Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

xandrutzaLa multi ani !!!

Crisnemes Cu multa placere Le poti comanda pe net, si le ridici de la posta, ca sa nu stai sa bati librariile. Astept si alte titluri de la mamici Este normal sa mai gresim, sa nu facem lucurile perfect,cu copii nostri, dar cel putin sa tindem spre a le face bine. Eu pot sa zic ca sunt norocoasa, pentru ca fimiu sta mult cu socrii mei. Atunci cand vine in Bucuresti, sunt dornica de el si incerc sa am multa rabdare. Cu siguranta daca ar sta non-stop cu mine nu as reusi sa-mi pastrez atat de bine calmul. Eu vreau sa fiu prietena copilui meu, sa vada in mine mai mult decat o mama, asa cum am vazut multe cazuri si cum din pacate mama mea nu a reusit sa fie pentru mine.

Va pup weekend frumos . Ma duc sa ma pregatesc, ies in oras la bowling, biliard si o bautura, poate si ceva club dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tasia, petrecere frumoasa!

Xandrutza, "La multi ani" pentru ziua de ieri!
Poate ne scrii mai des si ne mai pui poze cu printesele tale.

Din pacate eu m-am imbolnavit, am rezistat eu cat am rezistat, dar pana la urma poc! m-a lovit si pe mine. Gripa, raceala, nici eu nu stiu, ca ma tratez acasa. Am avut si vreo 2 frisoane.

Lilina, hotelul Modern e langa Central? Mie mi-a placut foarte mult la Central.

Mai scriu maine, poate o sa fie mai bine
.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, am si cappuccino pentu toata lumea.
Gety, multa sanatae!
Xan, cum ai petrecut de ziua ta?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salut!
Am si eu o intrebare.
Fi-miu este mare fan animale. Si ma intreaba mereu care este salbatic si care este domestic. Asadar: soaricele este salbatic sau domestic? Fi-miu zice ca e domestic ca traieste pe langa casa omului. Are si el dreptate. Mai vede si la sora mea ca are soricel in casa si cu atat mai mult este convns ca traind in casa este domestic. Acum, eu i-am zis ca este salbatic si l-am incurcat tare mult. La argumentele lui m-am cam incurcat si eu. Parerea voastra care este?

Mergi la inceput

Tanima, m-ai prins!

Cred ca este ... bi...
Adica sunt si cai salbatici si cai domestici. Asa cred ca pot fi si soriceii.

Lexi, multumesc!
Azi sunt mai bine, dar tot ma doare capul, plus ca am iesit un pic pe afara si eram cam molesita. Dar raul cel mai rau a trecut.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Tin sa va multumesc foarte mult pentru urarile voastre! Va pup, pe fiecare in parte!
Nu am apucat sa intru pana acum, am fost ocupata cu pregatirile... Vineri am dus cate ceva la serviciu, iar azi am musafiri acasa. O sa revin cu fotografii, neaparat.

Doresc multa sanatate celor bolnaviori!
Tuturor, o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, fetelor!

intru pe fuga, cai timp nu prea am. vesti: noi suntem binisor, ceea ce este bine... din pacate daria s-a vaitat de vreo 2 ori de durere la genunchi (acel genunchi la care a mai avut probleme) asa ca am bagat-o direct pe Proxen Saft, sa o luam din timp... sper sa nu se inflameze din nou, sa nu mai ajungem, Doamne fereste, din nou la punctie/ dureri/ spitale. Doamne ajuta, chiar este cea mai mare dorinta a mea!

As vrea sa va invit, pe voi fetele din Bucuresti, duminica, la spectacol la Tandarica. Este un spectacol despre care v-am mai povestit, doar ca acum se joaca intr-un scop caritabil: strangerea de jucarii pentru niste copii sarmani. Intrarea costa 10 lei/ persoana si fiecare copil este rugat sa aduca de acasa o jucarie pe care s-o daruiasca unui copil mai putin norocos. Daria a mai vazut specatcolul de 4 ori, stie totul, toate cantecelele, toate dansurile, dar este fan inrait asa incat a fost super entuziasmata ca va merge duminica sa-si vada personajele favorite: fetita Zurli, Dna prezentatoare, Truli, Zdranganel, Zana Buna si chiar si vrajitoarea Tura Vura. Mai multe despre spectacol gasiti pe : http://www.zurli.ro/eveniment/vreau-sa-l-ajut-pe-iepuras

Sper sa fiti cat mai multe doritoare (am verificat, duminica va ploua in Bucuresti, asa ca nici vreme de parc nu va fi). este o ocazie si sa ne vedem. Daca vreti sa veniti trebuie sa faceti rezervare la numerele de pe site sau spuneti-mi mie, va rezerv eu, sa stam aproape in sala.

Gety, multa sanatate!

Tanima, uite un aspect la care nu m-am gandit! Victor este foarte pasionat de animale, dar am uitat sa ii spun care sunt salbatice si care domestice... Soarecele e un salbatic domesticit... :)

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ce-as mai veni si eu la spectacol...
Tanima, eu cred ca exista si soareci domestici, aia din ograda si podul omului, si soareci salbatici, cum sunt cei de camp sau sobolanii de apa, de exemplu... Nu stiu sigur, asa cred. Exista mai multe animale care pot fi atat salbatice cat si domestice:iepurii, caii, caprele, ratele si gastele, chiar si cainii si pisicile.
Edit: Gety, cum te mai simti?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

Roxana noi nu avem cum sa venim, deh, suntem cu varicela. Sper sa nu imi apara si mie ca deja m-am saturat de stat in casa iar Vlad ne-a scos peri albi

Gety, cred ca da, e aproape de Central, dupa Rex si inainte de Golden Tulip - care si asta e f misto.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Buna ziua, mamici!

Iaca m-am trezit din ! Daca tot am bolit, macar sa ma satur de somn, mi-am zis. Cred ca o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa fac o cerere de CO de acum inainte.

Din pacate Maria a facut febra azi noapte, dimineata avea 38. Si o tuse moderata, pe deasupra. Dr. tusea si el si mi-a zis sa-i dau Erdomed si Nurofen. Asa ca... suntem amandoua pe tratament.

Am iesit un pic afara sa luam Nurofenul, soare, frumusel, dar cam frigut... si ne-am bagat inapoi in barlog, sa nu starnim altceva.

Acum vad ca scrie ca sunt vreo 8 grade si alea banui ca-s tot cu dinti.

Revin a.s.a.p.

Edit: mi-am luat si eu role. Dar aluneeeec, mama ce mai alunec si incerc sa prin schema cum sa-mi fac vant pe ele.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput