Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MII DE SCUZE XANDRUTA ca nu ti-am spus LA MULTI ANI, sanatate, noroc si fericire.
inca o data, iertare iertare iertare

gety succes la rolat, si pe mine ma bate gandu'

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Salutare!
Gety, succes cu rolele si multa sanatate atat Mariei cat si tie!
Si aici e soare cu dinti, dimineata era masina inghetata. Sper sa nu mi se strice trandafirii...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara! Va salut inainte de a merge la nani...
Lilico, multumesc pentru urari, multumesc pentru sms! Sanatate lui Vladone!
Gety, sanatate multa tie si Mariei!
Rox, distractie placuta duminica la spectacol! Sper sa te intalnesti si cu alte mamici.
Lexi, am pus si noi trandafiri, in toamna, sa vedem ce noroc avem, sper sa se prinda.
La noi cica a venit primavara Ce ma bucur! M-am saturat de frig...

Va pup, somn usor!

Mergi la inceput

Buna tuturor, v#259; ofer si cappuccino, chiar dac un pic mai tarziu.
Xan, sper s#259; aveti trandafiri superbi!
Si la noi cica a venit primavara, doar noaptea scade temperatura sub 0 grade uneori.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - ma inscriu eu la capucciono!

Tanima - eu spun ca soriceii sunt animale salbatice. Dar vezi tu ca eu am vazut de vanzare si veverite si tot felul de reptile care sau transformat in animale de companie nu domestice.

Roxana distractie placuta la teatru.
Azi vreau sa merg sa cumpar bilete pentru vineri la Sunetul muzicii- spectacol pentru copii ce are loc la Opera din Cluj. Eu sper sa le placa copiilor.

Lilina - cum stati cu bubitele - lui Vladone.

Si eu am trandafiri - dar trebuie sa le schimb locul la cativa dintre ei pentru sunt un pic la umbra si nu le prea place.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

Azi a fost mai caldut, dar a batut vantul. Un vant rece si urat!

Nu-s cu cheful necesar!

Maria a facut febra azi noapte, am trecut ieri de dupa amiaza pe Augmentin ca dupa 2 zile de expectorant si antitermice, avea 39 grade ieri pe la pranz. Scapam situatia de sub control. Asa ca... am sunat dr.

Acum e mai bine, a facut in timpul zile 37,5, voi vedea mai spre seara ce se intampla.

Eu sunt mai bine.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Sunt prin zona, ma rog, cat ma lasa fetele.
Lexi, multumesc pentru capuccino, merge si la ora asta.
Cris, Sunetul muzicii, wow, mi-ar place si mie!
Gety, va doresc multa, multa sanatate!

Gata. Vine taifunul

Mergi la inceput

Buna tuturor, e gata si cappuccino.
Xan, Ce mai bucataresti bun?
Yoanna, ai venit, ai zis 2 vorbe si ne-ai lasat iar cu ochii in soare?
Gety, multa sanatate Mariei.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna fetelor!

Scuze... da!... am disparut, iarasi... fara urma... Doar ca am trecut printr-o perioada mai putin... prielnica fizicului si psihicului meu... si... am preferat sa stau deoparte... Nush'... sa fi fost luna?! care "a coborat mult prea mult pe pamant", dupa cum a interpretat, fenomenul, "vecinica" mea... Nu am idee... Cert e ca la starea de kk...o pe care am avut-o (si care se resimte, inca) a contribuit si o veste primita joia trecuta, la cateva minute dupa ce s-a intamplat... Un amic pe care-l cunosteam de ani buni... a trecut in nefiinta ... M-a tulburat foarte tare totul...Amicul nostru a avut cancer la colon (aceeasi boala ca a mamei mele...). Desi totul parea ok, acum o luna si jumatate a fost diagnosticat, in urma unui control mai amanuntit si... azi, din pacate, vorbim de el la trecut... Nu-mi vine sa cred... Un barbat robust, impunator, mereu cu poantele la purtator, pus pe distractii... a fost invins... Ufff... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mda... citesc paginile pe care le-am ratat, sa vad ce mai faceti, ce mai spuneti... si revin...

Va!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor...

ioana, m-a intristat vestea pe care ne-ai dat-o. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de cei ramasi in urma lui...... de fiecare data cand auzi o veste din asta te gandesti ca trebuie sa traiesti frumos orice clipa si sa te bucuri de viata atata timp cat o ai, nu stii cand se va sfarsi...

Gety, multa sanatate mariei!

Cris, si voua distractie placuta la specatcol!

despre noi: am fost ieri la un control la orl-ist cu victor. terminasem de cateva zile al doilea antibiotic si am fost sa luam rezultatele la extrudat si sa ne spuna ca suntem bine. dar nu! din pacate amigdalele lui victor sunt pline, pline de puncte galbene... asta dupa 2 antibiotice si cand el nu mai are febra. astfel incat ne-a dat un nou tratament si are recomandare de scos polipi + amigdale. asa ca, cat de curand, dupa ce abia am scapat de operatia de hidrocel (si chiar spuneam atunci ca vreau sa fie ultima pe care s-o facem) trebuie sa-l operez din nou. nu ma plang prea tare de asta. din pacate mi-a spus orl-ista ca dupa vreo luna de la operatie sa vin sa se mai uite putin la urechile lui. caci ea crede ca cu urechea stanga aude infundat si vrea sa-i faca niste teste...eh, uite, asta chiar m-a intristat. caci asta inseamna chestii cronice si nu vroiam sa am de-a face cu ele... dar vom vedea...

intre timp am facut si programare la oftalmolog , pentru victor si daria. victor se plange foarte des de durere de ochi si, in plus, clipeste deranjat... asa incat ma astept sa aiba nevoie de ochelari. pe daria un oftalmolog a diagnosticat-o deja cu usoara miopie, dar eu cred ca habar n-avea ce vorbeste, pentru ca dariei i-a fost jena sa raspunda la intrebarile ei (despre cum erau asezate literele...).

sunt intr-o perioada extrem de incarcata si imi doresc tare mult sa vad copiii sanatosi. miercuri am programare si cu daria la kineto, probabil vom reincepe kineto si fiozio....

v-am zapacit cu ale mele programari la dr... si eu mi-as dori sa nu fie...

pup

Mergi la inceput