca riscul este de 1%...chiar sunt curioasa daca cineva cunoaste un caz unde s-a pierdut sarcina din cauza la amnion...e drept conteaza fosrte mult si medicul...

am fost si la alt medic si i-am cerut parerea ce sa fac si mi-a zis clar fa amnio...mi-a povestit de o pacineta de-a lui care a facut amnio de 3 ori in aceeasi luna si nu a patit nimic..a facut la cj, ungaria si franta pt ca ceva nu ii iesea ok si nu vroia sa renunte ...nu a patit nimic a nascut si e ok copilul...

asa ca eu zic ca depinde de ce vrei tu pastrezi sau nu sarcina orice ar fi...

mult curaj ...saptamna viitoare o sa iti dau mai multe detalii despre amnio asa direct de la sursa ...de pe pielea mea

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Babyblue,imi pare rau ca te-ai certat cu sotul dar eu m-am amuzat copios citind ce ai scris , parca vb despre mine. Exact asa sunt si eu cand ma enervez chiar nu ma intereseaza cine este langa mine sau cine aude, eu spun ce am de spus.
Eu te sfatuiesc sa te calmezi si sa te impaci cu sotul tau pentru ca nu-i face bine lui bebe sa fi trista

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 22+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

no,am sunat si eu la medic sa aflu rezultatele si mi-au zis sa ma relaxez ca daca nu m-au sunat inseamna ca totul e ok...na...America asta

Mama de Ana si 21+

hihihi...asa senzatie de deja-vu am! oare de ce??!! Imi pare bine ca au iesit ok analizele. Te programezi ca sa le discutati sau asta e tot?

Si ca tot zici de America, sa va spun cum m-am distrat azi. Cu o burta care pare de 7 luni din cauza constipatiei, imi iau sotul de mana si hai la farmacie sa luam supozitoare cu glicerina (stiu ca sunt singurul laxativ safe t noi acum). Ii expun farmacistei problema la care ea: daca sunteti gravida nu va pot da fara reteta de la medic. O injur in gand pt ca e incompetenta si zic bine, hai ca visavis mai e o farmacie. Acolo schimbm tactica: cere sotul, spunandu-i ca el de-astea folosea in tara si ca acum are nevoie. Si ii da farmacistul fara probleme! Morala mai bine nu spui ca esti gravida cand cumperi ceva, ca astia fug de raspundere ca ala de tamaie!
Acum m-am pricopsit cu o cutie cu "gloante" de care-mi e frica si sa le vad. Am incercat de 2 ori si nu le pot tine mai mult de 15 secunde... deci insuficient ca sa-si faca efectul. Asa ca tot la prune cu lapte o sa apelez!

17+

Sunt ca un ou kinder!

introduci corect supozitorul? Adica partea ascutita sa ramana spre exterior, ca daca il pui invers o sa ai senzatia ca faci pe tine imediat. Scuze daca am fost deplasata.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

babyblue esti fenomenala deja te si vedeam si eu fac identic cand ma enerveaza al meu sot iau bani ce ii avem in casa si ii defectez pana la ultimulpana acum imi cmparat parfumuri si bijuterii ca am pt inca 4-5 generatii de fete de acum bine zici tu o sa iau la bebe....la fel e si la noi situatia cu apartamentul doar ca e si pe sot si pe socrii ...si scandalul cu banii in renovat l-am avut acum 5 ani...nu te supara pe mine dar rad ca proasta ...nu pot sa cred ca mai e cineva care face ca si mine...dar nu are rost sa te enervezi ...il ai pe sot si acum si pe bebe...

fecian acum cand ai zis de paracetamol mi-am amintit ca mi-a povestit sora mea(in olanda sta si ea ) ca a mers la spital cu ceva prietena de-a ei care soltul avea cancer se simtea omul rau si ia tinut la urgente 2 ore dupa care ia dat o aspirina si ia trimis acasa ma sunat sora mea socata ca asa ceva ea in romania nu a auzit macar...

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui indra03
Iata insa ca ma tin de promisiunea mea facuta dealtfel de acum cca o luna cand va scriam rezultatele de la dublu test:Sindr Down la test combinat 1:952 , celelalte fiind cu riscuri muuult mai mici, si vin acum cu rezultatul interpretarii triplului test: DEMORALIZATOR risc ptr. Sindr. Down 1:55, ambele facute in acelasi laborator.
Nimeni nu-si explica diferenta atat de mare, dr ginecolog crede in copilul masurat insa DECIZIA pentru amniocenteza trebuie sa o iau, normal EU!
Sunt extrem de ingrijorata si dezorientata!Nu stiu daca este mai bine sa mai fac un triplutest intr-o alta clinica sau sa merg direct la amniocenteza!
VA PE TOATE FETELE, VA OFER UN BUCHET DE GHIOCEI IMAGINAR SI... CA INTOTDEAUNA :
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 17+ saptamani

Imi pare rau pt rezultat, dar asta nu inseamna ca bebe are ceva, daca te hotarasti sa faci amio nu pot decat sa iti urez succes si sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa fie totul fff bine.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Va doresc o primavara frumoasa si peste cateva luni sa ne bucuram de cele mai frumoase si asteptate martisoare din vietile noastre

Alinuff, Indra si Ramyy imi pare extrem de rau pt rezultatele voastre. Eu tot cred ca au gresit ceva si bebeii vostri sunt sanatosi tun Va doresc sa aveti multa putere

Mie imi este rau de 3 zile de imi vine sa ma tavalesc pe jos... Stare permanenta de voma si de azi vad ca stranut si imi curge nasul. Am fost in vizita la socrii in weekend si soacra a uitat ca e racita ca sa-mi spuna si mie sa nu mai merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Indra, Alinuff, Ramyy, sa dea D-zeu sa aveti vesti bune dupa testari, care sa va linisteasca si fie ca peste cateva luni sa va tineti in brate puiutii sanatosi!
Sper din suflet ca rezultatele sa fie infirmate la amniocenteza! Triplul Test are rata de detectie pentru sindromul Down de 70%, ceea ce nu inseamna diagnostic ci doar potential statistic (rata de detectie care este de fapt relativ mica, ratand 30 din 100 de cazuri, si in plus are o marja de eroare de 5%, adica in 5 din 100 de cazuri detectate a fi “pozitive” rezultatul e eronat), pe cand amniocenteza intr-adevar are o acuratete de peste 99% in diagnosticarea anomaliilor cromozomiale si a altor boli genetice, asadar e o cale sigura de infirmare sau confirmare a suspiciunilor de la DT sau TT. Multa bafta, sunt sigura ca ati luat decizia cea mai buna.

In alta oridne de idei, La Multi Ani tuturor de 1 martie, sa aveti o primavara minunata si lipsita de griji! Azi pentru mine e o zi f speciala: acum 4 ani pe vremea asta aduceam pe lume bucuria vietii mele, "martisorul" Sophia.

Toate cele bune,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Felicia nu exista posibilitatea sa mergi la un spital privat macar sa-ti faca niste analize banale si sa-ti masoare colul? Traiam cu impresia ca in afara Romaniei sistemul medical este mult mai bine pus la punct, dar vad ca nu

Anaemi si babyblue si eu sunt plangacioasa sefa a familiei. Ma enervez din orice si desi si sotul trece printr-o perioada grea am devenit incapabila sa-l inteleg si mi se pare ca doar ce simt eu e important. Cum spuneti si voi, hormonii sunt de vina Oare cand o sa treaca toata nebunia asta?

Mergi la inceput