LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 6

Kea spune:
Floricu, eu cand l-am vazut pe Raru ce mandru o plimba el de colo colo pe Carla, mi-a venit sa ii iau si eu la Keutu unul. Sa-l iau, e greu pt mine, barbatu-meu nu-i de acord sa luam decat cand o sa ne mutam la casa (in momentul asta doar visam la asa ceva), iar eu cu doi copii mici si un caine, fara nici un ajutor pe timpul zilei, nu ma vad facand fata la toti. Dar daca l-as avea, n-as da inapoi.
Simo, eu n-as vinde casa!

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Intrebare tehnica. Am sters-o pe cumnata-mea din lista de mess. De ce naiba inca imi poate trimite mesaje? |
Cand iti pare urmatorul mesaj in fereastra de mess...da-i ignore...undeva pe ferestra respectiva(pe sus deasupra avatarului ei) apare acest buton si scapi definitiv de vizite nedorite.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Ilinca_M. spune:
Serios, Dodo? Se poate si asa simplu?! Poate la tipul asta mai nou de messenger, ca la alalalt mai vechi nu-mi aparea buton "ignore" la mesajele stersilor...caci si eu aveam problema asta, dadeam delete la careva din lista si continuam sa fiu bombardata:))
Deci, Kea, daca nu-ti functioneaza ce a zis Dodo, trebuie sa intri la "preferences" (apesi sus butonul "mesenger"- de acolo apesi "preferences" si iti va aparea "ignore list" cu "add": adaugi nick-name-ul persoanei in lista de ignore si la revedere forever).
Floric, scumpa "braca". Intr-adevar ca nu sunt caini apti de apartament; pana la urma unde vreti s-o tineti, ca n-am inteles? Oricum, la curte unde o veti duce trebuie sa aiba de preferinta un padoc sau macar o cusca.
Veterinarul lui Manole avea un brac german super simpatic, ziua statea cu el la cabinet. Era dresat pentru vanatoare. A trait mult pentru un caine de talia lui, cand Manu se imbolnavise avea si el cancer si vet-ul l-a tinut in viata cat a putut. Isi luase alt pui de brac german in paralel cu el si era un scump si un bolund, tot era o nazbatie cat era.

Pisik06 spune:
Neatza!
Simona, nu stiu de ce v-ati decis sa vindeti casa, dar va urez mult succes! Tare mi-as dori si eu o casuta pe pamant
Of, m-ai atins unde ma doare. La dansuri am ajuns din 2 in 10 si acum ne punem problema sa facem o pauza, pt ca nu e o treaba sa lipsim atata, nu mai intelegem nimic, ramanem in urma...Ideea e ca de cand cu serviciul nu imi mai vine sa ma dezlipesc de Ana in timpul pe care il am liber. Efectiv nu ma mai lasa inima, oricat mi-ar placea alte activitati. Sper totusi sa treaca starea asta la un moment dat si sa reusesc sa imi manageriez timpul in asa fel incat sa m aocup si de mine.
O saptamana buna!
Mami de minune mica

Gianina34 spune:
buna dimineata
pupacim sarbatoritii
si bolnaviorii, sa se faca repede bine
noi ne prezentam cat-de-cat rezonabil: ceva mucusori doar cat sa infunde nasucul si ceva tuse la dormit, fara febra, raguseli...
acum ori si-au facut efectul litrii de siropuri inghitite ori trecand prin atatea "raceli" ne-am facut ceva imunitate, cert este ca per ansamblu stam surprinzator de bine
pe langa propolic, vitC, imunorezistan am luat-o din pripa si cu oscilo + tot felul de homeopate (dupa inspiratie si stare pacient), aerosoli(+aspirat, picaturi...), muuult abur +uleiuri aromate (eucalipt, pin, cimbrisor) si.... gata
admirat una bucata prieten de joaca pt raresel
dodo-pui - vreau si eu pt micsu'; sa-mi spui ce dimensiuni sa-ti dau
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

pisigri spune:
Neatza pe la prinz.
Am uitat tot ce s-a intimplat in weekend da tin minte asa:
- sa urez multa sanatate ghioceilor si ghiocelelor bolnavioare,
- sa urez LA MULTI ANI ! sarbatoritilor, si
- sa ii spun lui Dodo ca e BESTIAL poncho-ul ala (bine, si Isabella e si mai bestiala, ca sta cu el, Pisilinca mea a probat asa ceva si nu mai stia cum sa si-l ridice in cap ca sa scoata minutele...)
Io is la munci, saptamina asta trebuie sa scoatem aeratorul si am emotii... iar durere, iar branula (sau nu...) pentru sedare, iar antibiotic probabil...ma rog sa nu se intimple nimic ciudat si sa putem sarbatori ziua ei in liniste la casa noastra...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gianina34 spune:
ilinca- si tin pumnii sa fie totul bine
e vorba de tubuletele puse in ureche pentru adrena lichidul acumulat in spatele timpanului sau e altceva?
edit: ca eram cu gandul la pisilinca si gresii apelarea: pisigri - pe tine te abordam
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

pisigri spune:
Gianina, da, are un tubulet in ureche, ca sa " se faca curent" cu nasul/gura si sa se aeriseasca/usuce urechea.
si voua !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Nicky09 spune:
Neatza de la noi...tot cam pe la pranz!
Raportam o vreme uraaaata si ploioasa, deci si o stare de spirit ca atare, pacat ca nu avem atatia bani sa numaram, ca sa fim si noi in ton.
Kea-nici eu nu stiam ce si cum cu ignorarea unor persoane din lista de messenger, acum ca ti s-au sugerat doua posibilitati, bag si eu la cap.Stiu doar ca degeaba stergi tu din lista ta un id, celalalt nu te-a sters asa ca poate linistit sa iti trimita mesaje cate vrea, pt el existi tu in lista lui...si de aia continui sa primesti.
Floric-simpatica mica ta creatura, dar simpatic si mister care ii vede de sanatate...pupam Rareselul!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Nicky09 spune:
O intrebare as avea: e vreun ghiocel care sa fi renuntat pana acum de tot la scutec? Nicholas e fara pampers de cateva luni si in casa si afara,insa in timpul somnului i-l pun. Vreau sa i-l scot si de noapte in perioada asta pana voi naste si ma cam ia cu frisoane pe sira spinarii, nu prea stiu cum sa fac, asa ca cer sugestii din partea experimentati(e)lor. Multumim anticipat!
Va dorim o zi frumoasa.....sa fiti sanatosi si sa aveti o saptamana buna!
Pupam piticii si mamicile!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010