Bucurii de sept-oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana01 spune:
buna fetelor,
nu stiu daca v-am spus, s-a dus sotul cu restul de bani la CEC, e unde ii scosese, sa-i mai verifice aia inca o data. i-au verificat, nu au gasit nimic suspect, i-am depus inapoi la ei, ceea ce ma duce cu gandul ca nici acea bancnota nu este falsa, ci doar cele de la Transilvania habar n-au sa se uite la o bancnota (pt ca aparatul nu sesizase nimic, doar ca lor li s-a parut ca nu stiu ce culoare nu e la fel...). asa incat asteptam...
Cris, m-am gandit si eu sa-i dau in judecata pe astia de la Transilvania daca se dovedeste ca e buna bancnota, dar ... iti dai seama ca numai timp si bani pt asta nu am... pe asta se bazeaza si ei cand te trateaza cum vor ei...
Elenia, felicitari pt baiatul curajos!
apropo de analize, maine dimineata am vb cu un medic orl-ist sa il duc pe victor la control, sa-l vada si sa-l programam pt operatie sapt viitoare. mi-e groaza, caci victor numai cand intram in curtea spitalului incepe sa urle, nu-i trebuie decat sa vada cladirea... dar asta este, m-am saturat sa-l aud ca nu respira bine noaptea, ca sforaie si sa aiba mereu probl cu gatul.
toata ziua am crezut ca e vineri azi... va dati seama ca-s cam dezamagita sa fie joi... abia astept weekendul, sper sa fie frumos sa iesim toti 3 cu rolele afara.
multumesc ca mi-ati trimis mesaje de incurajare!
Crisnemes spune:
Roxana - din cauza birocratiei, nepasarii si nesimtirii nu mai reactionam, si pana la urma nu merita sa-ti mai faci niste nervi sa-ti speli onoarea in fata natiunii......e mai importanta sanatatea noastra. Oricum e incredibil cred ca in alta tara te despagubeste banca sa nu-i faci reclama proasta.
Iti doresc succes cu Nana.
Lexi da e o problema cu animalele de companie, necesita multa atentie si cand pleci in concediu devin o problema.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, va salut, si ma prezint la cafeaua oferita de Elenia si de Gety. Daca mai este... Daca nu, ofer eu alta
Elenia, felicitari lui Darius!
Lexi, cal mi-am dorit si eu, copil fiind...
Cris, cred ca nu e treaba usoara cu pestii; trebuie sa le dedici timp, si nu numai.
Gety, ma bcur ca esti mai bine!
Imi cer scuze, am raspuns monosilabic, dar sunt pe fuga. Va doresc o zi frumoasa!
xandrutza_76 spune:
Rox, chiar asteptam vesti de la tine! Intreb si eu, nu puteti lucra online, pe viitor?
Cat despre cei de la banca, ce sa mai zic; uf, sper sa se rezolve urgent problema. Ramane doar ceea ce ati trait voi, deloc placut pot spune, din pacate.
Roxana01 spune:
xan, am incercat sa evitam un coimision destul de maricel la transferul in euro, de aceea n-am facut transfer on line. la cec nu exista comision la retragere...
eleņia spune:
buna seara fetele
ma bucur ca v-a placut cafeaua
roxana sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine problemele voastregety multa sanatate si ma bucur caesti mai bine
vad ca tot vorbiti de animale de companie la noi nu e cazul noi avem catei si pisici(stam la casa)
am primit si rezultatele de la analize si au iesit perfect
daca il intreb pe darius ce vrea sa se faca cand o fi mare el imi raspunde cu armura si sabie
va pupez
noapte buna
lilina spune:
salutare
ia uitati ce newsletter am primit eu azi pe adresa de serviciu !!!
va dau doar linkul care are legatura cu ce am vorbit noi zilele trecute
http://timp-liber.acasa.ro/hobby/de-unde-cumparam-cosmetice-bio-151975.html
pup
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Eu de azi dimineata am branula. Sper ca o sa fie mai bine. Nu mai puteam amana, nu-mi trecea cu nici un medicament, asa ca am optat la varianta asta.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!