Bucurii de sept-oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

Scrieti de vacante! Abia astept! Numai ca nu stiu cum o sa ne distram noi, ca daca tati iar o sa aiba proiecte de predat la servici, iar o sa aiba CO foarte tarziu.

Trischa, aceia sunt primii molari din dentitia definitiva. Stiu ca m-am uitat si eu pe net ziele astea, ca Mariei i s-a inrosit un pic gingia jos, dar inca n-a iesit nici o maseluta. Ar trebui sa iasa pe la 6-7 ani.
Tot de la dr. am aflat ca trebuie acordata mare atentie molarilor astora, ca sunt singurii care nu se schimba. Ca dovada ca si eu am 2 lipsa. In rest ii am pe toti.

Princess, sa-ti traiasca baieteii! Denis are ochi albastri?

usor!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Crisnemes Uite ce am citit eu: "Ingrijirea sugarului si a copilului" de Dr. Spock (de la 0 la 18 ani) ; " Educatia prin iubire" de Ross Campbell ; "Supernany"(prima parte)de Irina Petrea; "Cum sa fii un bun parinte" si "8 metode eficiente pentru educarea copiilor" de Helene Renaud, Jean-Pierre Gagne.

Am simtit la un moment dat ca m-am indepartat de fimiu si nu stiam sa comunicam unul cu celalalt, si atunci m-am apucat de citit Aceste carti m-au ajutat sa ma apropii mai mult de fimiu, sa-l inteleg,sa-l ascult(nu doar sa aud), sa stiu sa-l abordez, sa-l tratez ca pe un om separat cu dorintele si trairile lui, sa ma impun fara sa ridic vocea, sa accept ca pot sa gresesc chiar daca sunt mama, sa-i cer iertare.Sunt lucruri pe care nu stiam sa le fac inainte.

Daca fetele au mai citit si altceva, poate ne scriu aici, sunt curioasa si chiar as vrea sa mai citesc ceva in domeniu.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,dau si va doresc o zi minunata!
Fetelor,multumesc ca m-ati lamurit cu maselele copilei,si eu m-am gandit ca-i prea devreme dar asta e.Saptamana viitoare merge tata de Patrizia la dentist si intreaba si de problema asta.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Trischa, multumim de cafea. Aici e urat si parca iti taie tot cheful de facut ceva. Imi vine doar sa zac...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

multumesc de urari, inca o data, suntem foarte stresati de ce se va intampla, dar este un stres pozitiv, caci am facut o schimbare mare in bine, zicem noi...

marti le-am luat copiilor role. victor role cu 2X2 roti fata / spate, daria role cu roti pe linie. o nebunie! deocamdata fac exercitii in casa, in fiecare seara (mama nu-i lasa , ca ii este frica sa nu se loveasca). avem noroc ca sub noi sunt plecati vecinii, asa ca ne permitem putina galagie. daria este foarte ambitioasa, nu vrea deloc s-o tinem si merge singura foarte bine (nu va imaginati ca merge cu viteza, dar nu ma asteptam sa-si tina echilibrul atat de bine). Danseaza pe role, mananca pe role. abia reusesc sa i le scot din picioare la culcare.

Intre timp ne-am facut si ceva planuri pt vacanta. am gasit un hotel de 5* in turcia, cu ultra all inclusive, cu 6 piscine, 7 topogane, parc de distractie cu masinute, calusei, trenulete... ma rog, multe chestii pt copii. asta este hotelul: http://www.sueno.com.tr/suenobeach.asp?islem=fotogaleri
va spun sincer ca eu cred ca voi ramane fara parchet in casa sau fara mobila de bucatarie, caci bani pt vacanta vom lua din cei alocati pt amenajarile in apartament, dar nu-mi pasa! vreau o vacanta de vis si nu mai astept zile mai bune ca s-o am! ne facem de cap , macar o data in an ... oricum noi nu facem decat o singura vacanta pe an, in rest suntem consemnati la birou... sper sa merite efortul financiar. Ce zici Lil, cum iti pare hotelul ales? ca tu te pricepi la turism...

Cris, stiu ce inseamna turcia pt familie cu 2 copii... dar vezi ca sunt hoteluri decente de 4 stele, la care, daca mergi prin iunie, gasesti niste preturi rezonabile, comparative cu bulgaria in iulie (si in iunie in turcia sigur nu ploua, pe cand in bulgaria mergi la noroc in orice perioada ai merge). Eu zic sa te uiti pe ceva site-uri ale agentiilor de turism... pentru mine marea este o necesitate vara, nu un moft. si daca faci rezervare pana pe 30 martie mai ai parte si de reducerea de 10-20%.

Lexi, vorbesti de Paste... cu mutatul in casa noua si cu planificarea vacantei am si uitat de Paste! cu siguranta anul asta nu vom face nimic special, lasam bunicile sa-si faca treaba, caci noi suntem restransi la buget, ne labartam in vacanta de vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara, am trecut sa va salut inainte de culcare. Am citit repejor din urma, mai am de recuperat.
La noi s-a pus pe nins Si cat m-am bucurat de doua zile calde de primavara!
Sper sa apuc zilele astea sa mai intru, noi momentan suntem in greva generala, asa ca am timp de stat pe acasa.
Sa nu uit, Lilico, pupicei lui Vladone cel cu varicela. Ale mele au facut la Craciun si Anul Nou Dar, macar am scapat.
Roxana, ma bucur ca va mutati, sper sa fie gata la timp noul apartament.
Lexi, Narcisa nu a mai facut in pat noaptea decat ocazional, se mai intampla si accidente.

Fetelor, as mai scrie, dar ma retrag la nani, sper sa nu va suparati. Va pup pe toate!
Noapte buna!

P.S. La multi ani, Flavia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, haideti repejor la sau cappuccino cat sunt inca fierbinti.
Xandrutza, LA MULTI ANIII!!![/b] Sa ai parte de tot ce-ti doresti, dar mai ales de sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! Ma bucur ca ne-ai mai scris!
Nici [b]Maria
nu face mereu in pat, doar accidental. Deocamdata a facut doar de 2 ori si avem aproape 2 saptamani de cand doarme fara pampers.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

xan, la multi ani, muuuulta sanatate si o viata plina de mici bucurii care sa-ti aduca zambetul pe fata.

Lili, ce mai face vladone? ce faceti voi? colega care a avut varsat de vant acum o saptamana mi-a povestit ca a fost groaznic, ca nu credea ca se va simti asa rau... asa ca ... sper sa aveti voi o forma mai usoara...

nu stiu daca mai apuc azi sa intru, asa ca un weekend placut! si calduros... (azi dimineata m-a intrebat daria: mami, dar cand mai vine primavara? nu mai vine odata?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Vin si eu pe sfarsitul zilei sa va salut!

XAN - "La Multi Ani!" Sa fii fericita si iubita! Ma bucur ca ai mai intrat pe la noi!

Roxana practic taxele astea de avion - 400 E + biletele te "omoara".La hotel de 4 stele am auzit multa lume plangandu-se. Deocamdata stau pe tusa ca nu stiu cum vom sta cu concediile anul acesta.

Tasia - merci mult de titluri o sa incerc sa vad despre ce e vorba in "Cum sa fii un bun parinte" si "8 metode eficiente pentru educarea copiilor" de Helene Renaud, Jean-Pierre Gagne. O sa le caut prin librarii sa vad. Si eu am tot citit din toate directiile, cateodata mai aplic, cateodata mai uit sa aplic.... cred ca aici e marea mea problema.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut
ce sa va zic de Vlad, e plin de bubite, in cap, in gura, la koko, in urechi si nas, mai putin pe picioare (3-4 doar), si plange de 2-3 ori pe zi ca nu are voie sa se scarpine
l-am intrebat ieri 'Daca fac si eu bube, o sa ma ingrijesti si tu cum te ingrijesc eu pe tine ?' si el mi-a zis 'Stiu eu sa gatesc ? NUU? Deci nu am cum sa am grija de tine'

despre Bulgaria, Roxana cred ca poate sa spuna mai multe, pt ca a fost acolo. Ce stiu eu de colegi si clienti, in Bulgaria, Grifid Hotels sunt f apreciate.
Roxana, hotelul acela arata f bine, ca mai toate hotelurile de 5* all inclusive din Turcia. Personal, nu am fost decat la Delphi Palace Deluxe unde a fost fff bine, insa eu nu sunt adepta hotelurilor de genul asta, unde stai o saptamana in aceeasi locatie si mananci de crapi. Nu zic ca nu merita, pt.ca stium cum e, e super, ai toate facilitatile, lux, mancare, rasfat... dar nu sunt genul care sa mearga in hoteluri fff mari cu fff multi turisti, prefer sa merg intr-un oras nou in fiecare an si sa mai si vizitez cate ceva. Adica nu as da 2000 de Euro pe o saptamana doar ca sa stau la piscina si sa mananc E o chestiune de preferinte aici...
Despre CROATIA, numai de bine, mai ales Dubrovnikul, care este si pe lista mea de obiective. Chiar merita !!! Nu am auzit pe nimeni care sa fi spus ca nu i-a placut in Croatia. Deci, mergi cu incredere.
De asemenea, mai itentionez sa vad Grecia (toti 3), Praga si Amsterdam (in 2) si Paris (inclusiv Disneyland cu Vladone) in urmatorii 4 ani.

Pt.cei cu care nu se pot deplasa din diverse motive, recomand Mamaia Nord unde sunt cateva locatii foarte misto: Pensiunea Alfa, Marina Surf, Corabia Piratilor, Vila Orange (testate de mine, prieteni si clienti - toti multumiti). Plaja de la Marina Surf sau KazebooBeach este mai lata si mult mai curata, apa mica la mal, sezlongul si berea mult mai ieftine ca in statiune. Deci... enjoy your trips.

Deci, vacanta placuta.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput