Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dragutele
roxana imi pare teribil de rau pt patania ta,chiar o sa ii povestesc mamaei mele de patania ta ca eu trimit bani acasa intr-un cont pe care la deschis mama
lexi sper sa scapati cat mai repede de concertele astea nocturne ca stiu si eu ce inseamana am trecut si eu cu darius cat am fost acasa
gety sper ca mariei sa ii treaca cat mai repede tusea de dupa raceala

Mergi la inceput

multumim tare mult de aprecieri
daca ar fi si cuminte dupa cat este de dragut si frumusel tare bine ar fi
de o saptamana aproape nu merge la gradi pentru ca e cam racit il doare si un pic gatul
astazi a fost sa faca ceva analize sa vedem ce si cum
inainte sa merg eu acasa in ianuarie a fost mama cu el la medic ca iar fi fost tare rau dupa ce a mancat niste alune si cica ar avea o disfunctie la splina dar nu vor sa ii faca ecografie fiind prea mic
mergem pe tratament cand ii este rau si evitam pe cat posibil anumite alimente care ii provoaca acea stare de rau
medicul zice ca nu grav da eu totusi as vrea sa stiu ce se intampla mai ales ca nu am avut probleme cu el pana acum
va pupez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Rox, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat, parca ar fi scenariul unui film urat; imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva! In alta ordine de idei ma bucur ca Victor s-a acomodat cu ochelarii si ca Daria a invatat sa mearga pe role.
Lexi, va doresc multa sanatate, sper sa scapati de tuse!
Cris, hip-hip-ura pentru pesti Mult succes la curs!
Gety, pe scurt despre buget: pentru calcularea fondului de salarii s-a luat ca medie un profesor cu grad II, sa zicem, cativa ani vechime, care are un salariu mediu, sa zic asa, undeva pe la 1000 lei; dar, la noi in scoala, majoritatea au gradul I si vechime mare, iar cei cu salarii mici pot fi numarati pe degetele de la o mana. Si de aici a iesit un dezechilibru. Iar noi avem si niste sentinte judecatoresti puse in aplicare. Cam asta ar fi, oricum, ne asteptam la niste reduceri drastice, nici nu vreau sa ma gandesc.
Elenia, l-am vazut si eu pe Darius, e un dulce! Si toti copilasii sunt simpatici, mi-a placut cum danseaza.

Va pup, va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

xandrutza multumim de aprecieri
chestia cu salariile in invatamant e hotie la drumul mare si apoi se pare ca cei din minister nu au stat niciodata la o catedra sa vada cam cata munca se depune cu acesti copii vorbesc de parca is cazuti de pe alta planeta mai bine sa ii trimitem undeva pe o planeta(una din alea noi descoperite)

Mergi la inceput

buna dimimeaat mamici de bucurii
poftiti la ,ceai,capucina sau la ce va pofteste inimioara de dimineaat
o zi minunata sa aveti
P.S.am cel mai curajos baietelieri la analize nu a palns cand l-au intepat sa ii ia singe se tot lauda si arata ia uite de unde mi-a luat sange
pupez si o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!
Vine cineva la ?

Xan, la noi se procedeaza altfel: ai suma fixata pentru cheltuieli de personal, iar tu ti le asezi in functie de istoricul anului trecut. Deci, cam cat ai avut anul trecut, + inca un pic ca mai iei in calcul ca mai sunt salariati care trec la gradul urmator sau trec la alta vechime.

Eu sunt mai bine, iau Homeogene !

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Vin si eu la cafea

Gety multa sanatate!

Roxana- inca nu-mi vine sa cred ce am citit. Este ingrozitor prin ce ai trecut. Asa cum spui simplul fapt ca te-au luat de la banca cu masina politiei te face sa te simti "murdar". Dar pana la urma mama ei de treaba tot sistemul asta e cel care ne face sa ne simtim asa. CEC-ul ar trebui dat in judecata- dar pe ce baza, ce dovezi ca nici nu-ti trece prim minte ca se poate intampla asa ceva.

Elenia - mai ce baiat cuminte sa nu planga el la analize! Felicitari!

Fetelor sa stiti ca nu-i treaba usoara cu pestii - si eu asa am crezut dar m-am inselat.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Elenia, multumim de tratatie si felicitari micului curajos!
Cris, nu e deloc usor, stiu si eu ca am avut si noi acvariu. E munca, nu glum#259;! Si cu tot efortul depus, pana la urma tot ne-au murit toti pestii. Acum vrem sa ne luam iar acvariu, dar dupa ce reamenajam sufrageria. Ne-am dori foarte mult si caine si pisica dar problema e ca nu stiu ce fac cu ei cand plecam in concediu. Un dog sitter costa cam 10 euro pe ora ceea ce inseamna foarte mult daca faci un calcul la 21 de zile de concediu. Iar la pensiune e si mai mult. Ca sa nu mai spun ca fii-mea isi doreste si un cal...
Roxana, inteleg cum te-ai simtit dar incercam sa te linistesc un pic. Ma bucur ca Victor se impaca bine cu ochelarii si ca Dariuta merge asa bine cu rolele. Eu nu am curaj sa-i iau role Mariei, cel putin nu acum.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Chiar citisem ieri despre patania Roxanei.
Eu stiam ca la banci au aparate de verificat bancnote si treceau fiecare bancnota prin aparat. Cum le-a scapat? Cred ca nu le-au verificat pe toate. Neatentia lor, care te costa pe tine!
Of!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eleņia

am cel mai curajos baietelieri la analize nu a palns cand l-au intepat sa ii ia singe se tot lauda si arata ia uite de unde mi-a luat sange

elena mami fericita de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Cred ca are "stofa" de dr.
Bravo lui!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput