LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ce mai puneti in blafan?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Iaurt...si facem picturi rupestre
[/quote]

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gulia e creator de fraze, nu se mai incurca cu propozitii, ma astept cat de curand sa contribuie si el la hranirea mamutului. Iaca fraza a la fiu-meu: Tata, hai apa, mama apapamatata taaa

Referitor la sistemul lingvistic al odraslei: da, Monnvas, si la noi se practica scurtarea cu o silaba a cuvintelor ( capacu'= pacu etc.); preferinta este pentru cuvintele cu "b" sau "p"; e mare amator de vocale, "compune" niste cuvinte care parca-s in finlandeza, cu vocale dublate, triplate: aaaanaanaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chiar ca e misto articolul lui domnu' soatza de Monnvas, l-am citit pe nerasuflate! Sane mai dai linkuri si alta data!
Io nu ma pregatesc de scoala decat moral, iac-asha. Vad io "la locul faptei" unde au ramas cu materia, ce le-a ramas in tartacutza pana acum, daca tre sa dau neste lectii retroactive etc.
M-am saturat de iarna ca de mere paduretze!!!
Of, Anaan, cand povestesti de mamut bagi spaima in mine...exact stilul asta sunt si eu, mereu am impresia ca n-o sa termin niciodata ce am inceput, ca scriu gogomanii sau platitudini, ca n-o sa duc la bun sfarsit nimic niciodata.... Acum spune-mi te rog cand te-ai apucat de scrisul propriu-zis, in al cateleaan de doftorat? Ar trebui sa incep sa intru in panica si eu? Eu inca sunt la stadiul de referate, strans material, idei foarte generale...ai bagat spaima-n mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am vazut emisiunea de la PROTV "Romania, Te iubesc!" si am plans cata padure s-a taiat pentru imbogatirea deputatilor care i-au ales romanii ... Doamne , cat de criminali pot fi i-as uita in cea mai neagra puscarie, din pacate nu se face nimic, oricum e prea tarziu si nu se face nici o impadurire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Rares si CARLA http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%20si%20Carla/

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Multumim pentru gandurile bune de sanatate. Ana e cu suisuri si coborasuri. Ieri a mai facut un puseu de 40, astazi numai 38,6 cel mai mult. A facut si diaree si e si f f somnolenta, a dormit aproape toata ziua. De maraita si plangacioasa sa nu mai mentionez, cred ca va puteti da seama usor. Incerc sa o duc si maine la dr., ca e de garda, desi nu sunt tocmai impacata sa o duc in spitalul plin de virusi (e in carantina), sa mai vad cum e starea ei.

In rest, trebuie sa ma inarmez cu rabdare pt noua saptamana, cu speranta ca imi va fi mai usor, desi cu Ana asa....in fine

Am trecut sa va las si ultimele floricele, de primavara

https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AranjamenteleMele#

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Piskule sunt superbe aranjamentele.

Sanatate Anukai.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

FLORIC, . Doamne, cum poate sa fie Carla, eu cred ca nu m-as indura sa o mai dau

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti si impliniti!

DRAGOS

VLAD

Multumesc fetelor Sper sa fii luat cea mai buna decizie, sa vezi de maine cand o sa incepe sa sune agentiile imobiliare, ce frumos o sa fie si am si o zi incarcata, duc copiii dimineata la analize, apoi pe Sebi la doctor ca mai tuseste, dupa am programare la dentist

Aseara am fost la party Zumba dance, nu va spun ce super a fost, am dansat si m-am simtit bine,m-am bucurat ca mi-am revazut si doi fosti colegi de facultate. Mi-am dat seama ca mi-a intrat dansul in sange si nu pot sa renunt asa usor, deci cat de curand ma intorc la sala

Pisik: voi va mai duceti la dansuri? Am vazut si aranjamentele, sunt superbe.

Multa sanatate bolnaviorilor in continuare

Somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Dragos!!!
La multi ani Vlad!

Dodo, uleiul ala mentolat, de care ziceam, e echivalentul a ce-i dadeai tu lui Bogdanel, numai ca mie, in apa aia clocotita, mi s-a parut mai eficient decat pe perna, desi farmacistul mi-a zis sa-i i-l pun pe maneca sau perna.

Intrebare tehnica. Am sters-o pe cumnata-mea din lista de mess. De ce naiba inca imi poate trimite mesaje?

Am fost ieri la ziua nepoatei, la sfarsit am stat toti in cerc in jurul tortului si am cantat "multi ani traiasca". Ei bine, s-a pus Keutu pe un marait!!! Tineti minte statul in cerc de la sport si cantatatul, nu? Cand depaseste oare faza?

Azi, sa nu-l deochi, a mancat de toate de la noi din farfurie. Bine, toate erau catalogate drept peste, ca ala ii place si in acvariu si in cuptor, iar barbatu-meu a fost de parere sa nu-l contrazicem.

Si a invatat sa faca semnul banilor, stiti la ce ma refer, nu? Cand faci semn ca ceva costa. Are un dictionar cu poze care ii place mult si acolo era desenat si un euro. Acum cateva saptamani i-am zis ca-i un ban si tot mi-l arata, iar mie mi-era o greata de nu mai puteam deschide gura si i-am facut semnul. Asta a fost tot. Azi era la mine in brate la intrare si aveam un vas mic cu marntis. Mi l-a aratat si i-am zis ca-s bani. Imediat mi-a facut semnul si s-a uitat satisfacut la mine. Maine-poimaine vine si doar ne arata ce vrea.
A si am uitat sa va zic ca imi arata in poza ananas-ul, eu ii zic ce e si el imi arata nasul. La Q imi arata ochiul.

Mergi la inceput