LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario.
Phiphi a noastra e de groaza, iar a confirmat celebra noastra teorie. Azi iar a venit un curier (altul decat cel de data trecuta), ea era in bucatarie...intra tanaru' si el in bucatarie si se apuca sa completeze...si Sophiphi incepe sa ranjeasca fasolea la el, sa-i gesticuleze, sa-i explice pe limba ei, sa-l priveasca galesh. Nu inteleg diferenta asta de atitudine, daca intra vreo femeie e bai si jale, sfiala, priviri incruntate, se ascunde dupa noi...daca intra barbat (batran, tanar, frumos, urat, ciung, mut etc:))) se da in spectacol...

Mergi la inceput

Ela, dar care-a fost baiul cu analizele? Si ce fel de analize ati facut pentru gradi (toti cei care ati trecut prin asta)? Nu ca as vrea s-o dau, dar parca i-as face si eu niste analize, asa, pentru siguranta...
Ramona, eu pe Sophiphi o spal o data pe saptamana pe cap. E absolut suficient, ca doar nu lucra-n mina. A avut si ea o scurta perioada cand s-a lasat cu proteste la baie (care la noi e dush de multe luni de zile, ca io-s fan dush si anti-baie:))) dar acum e ok.

Mergi la inceput

Floric, cum adica le-ar manca shoshonii? La propriu sau la figurat?:))
Mie mi se pare f. trist cand aud de caini pe lantz, abia dupa ce-s pusi in lantz li se strica caracterul si pot deveni chiar agresivi. N-ar putea sa-i puna o lesa lunga-lunga prinsa de ceva ca un...cablu de telegraf sau cum sa explic, sa-i dea mai multa libertate de miscare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilincuto - nu ca te-ar interesa subiectul gradi
analizele necesare pt intrare in colectivitate: exudat nazal+faringian, ex coproparazitologic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Aha, merci, Gianina! Credeam ca e vorba de analize de sange, ca pe mine astea ma sperie.
Si din exudat faringian ce pot sa-si dea seama, ce eventuale probleme pot detecta? Dar din kk, in afar ade paraziti...se mai poate ghici ceva in kk?

Mergi la inceput

ilinca- din coproparazitologic- doar paratitii
din coprocultura - ceilalti crocobauri

la exudate se cauta streptococi, stafilococi, candida, de astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
sa nu ma dati complet disparuta dar chiar nu mai am timp aproape deloc de net; ziua stau pe langa bona sa vad ce mai face, cum mai face, o mai invat.... o mai bodogan la cap... da' pana la urma e copilul meu, trebuie sa faca asa cum stiu eu ca-i e bine; le las si libertate multa, sa se joace ei ce vor, dar impun si niste conditii ... pe care vad ca uneori ii e cam greu sa le respecte... dar se obisnuieste ea; ma bucur ca am luat-o asa devreme si apuc sa stau cu ea acasa o luna jumate, ca daca-i tot zic pana la urma o sa inteleaga.
surioara mea a facut-o pe depresie rau de tot... de fapt niste stari de anxietate mai mult la trezire dimineatza... nasol oricum, asa ca i-am facut programare la un nenea psihiatru specializat pe postpartum... sa "o regleze"
mutzu e o minune si jumatate, ma bucur din plin de el si ma joc cat de mult pot; si cu cristi merge mai bine, chiar am o perioada ok.. singura..."umbra" este serviciul, dar caut si nu ma las!! pana la urma stiu ca o sa gasesc exact ceea ce vreau, si o sa fie bine si pe planul asta.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011

Mergi la inceput

bravo dyana, asa te vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ina ieri nu stiam ce sa spun azi mi-am amintit de Inhalant baby(care inlocueste karvolul) sunt capsule care ajuta ,taiate sau ntepate pui o picatura pe perna copilului si parte cu infundatul e cat de cat rezolvata.Karvol eu am folosit mult la Bogdan,Inhalant n-am gasit la noi....dar o sa mai caut si poate in Ct a aparut.

Nu e bine kiar pe perna, ca poate sa vina cu nasucul fix in el, pe o batistutza pusa in aproiere. Eu pun pe un servetel, pe care il agata de baldakin.

Super dragutz poncho, dodo!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

O intrebare as avea: e vreun ghiocel care sa fi renuntat pana acum de tot la scutec? Nicholas e fara pampers de cateva luni si in casa si afara,insa in timpul somnului i-l pun. Vreau sa i-l scot si de noapte in perioada asta pana voi naste si ma cam ia cu frisoane pe sira spinarii, nu prea stiu cum sa fac, asa ca cer sugestii din partea experimentati(e)lor. Multumim anticipat!

Nu suntem asa avansati. Ajunsesem si noi fara scutec ziua in casa, dar nu-sh ce i-a cashunat ca acum spune destul de rar, asa ca am apelat iar la pampers-ul de acoperire.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput