Bucurii de sept-oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, am sosit mai tarziu dar tot va ofer si cappuccino.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
Adina, Roxana, nu stiu sa va spun ce machiaje bio exista, stiu o prietena care e f sensibila si descoperise ce anume din cosmetice ii provoca alergia respectiva. Daca aflu, revin cu detalii.
Si eu caut sa iau cosmetice fara parabeni si am gasit la elmiplant creme, plus ca nici nu sunt scumpe ! Am devenit un mare fun Gerovital (sampon si creme) si chiar ma impac bine cu ele, dar REPET, nu am avut probleme cu nici o crema sau vreun produs cosmetic pana acum, chiar daca tenul meu e sensibil, am pielea alba si imediat mi se usuca. De produse pt machiaj stiu sigur ca exista, chiar o sa ma intresez si va zic. Eu am descoperit fondul de ten produs din ingrediente naturale, de la Bourjoix, Bio detox. Cam asta folosesc eu zi de zi, fond de ten si rimel. Nu stiu ce sa spun... daca as avea vreo prietena care lucreaza la vreun laborator sigur i-ar da la analiza multe din produsele pe care le folosesc dar n-am... si nici nu vreau sa devin paranoica.
inclusiv produsele de spalat vase, caut sa fie cat mai simple, fara miros si culoare. am gasit cateva, gen Sano detergent de spalat vase pt bebei sau spay de curatat suprafete fara culoare marca proprie Auchan siii sunt impotriva odorizantelor de camera, nu le suport, mi se par mai degraba toxice decat utile !!!! dar din pacate al meu sot e mare fun
pup dulce toata familia de Bucurii
weekend placut in continuare
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, Gety, buna dimineata tuturor.
E gata si cappuccino, asa ca va rog sa poftiti. Va doresc tuturor o saptamana usoara!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lilina, eu mai folosesc picaturi din sticlute cu uleiuri esentiale.
O saptamana linistita. Si poate vedem si soarele saptamana asta.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Hip, hip... sal'tare dragutelor!
... pauza de discutat cu Mimi... care miauna "intr-o veselie" si nush' ce are...
... gata... i-am scos biluta blocata sub canapea...
Asaaaa... in primul rand LA MULTI ANI, XANDRUTZA!!!Cu multa snatate, bucurii si impliniri!!!
Te rog sa ma scuzi!
Si... pozicile, pe cand?!
In al doilea rand, va multumesc fetelor pentru ca sunteti atat de dragute si sufletiste!!!
In al treilea rand, despre noi... Pai... ce sa spun?! Mitzu e o scumpa si dragalasa, nazdravana... (deh... uneori... peste masura ).
Joi, a avut o serbare... (asa la sfarsit de martie)... unde ne-au prezentat un spectacol cu dansuri populare (hora si sarba)... si, unde, am fost impresionata pana la lacrimi... Pici frumosi, imbracati in straie populare, dansand de "rupeau podelele", cu strigaturi... Nu stiu... dar chiar m-au emotionat... A fost ceva nou pentru mine, pentru toti! Fii-mea a fost foarte incantata de tot ce au prezentat, explica la toata lumea cum "se joaca fata... si la stanga, si la dreapta" ... Am sa pun si cateva pozici...
Iar..despre mine?! Nic' nou, nic' interesant... Doar eu...
Lexi, he, he... acusi veniti in tara, no?! Cred ca abia asteptati! Cum te mai simti?! Ai fost la control? Multa sanatate! fetele!
Felicitari pentru floricele! Sa-ti traiasca, infloreasca si... la cat mai multe...
Crisnemes, si ai profitat de card sau de sot?!
Cat despre fratior sau surioara pentru fii-mea... tare mult mi-ar placea!!! Daaar...offf... caci intodeauna exista un daaar...
Ma bucur ca esti bine (masina se repara...)...
mamica si baietii!!! Cum e cu micul pescar?!
Roxana, OAU!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa stapaniti sanatosi, fericiti noul apartament!!! Sincer, va felicit!!!
micutii roller-isti!!! Multa sanatate! Ma bucur ca Dariutza e bine cu piciorusul! Victorash cum e?! Ati primit ochelarii?!
Cat despre problema ta... ma gandesc ca ce ti-a propus Lilina ar fi o solutie... machiajul organic, teoretic, nu ar trebui sa contina parabeni, parfum, silicon, pudra de talc (care s-a descoperit a fi cancerigena...)... Si eu sunt un mare fan al machiajului organic, sau cum mai este denumit: machiajul mineral... Si cei de la L'oreal au scos, parca, produse 100% minerale...
Tasia,! Si da... cred ca se castiga bani frumosi... dar... "la capitala"... caci in provincie... "niet"...
Felicitari pustiului pentru priceperea in ale schiatului...
Lilina, "fericirea lui", ce draguuut!!! Simpatic pustanul!!! ma bucur ca ati trecut cu bine peste varicela! Multa sanatate sotului! tu?! Sper ca esti ok!!!
Intrebare: cum se "comporta" fondul de ten de la Burjois?! Ca m-ai starnit... Sunt indecisa... intre Vichy sau Avene... Desi folosesc apa termala de la Avene... Acum... m-ai zapacit cu produsul tau...
Gety, hei, hei rollergirl!!! Cum e?! Eu m-am lasat de sportul asta... dupa ce am "imbratisat" juma' de parc, garduri, copaci... E "grele' si nu pricep sa pun frana cu,,, calcaiul...
"mamica" papagalilor! Multa, multa sanatate!!! Ufff... draguta de ea...
Tanima, ai scos-o la capat cu "provenienta" soricelului?! M-am amuzat... chiar mi-ati placut!!!
Adina, m-au emotinoat strumfii tai!!!
Si... daca imi permiteti ... Pentru fetele interesate de produsele de machiaj organic (sau mineral)... aici ... in mare...
Produse gasiti pe site-uri specializate...
Lilina, sper ca nu te superi...
Prietena mea (din Mexic)... m-a cucerit, in urma cu vreo trei ani, cu aceste produse de machiaj... Tipa e as in domeniu si incerc sa prind si eu de la ea...
Fetele... gata fuuug... sa o iua pe fii-mea de la gradi'...
Va tuc!
O zi placuta!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, va invit la
Eu sunt cam aglomerata zilele astea, o sa intru pe forum printre picaturi.
Ioana, merci, merci! O sa pun si poze, imediat cum o sa am un pic de timp.
Lilico, oops, ce aiurea cred ca e pentru sotul tau. Multa sanatate ii doresc si tie iti tin pumnii, sa nu faci si tu varicela.
Adina, ca de obicei, copilasii tai sunt tare simpatici!
Gety, e tare spinoasa problema asta a banilor, la noi in invatamant. Noi, cei din Suceava si Botosani, avem niste sentinte judecatoresti in baza carora luam ceva mai multi bani decat alte judete, dar oricum, nu cu 50% si inca 15% mai mari, asa cum se prezinta. De aici (din declaratii adica) lipseste inclusiv taierea de 25%. In fine. Bugetul a fost alcauit dupa ureche si de aceea nu ajung banii, chiar in luna martie. Ca sa ne plateasca au luat bani din trimestrul 3, deci la vara iar nu vor fi bani, si, tot asa. Nici daca am fi fost platiti ca si colegii nostri la care nu se aplica acea lege 221 nu ne-ar fi ajuns banii, dar asta nu o mai spune nimeni
Dar gata, nu va mai plictisesc cu detalii.
Voi ce mai faceti, cum mai e Maria?
Lexi, imi pare rau ca am lipsit de la capuccino, am niste zile asa de aglomerate...
Va doresc o zi frumoasa!
Crisnemes spune:
Buna dimeneata! Chiar daca mai tarziu apar si eu la o capucino.
Fetelor vreau sa va spun ca pestii sunt inca bine nu s-a intors nici unul cu burta in sus. Sincer cred c a vor crapa de la atata mancare sau renunt eu la ei ca numai eu ma ocup de acvariu si de la mancare multa se impute acvariul. O sa va fac niste poze dar inca apa e tulbure si nu prea intele de ce? Cica asa e la incepatori!
Ioana- nu ai incercat sa o dai pe Mitzu la dansuri populare?
Chiar asa copilasii vostri ce activitati extra au?
Pe Victor nu l-am dat la nici o activitate
Adina - la noi au aparut acum nistre carti religioase- chiar si Biblia pe intelesul copiilor. Nu am cumparat-o dar promit ca voi merge azi, sper sa fie folositoare.
Eu saptamanile astea sunt mai ocupata - am inceput un curs care tine pana tarziu si sunt extrem de oboosita asa ca ma scuzati daca nu mai scriu asa des.
Va pup pe toti de la mic la mare....
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, e gata si cappuccino.
Imi pare rau ca apar mereu tarziu cu tratatia dar la prima ora prefer sa-mi rezolv treburile urgente de servici, abia pe urma intru pe net.
Yoanna, ma bucur ca ne-ai delectat cu cearsaful. Felicitari micutei dansatoare!
Nu am ajuns la doctor, evident, din lipsa de timp. Dar parca ma simt ceva mai bine.
Xandrutza, lasa ca ofer cafea si cappuccino in fiecare zi asa ca nu ai cum sa le ratezi mereu. Mult succes sa-ti rezolvi treburile!
Lilina, multa sanatate sotului si sper sa scapi de varicela macar tu!
Cris, succes la curs! Deocamdata nici eu n-am inscris-o pe Maria la nicio activitate, dar a#351; vrea, am mai multe în cap...
Chiar te rog sa-mi spui si mie cum ti se pare Biblia pe intelesul copiilor ca as vrea si eu s-o iau.
Gety, cum mai e Maria?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Off, ce ma enerveaza, m-am obisnuit sa scriu cu diacritice si uit mereu ca pe DC nu merg, tot mai scap cate una...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute