LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 7

millie spune:
Buna

mami de

Nicky09 spune:
Mai aveam ceva de zis despre mister : de ceva vreme Nicho a inceput sa isi construiasca cifrele din ceea ce mananca( spaghetti fierte) sau din ceea ce foloseste la joaca, avem un joc tip Table aici se cheama Othello cu 64 de piese bicolore pe care ori le aseaza pe toate pe partea alba ori pe toate pe partea neagra si isi construieste un 4, un 5 imi cere ajutorul la cifrele rotunde: 0, 3, 6..In timp ce scriam mesajul anterior imi cerea: "oteio, oteio" tragandu-ma de mana sa ii dau jocul.
Gata...acum e multumit si linistit.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Gianina34 spune:
pisigri - asa v-a zis voua ca trebuie scoase tubuletele?
ca din ce am mai auzit eu pe la dr se elimina singure cam in jumatate de an, de regula
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Gianina34 spune:
inapreda- voi ce mai faceti cu temperatura, mucisorii? sunteti bine sau mai ai nevoie de pareri din experientele noastre?
hai vino la un raport scurt

Floric spune:
Scriu pentur ultima data de la serv din galati
Ilinca, pe Carla o vom tin ela o ruda la curte, care din cate imi amintesc mai are in caun brac mai batranior (adica vreo 3 ani). Cusca sigur va avea, dar tare ma tem ca va trebui sa il tina in lant, sau caci altfel o sa le manance toti shoshonii. Pana trece perioada vaccinarii il tinem la soacramea la tara, in casa (spre disperarea ei). Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi trecerea din pat in cusca pt bietul animal.
Plec sa mai imi semnez lichidarea. Sa nu ma dati la disparuti. Voi intra seara sau ori de cate ori voi avea posibilitatea pana cand voi "cunoaste" PC de la noul loc de munca. Tebuie sa ii fac felul si sa am net pe el.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
denisamada -
ne-a recomandat dr un preparat cu nistatin(parca) si ne-a spus sa facem babijonari (o sa vad ce succesuri am, daca nu...voi apela iarasi la suzi- salvatoarea
)
dar am o dilema ca nu mi-a scris pe reteta si eu nu am fost atenta (mai precis sotul, ca el s-a prezentat) - cat timp trebuie facut tratamentul?
inca nu l-am inceput ca mai punem ceva picaturi cu floxal in nasuc, dar dupa ce termin vreau sa rapun si balaurul asta

Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Scriu pentur ultima data de la serv din galati ![]() ![]() ![]() |
pai e abia amiaza, deja pleci?
ia lasa prajiturile si bautura si mai stai de vorba cu noi ca de ultima zi asa
se pare ca nu vom reusi sa ne mai vorbim decat defazat (eu ziua, tu - noaptea

Ela78 spune:
Hei! Am trecut sa va salut si sa va spun ca la botezul nepotelului meu a fost super! Ne-am distrat toata noaptea, mai ales ca majoritatea erau tineret (de fapt in varsta erau doar bunicii), iar DJ-ul super profi, facea trecerea de la muzica anilor 80 la cea de '90 fara sa simti, astfel incat cu greu mai ajungeai la masa sa mai iei o dusca de ceva...
Mi-a fost foarte dor de voi!
Azi dimineata am fost la pediatra, analizele pentru gradi n-au iesit tocmai bune, dar le repetam maine la un alt laborator.
Geanina, de ce crocobaur spuneai? Poate ar fi cazul sa-l sterg si eu pe Ianis in gura cu nistatin....
Elena, fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

Gianina34 spune:
ela-
1. ma bucur ca v-ati facut de cap, chiar asteptam poze, ca dovada
2. ce nu a iesit bine la nalizele de gradi?
3. noi am descoperit candida la exudatul faringian (si de aici dilema mea daca nu cumva "vinovate" ar fi picaturile cu antibiotic puse in nasuc, desi in nov-dec am facut tratament cu zinnat si asta e considerat principalul vinovat)
nistatinul ne-a aparut in antibiograma, nu stiu daca chiar ar fi bine sa te apuci de capul tau, asa, mai ales ca dr ne-a recomandat si ceva biotics in timpul tratamentului (de unde trag concluzia ca este oarecum serios antibioticul)

ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 O intrebare as avea: e vreun ghiocel care sa fi renuntat pana acum de tot la scutec? Nicholas e fara pampers de cateva luni si in casa si afara,insa in timpul somnului i-l pun. Vreau sa i-l scot si de noapte in perioada asta pana voi naste si ma cam ia cu frisoane pe sira spinarii, nu prea stiu cum sa fac, asa ca cer sugestii din partea experimentati(e)lor. Multumim anticipat! Va dorim o zi frumoasa.....sa fiti sanatosi si sa aveti o saptamana buna! Pupam piticii si mamicile! Mina si ![]() Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" Vara 2010 |
Tu vorbesti de renuntat la scutec cand noi nici nu vrem sa facem la olitza

De 2 zile facem baitza fara tipete (e drept, nu pe cap dar exersam)