Bucurii de sept-oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
eleņia spune:
salutare fetele
eu cam rar pe aici
dar sincer sunt intr-o faza fff aiurea
eu cum v-ati obisnuit deja iarasi sunt plecata din tara fara domnulD
imi vine numai sa plang si parca vad totul numai in negru
offff
ce sa faci asta e,ma consolez cu gandul ca pentru el plec de acasa
despre domnul D ce sa va spun e un dragut si un superb pt mami a lui si cand il intreb cat esti de frumos el spune ca soarele,imi vine sa il mananc cand s[pune asa
cat despre activitati ca am vazut ca despre asta vorbeati face dansuri populare la gradi pe care le-au si prezentat la serbarea de 8 martie
eleņia spune:
dragele am aici ceva poze si filmulete mai recente cu domnul D
http://community.webshots.com/album/580010561EDHrIR
eleņia spune:
buna dimineata
poftiti la capucino,ceai etc
o zi minunata va doresc dragi mamici
va pupez fug la servici
anangel_lexi spune:
Elenia, bine ai revenit si multumim de tratatie!
Am vazut pozele cu Darius, a crescut foarte mult si e un dulce! Si un dansator talentat!
Noi azi si maine o tinem pe Maria acasa din cauza tusei. Nu stiu de ce, dar noaptea are accesele cele mai lungi si dese, asa ca nu doarme prea bine. Sper sa scapam odata, ca zau ca m-am saturat! Si eu tusesc cot la cot cu ea, cand nu tuseste ea, incep eu si invers. Asa ca la noi in casa e concert toata noaptea.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Elenia- l-am vazut pe micul dansator- e tare frumos
si a crescut asa de mult
Lexi da-i Mariei seara o cana de lapte caldut cu miere- sigur calmeaza tusa- e valabul si pentru tine.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
dragelor,
v-am citit, dar am avut una dintre cele mai urate zile din viata mea saptamana asta asa incat n-am fost in stare sa va scriu.
pe scurt, acum 2 zile m-am dus sa depun in banca transilvania niste euro, pe care sotul meu ii scosese de la CEC, caci credeam ca vom plati ceva la apartament. acei euro erau din vanzarea apartamentului. incepe aia de la casierie sa-i verifice si se opreste la o bancnota de 100 euro care-mi spune "ca-i suspecta". nu vrea sa-mi spuna de ce, ce e in neregula, nu mi-o mai da inapoi s-o vad si eu... o plimba si prin spate, fara ca eu sa vad pe unde, timp in care babele de la coada ma certau pe mine ca de ce nu imi iau banii inapoi ca ele au copii acasa... ... ce sa spun, s-a chemat politia... am ajuns sa dau o declaratie la banca cum ca am o bancnota suspecta, am fost condusa la sediul politiei cu masina politriei... parca nu era viata mea, aveam impresia ca e un vis urat... la politie am mai dat inca o declaratie, toti luau bancnota si isi dadeau cu parerea ca e falsa... eu le-am spus ca ar fi bine sa o protejeze caci se pot lua amprente de pe ea si ca se poate verifica ca pe ea exista amprentele casierei de la CEC, de unde am scos banii... ce sa va spun, profesionalismul politiei... am sunat la cec, acolo nu au notat seriile bancnotelor pe care mi le-au dat... a venit si sotul meu, a dat si el declaratie... parca nu era viata mea, va spun, nu intelegeam ce am facut sa ajung sa dau declaratie la politie... niciodata in viata mea n-am facut ceva ilegal si acum eram interogata in legatura cu o bancnota prezumtiv falsa pe care am ridicat-o de la CEC. iar acum stam cu sabia deasupra capului caci dosarul a fost inaintat departamentului crima organizata... sunt inca stupefiata, nu-mi vine sa cred ca mi se intampla... l-am pus pe sotul meu sa ia restul de bani si sa-i depuna inapoi la CEC, ca mi-era teama sa nu fie gasiti alti bani "suspecti"... i-a depus, nu au fost probleme...
nici nu-mi venea sa va povestesc patania asta, dar v-o spun sa aveti grija daca veti lua euro/ dolari de la banca sa nu aveti incredere ca sunt buni. puneti-i sa ii verifice in fata voastra. eu nu stiu de ce nu se noteaza si seriile, asa ar fi normal, eu acum nu am nici o dovada decat spusele mele ca banii sunt de la cec....
cred ca va trece ceva vreme pana sa nu mai fiu in stare de soc. de 2 nopti nici nu pot dormi... am atatea alte probleme, de operat victor, de dus la kinetoi daria, de pus presiune pe constructor sa ne faca apartamentul, incerc sa vad cum sa facem sa ne incadram in bani, de facut credit, iar acum, cheastia asta cu politia m-a terminat... am senzatia ca sunt murdara, numai faptul ca am fost pusa sa intru in masina politiei si sa dau o declaratie m-a terminat. sper ca acea bancnota sa se dovedeasca a fi adevarata si aici sa se incheie tot circul...
cam cu asta m-am ocupat eu zilele astea... asa ca, daca credeti ca aveti o zi proasta, mai cititi o data povesea mea si veti descoperi ca de fapt ziua voastra n-a fost chiar asa de rea...
GETY spune:
Buna ziua mamici!
Xan, n-am inteles cum e chestia cu bugetul, am facut si eu buget pentru spital si chiar nu-mi dau seama unde ar fi putut gresi.
Maria e binisor, ma lupt sa o scap de sechelele ramase dupa raceala, adica un pic de tuse, dar nici vremea nu tine cu noi. E innorat, ploua, bate vantul, asa ca am stat eu si m-am gandit de ce nu as mai raci eu odata? Asa ca m-am procopsit cu o durere mare de gat, iar frisoane, iar caldura, iar medicamente... Of!
Yoanna, asa ma incurajez tu? Ca o sa "imbratisez" stalpii si copacii in timp ce o sa ma plimb cu rolele? Nu prea am avut timp, ca de atunci ne-am imbolnavit.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Rox, imi pare f rau de ce-ai patit, sper sa scapi repede de problema asta. Chiar daca nu-ti poti demonstra nevinovatia, nici cei de la politie nu te pot acuza de ceva fara probe. Asa ca incearca sa te linistesti!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
revin ca sa va spun si de copii: victor este extraordinar de bine cu ochelarii. i-a acceptat din prima, abia reusesc sa-l despart de ei cand doarme. Daria a invatat intr-o saptamana sa mearga pe role, din prima n-a vrut s-o tin de mana si acum merge foarte bine. Rade de mine ca eu sunt mai impiedicata. incrc sa fiu la fel de vesela ca intotdeauna cu ei si sa nu simta tensiunea si stresul pe care il traiesc.
Lil, nu vad sincer cum ai putea sa scapi de varicela, poate doar sa faci o forma mai usoara...insanatosire rapida sotului! cat despre cosmetice, am cautat si eu naturale si chiar am gasit cateva, sunt mai scumpicele, dar decat sa dau bani pe picaturi de ochi mai bine dau un ban in plus pe farduri naturale.
Ioana, multumim de tipsuri la machiaj natural! citit, retinut! Abia astept si eu sa mai aiba daria serbare la gradi, ca eu o vad dansand acasa dar e altceva cand o face impreuna cu colegii.
Elenia, darius e foarte frumusel in costumul acela popular. si foarte mandru de prestatia artistica! banuiesc ca-ti este greu departe de el, cred ca este una dintre cele mai grele incercari pentru o mama...
Lexi, astept ziua in care sa scrii ca nu se mai tuseste la voi in casa! cred ca esti la capatul rabdarii cu tusea asta... imi pare rau, nu stiu ce sfat sa va dau...
Cris, ma gandeam sa le iau si eu niste pesti alor mei, daca vreodata vor cere animale... dar vad ca inca nu s-a pus problema, deci nu ma leg la cap daca nu ma doare... eu credeam ca nu-i mare lucru sa ai niste pesti, dar , din ce scrii tu, nu se intretin nici aia singuri :))
Roxana01 spune:
lexi, stiu ca nu ma pot acuza de nimic, stiu ca nu mi se va intampla nimic, doar ca probabil voi mai da niste declaratii... dar faptul ca am fost pusa in situatia asta a fost ceva de neimaginat pentru mine si un lucru care m-a suparat teribil de mult. nu fac un titlu de lauda din asta, nici pe departe, dar sunt o persoana altruista, daruiesc uneori mai mult decat imi permit, nu fac nedreptati, nicidecum ilegalitati, asa incat am fost foarte, foarte suparata sa fiu pusa in aceasta situatie... nu stiu daca va puteti gandi ce inseamna sa ai o zi foarte frumoasa si dupa aceea sa se succeada asa niste evenimente, sa fii pus in aceeasi oala cu infractorii...