Tabara Pro Monica

Raspunsuri - Pagina 57

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

marius, eu am inteles ce incerci sa explici aici, dar fara sa poti afirma asta,
1. exista si posibilitatea ca justitia sa fie 'ajutata sa decida , si acest ajutor sa nu vina de la avocatii care pledeaza.
pentru ca observ ca m-ai catalogat , mai am o ultima intrebare pentru tine:
2. de unde stim ce avocati sa alegem pentru a castiga ?
din presa, de la barou, dupa pret, vechime, sau doar noroc?

alina

1. Nu pot sa fac o astfel de afirmatie - insa am o speranta ca fiecare astfel de caz descoperit sa duca atat la imposibilitatea exercitarii profesiei de magistrat/avocat de catre cel/cea in cazua cat si la raspundere penala efectiva.
2. Hmmm... garantii nu exista - e o intrebare delicata. Opinia mea este urmatoarea:
Eu sunt adeptul recomandarilor si a cazurilor rezolvate cu succes. In mod firesc cred ca profesionalismul ar trebui sa rezide din activitatea efectiv desfasurata si din succesul inregistrat.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Oricum pe Irina cred ca o va lua ea, si atata timp cat nu pleaca din tara mi se pare normal (evident daca nu a batut-o)

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro


Hmmm - daca va sti sa anuleze toate punctele slabe si sa le transforme in puncte acceptate - ar avea sanse - dar personal nu cred ca va reusi sa surmonteze aceste puncte. Insa - nimic nu este imposibil pana la proba contrarie.
Inclin sa cred ca Irina va fi data in ingrijire tatalui iar MG va avea drept de vizita de tipul weekend 1-3 - deci o sentinta clasica.


www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Marius, iti spun care e acea lege: 272 din 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului. Iar restrangerea acestor drepturi de a relationa( este explicat exact ce se intelege prin relationare)cu alte rubedenii se face doar in instanta, de catre instanta, dc interesul suprem al copilului o cere. Si nu si-au facut treaba nici AT, nici instanta, dar ultima a incercat o spoiala de motivatie cat sa fie nici nici cal nici camila. Vorbim de o custodie temporara, care s-a judecat pe ord presed. Ce viteza de gandire a avut judecatorea incat sa concluzioneze ea ca fata nu are legaturi semnificative de afectivitate cu mama!Si vorbim de o fetita de 4 ani!
Mai mult nu comentez.
Spui ca mama ar fi trebuit sa isi manifeste dorinta sa o vada. Pai dc a cerut ea custodia nu e clar?
Ce dovezi trebuiau sa se perinde ca sa poate fi luate in considerare? Are declaratia notariala a lui Irinel ca nu le-a sustinut financiar pe niciuna cat au fost in SUA. Nu au luat-o in considerare.
Avea card cu bani, cont in SUA prin care facea dovada ca poate sa suporte financiar cresterea si educarea Irinei, dar instanta a considerat ca e de prea putin timp valabil.
Despre domiciliu....haida, de!Ca dc are acei bani, se intelege ca poate inchiria-cumpara oricand un apartament.
Despre bataile cu bestialitate nu mai zic
Problema nu ar fi fost ca o scoate din tara, motivatia putea fi pertinenta, dar faptul ca o ducea in SUA ar fi putut sa ridice probleme sa mai fie adusa inapoi, dc instanta ar fi decis sa-i dea custodia definitiva lui Irinel.
Copiii atat de mici tind sa se ataseze de persoana, persoanele care le-au fost aproape, purtat de grija etc. Se ataseaza si de educatoarele de la gradi. Pai dc a recunoscut pana si Inalta Instanta ca bunica a avut un rol, de ce nu isi poate vedea bunica? Ca a spus Irinel public ca bunica trebuia sa se decida ori
Irina, ori Monica, ori Izvorani ori la naiba, de-aia, cu termen de decizie, amu ni!
Iti mai spun ceva. Probabil ca iar o veti lua ca pe poale in cap. Sunt procese la care dispar probe din dosar, sunt oameni tinuti in arest preventiv aiurea in tramvai, din exces de zel, nu am cum sa nu ma gandesc la acest proces altfel decat ca e indoielnic, nicidecum la nivel de arta, balet juridic dansat de avocati prosti si avocati stralucitori. De-asta a si cerut Monica sa fie publice sedintele, sa fie custodia judecata de persoana diferita decat cea care judeca procesul de divort. Marina ti-a mai zis o treaba legata de termenele obtinute la jud Buftea.
Sa inteleg ce? Ca pana se dumiresc ei cum sta treaba cu bataile, acest copil trebuie degringolat psihic, pedepsit sa nu-si vada mama, bunica, matusa?Oricum nu e specificat nimic de genul, deci nu au nicio acoperire.
Tu spui ca in procese nu exista sentimente, lege seaca, egala pt toti. Eu sper ca exista insa grija mare! pt copii si nu numai, dar pt ei este prevazuta o aplecare speciala(sper ca nu doar pe hartii ca sa dam bine), cat despre caracterul moral al normei juridice nu mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Xio, oricat ai fi tu de pregatita sa dai in scris ca Monica a facut si a dres, asa cum spunea si dna Magdalena mai sus, nu exista nimic palpabil care sa demosntreze infidelitatile ei. Cel putin pana acum. E la genunchiul broastei cati indivizi incearca sa manjeasca din vorbe anumite persoane, practica frecventa intre adolescenti.
Alina si Buflea si mie imi place Monica, eu chiar am fost la inceput anti, dar a demonstrat ca nu e doar frumoasa, ci si desteapta si doritoare sa se cizeleze cat mai mult. Iar ca mama m-a cucerit, de fapt de acolo au pornit schimbarile mele de impresie legate de imaginea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

eu chiar am fost la inceput anti, dar a demonstrat ca nu e doar frumoasa, ci si desteapta si doritoare sa se cizeleze cat mai mult. Iar ca mama m-a cucerit, de fapt de acolo au pornit schimbarile mele de impresie legate de imaginea ei.


Cat de desteapta trebuie sa fii sa ai naivitatea sa crezi ca ti-ai luat un june miliardar si dupa 4 ani il lasi balta si ramai cu copilul, cu banii, cu vila, cu masina si cu numele lui? Hai, ma, ca e saraca cu duhul rau de tot.

Ea n-a vrut sa se cizeleze, ci sa parvina, ceea ce e cu totul altceva.

Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui roxy

marius scuze ca ma bag si eu in discutie...dar daca cum ai spus eu am la tine acasa o bicicleta, caz prezentat de tine, si tu nu vrei sa ma lasi sa o iau, cum fac sa intru in posesia ei, ca dupa cum am vazut, de la poarta nu poate intra, lucrurile sunt in casa, deci ma fac un abur fin si intru , nu ca e ilegal, am incalcat proprietatea, atunci fac o vraja si iese lucru in zbor pana la mine in brate?
Glumesc desigur.Ai sa zici ca sa se adreseze instantei ca doreste recuperarea bunurilor din casa, dar pana reusesti (daca reuseste) sa reintrii in posesia lor, tu te bucuri de bicicleta mea

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)








Ai raspuns sigura la intrebare.
PS
ma dau cu bicicleta prin casa de-al naibii ce sunt

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa


naspa sa te dai prin casa cu ea, dat fiind ca faci ceva ilegal - marius, tocmai tu, stindardul dreptatii, propovaduiesti ilegalitati pe la topice?

da, bicicleta nu ti-o poti lua decat cu hotarare judecatoreasca + executor DAR, daca, de ex, casa lu marius ia foc, el e obligat sa-ti salveze tie bicicleta inaintea averilor lui . iar pentru folosirea bicicletei, daca ai martori, ii poti cere dezdaunari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

dc dorea doar sa parvina, vorbea ca altii cu branza intre dinti de pe un jilt aurit si ii spuneam candva dna C, vaduva lu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:




mi-e tare greu sa citesc din cauza chestiei rosii care tot fuge

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">






Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

corap - e aiurea daca nu ai remarcat faptul ca rad cand am scris ca ma dau cu bicicleta prin casa. Ai luat-o de buna? Error.
cat despre obligatia mea de a salva bunul cuiva aflat pe proprietatea mea... error. nu exista o astfel de obligatie. Ba mai mult pot sa evacuez fara nici o problema terenul privat de bunurile respective. Dar sa nu divagam.


Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ba nu, marius, ba nu. vezi ca ti-a scapat ceva...

Mergi la inceput