Bucurii de sept-oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
GETY spune:
Mai, mai....
De mici sufera fetitele noastre. Mititica...
Lilina, treaba cu rolele e complicata. Nu foarte, dar trebuie sa te documentezi un pic.
Pana la urma iti cumperi, sau nu? Te-ai hotarat?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Lilina- pana la urma ati rezolvat problema - asta conteaza ati impacat toate fetele !
Gety - eu am role si eu ma dau cu copii pe role, abia astept. Important este sa aibe roti de silicon, sa aibe ABEC(viteza si timpul de rotatie al rotilor) 5 sau 7 si e bine sa fie metalic nu de plastic suportul pe care sunt prinse rotile - este mai rezistent.
Spor la cumparat!
Lexi - mai sa fie - imi pare rau ca iar muciti - sanatate Mariei.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Lili, eu abia acum am citit mesajul tau. Am fost taaare ame#355;ita azi. Adevarul e ca am fost in birou la 7 dimineata (cu o ora jumate mai devreme decat inceputul programului) ca sa fiu sigura ca-mi termin toata treaba. Dar ma simt asa de obosita si mi-e asa un somn ca nu ma mir ca nu am vazut ultimele mesaje.. Asadar ai avut dreptate cu raceala fiica-mii. De fapt, nici nu ma mir. E soare si frumos dar e ffff frig iar noaptea scade temperatura sub 0 grade. In timpul zilei bate un vant de te ia pe sus.
Gety, spor la cumparat role. Eu nu ma pricep sa-ti dau sfaturi, nu am role si n-am nici in plan sa cumpar. Eu imi doresc o bicicleta dar n-am cand sa ma plimb cu ea.
Dar tu in ce zona vrei sa slabesti? Ca daca vrei sa slabesti la picioare, rolele te vor ajuta, dar daca vrei, de ex, sa dai jos burta, nu stiu ce efect va avea mersul pe role...De fapt, important e sa faci miscare.
Apropo de facut miscare, ma gandesc sa-i iau Mariei o trambulina din aceea rotunda. Am de gand sa sar impreuna cu ea. Am citit ca 10 minute de sarit pe minunea aia echivaleaza cu juma de ora de jogging, deci ma scot.
Cris, super tare Victor!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
usorlili spune:
Gety eu am mers in iarna cu Teu la o pista pentru rolleri, intru-un mall si mi-am inchiriat role. Eram doar noi doi pe toata pista. Am zis ca never-ever n-am sa mai urc pe role. A ras Teu si cu fundu' de mine iar eu am facut o febra musculara infernala. Acum ca vine primavara parca mi-a trecut "supararea" si ma gandesc sa-mi iau si eu o rola-doua.
Lexi sanatate Mariei.
Noi am dat-o din hora in sarba. La analize ne-a iesita ca suntem streptoccoc-free (cel care declanseaza scarlatina) dar a facut aseara laringita. D-aia urata, de au vrut sa ne opreasca in spital. L-am scos pe semnatura. Norocul nostru este ca stam la 5 minute de Budimex, asa ca am avtu curaj sa-l iau acasa.
Cris parca tu ma intrebai de hartia creponata. Noi am folosit un paharel mic, am desenat cu creionul cerculete, le-am decupat si am facut felicitari cu flori. Flori mai mici, flori mai mari, cu vaza, fara vaza. Pentru 8 martie.
Acum, de cateva zile, a facut o pasiune pentru "fluturasii" pe care-i facem pe coala de hartie cu acuarele la tub. Punem pe hartie culoare din tubul de acuarele apoi indoim foaia la jumatate, apoi desfacem hartia... si ne imaginam ce reprezinta "fluturasul".
Roxana ce mai faceti?
Lilina... deci... ce fuse bubitele?
Va pup, W-end placut.
Si, totusi, exista iubire...
anangel_lexi spune:
La multi ani, Pufy, sa-ti fie bine, sa fii sanatoasa, sa te intorci cu bine acasa si sa ai parte de multa, multa fericire! Te imbratisez cu drag!!!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
LA MULTI ANI, PUFY!
Multa sanatate, si sa treaca anul repede sa te intorci acasa, langa ai tai!
Teoretic, as vrea sa slabesc de peste tot.
Lexi, te-ai scos, cred ca e mai amuzant sa sari si sa slabesti!
Usorlili, crede-ma, sotul meu rade de pe acum imaginandu-si ca ma vede pe role. Deja se gandeste ca o sa am vanatai, maini si picioare rupte si el o sa trebuiasca sa faca mancare.
Eu am bicicleta magnetica acasa, dar ma plictisesc sa pedalez pe loc.
Mai fac si aerobic, tot acasa, dar obosesc foarte tare. Si repede. Mie imi place sa merg pe bicicleta, de fapt imi place sa ies din casa si ma gandeam ca atunci cand o scot pe Maria cu bicicleta afara, eu sa merg cu rolele pe langa ea.
Mamici, pe aici bantuie o epidemie de gripa, viroza si altele periculoase. Penultima saptamana la Maria la gradi au fost doar vreo 11 copii. Din 20 si ceva.
Din pacate, Maria a inceput de aseara sa tuseasca cate putin. I-am dat medicamente, sper sa scapam ieftin si de data asta.
usor.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Cine? Eu si sotul. Ce? Activitati de "sambata seara" Unde? In baie. Cand? Aseara. De ce? Deoarece... Cum? Ooooh... Rapiiid...
Dimineata. Ies nerabdatoare de sub dus...... Pai da! De o saptamana... ma trasnii ideea si... acolo ramase... Oaaau!!! Da' cu ce chef a venit!!!
"Diseara avem o activitate comuna, in baie, de mare angajament...", ii spun sotului... intalnit in calea-mi spre camera...
"?!... imi place cum suna ... dar... n-am putea grabi momentul?!", veni raspunsul dintr-o suflare...
"Nope... ce urmeaza sa facem, de fapt, sa-mi faci... e... nu stiu... e... secret... deocamdata... Dar... sa stii ca decizia pe care am luat-o ... nu mai poate fi anulata. M-am hotarat si gata! "
"Mey "fimeie".. ma pui pe ganduri ... Da-mi un indiciu, ceva... ca mai e mult pana diseara", rosti sotul dezorientat...
"Nuuu... nu... te rog... nu insista... E surpriza! Doar fi pregatit... eu am incredere in tine si vreau ca rezultatul sa fie pe masura"...
Deh... a urmat o zi plina... de intrebari, mesaje etc... Obositor, dom'le!!! Dar... n-am divulgat secretul pana... veni seara...
"Gata! Sunt pregatita!"...
Usa baii s-a deschis rapid si...
"Ce, Doamne iarta-ma, vrei sa fac cu asta ?"... Ah... nu... nu ma pricep... stii bine!!!, sopti sotul...
"Dar nu trebuie sa te pricepi... trebuie sa vrei... Eu... vreau... tu vrei, stii tu...... Daca nu, mi-l fac singura... si tot mi-l fac... Asa ca...intri?! sau ?!... Si e usor, de altfel... Eu am pregatit deja terenul, no?! "...
"Mey... nu stiu... daca nu-mi iese.. Dar stii ce?! Ok... fie cum spui tu... sunt alaturi de tine...da?!"...
"Treci la treaba!!! "
Dupa... 3 minute... juma' de treaba e rezolvata... dupa alte 3... sunt gata... WHAT?!?! Atat?!?!
Deschid ochii si-mi privesc sotul: "De ce taci? Cum e? "... Intorc capul... si...
"Mey!!!!! Bey... nu-i adevarat !!! Daca nu stii ce-i ala un breton... de ce te-ai mai bagat?! Hai ma'... ce, pana mea, mi-ai facut!!!"...
Ce?!?!?! Juma de fata cu bretonul la nivelul dorit... juma... cu un cm mai sus...
"Ti-am spus ca nu ma pricep. Tu!!! nu si nu... ca vrei... bla, bla, bla...", isi sustinea "nevinovatia", sotul...
"Mey... una e sa nu te pricepi... si una sa nu cunosti ce e ala un breton!!! Caci asta reiese din ce mi-ai facut!!! Mama ta a avut vreodata breton?! Sa o intrebi daca nu vrea sa-i faci unul!!!"
"Dar... poti sa lansezi un nou stil, stii asta?!", incearca sotul sa relaxeze atmosfera...
Privesc, iarasi, in oglinda si... "mey... te costa o pereche de pantofi... dar d'aia... adevaraaaatii... "...
In dimineata aceasta... parca e mai bine... m-am obisnuit, oarecum, cu asimetria... Sincer... m-as fi bagat aseara... sa-l uniformizez... dar mi-a fost teama... pentru ca nici eu nu ma pricep... "la bretoane"... si, siguuur, as fi ramas fara "materie prima"... de la radacina... Plus ca... daca as fi facut asta... cum l-as mai face pe sotul meu sa se "simta", de fiecare data cand ma vede... ca urmeaza sa MERGEM... la shopping de "pantofi adevarati" si, fie vorba intre noi, nu numai...
Bine ai venit primavara!!!
In alta ordine de idei... 'neatza!
O primavara frumoasa si voua... si plina de idei...
Pufy, LA MULTI ANI!!!!!! Cu multa sanatate, bucurii si impliniri! Ai grija de tine, Dumnezeu sa te aiba in paza, sa te intorci cu bine acasa si sa te bucuri de micutul tau!
Lexi, cum a fost pana la urma la carnaval? Asteptam pozici cu buburuza! Multa sanatate! Cum e ?
Adina, micutii tai cum s-au descurcat?
Cristina, multumesc! Suuuper haios Victor! Un copil care stie sa "gestioneze" criza...
Lili, multa sanatate strumfului! ufff... ca nu se mai termina sezonul racelilor!!!
Gety, multa sanatate! si spor la "rolle"- rit... daca tot ti-ai pus in gand...
Lilina, cum e cu bubitele! Multa sanatate si voua!
Fii-mea a primit de la "pr'etenul" Gabi... un martisor cu Minnie Mouse... si a povestit intregii familii cum ca acesta ii cunoaste gusturile... de unde a mai scos-o... nu stiu...
O zi placuta! la Bacau a inceput sa fulguiasca... asa ca...
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
AdinaF spune:
Yoanna, esti bestiala
cum s-au descurcat ai mei?? super!!! (Habar n-am la ce te referi ).
Pufymic, LA MULTI ANI! ,impliniri pe toate planurile si sanatate tzie si familiei tale
O seara frumoasa!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Va ofer cu mare drag o cafea cu lapte sau o capuccino, sau un ceai cine doreste!
PUFY- "La Multi ANI!" - sa fii sanatoasa si toate dorintele tale sa se implineasca. Un buchet mare de si o gramada de
Ioana- mai esti mortala si ai un dar de a povesti - am ras cu lacrimi la cum te-ai pregatit sufleteste... dar sotul cred ca toata ziua a asteptat sa vina seara.... macar l-ai rasplatit?
Lili- ne arati niste poze cu floricelele?
Noi sambata am fost la 3 petreceri ca pe alte 2 nu le-am putut onora asa ca ieri am stat in casa si ne-am odihnit ca am fost rupti de oboseala toti.
Victor ma ia de mana si-mi spune - mama tu stii ca esti cea mai frumoasa din toata lumea? - Chiar nu stiam.... - Iti spun acum de 1000 de ori ca esti cea mai frumoasa si sa-ti intre bine in cap ca o sa-ti spun in fiecare zi. Si fetelor chiar imi spune in fiecare zi de foarte multe ori ca sunt cea mai frumoasa si ca ma iubeste mult. Iar eu le spun acelasi lucru ca-i iubesc enorm.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)