Tabara Pro Monica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
so true and so so cruel!
http://alice.revistatango.ro/2011/03/monica-gabor-columbeanu/

Un articol PROST.
Cine declara "nu sunt de acord cu justitiile care atribuie copiii tatilor, cu atat mai mult cu cat tatii sunt ridicoli si imorali si, pe deasupra, mandri de imoralitatea lor" poate afirma cu aceeasi seninatate ca "oamenii grasi sunt imorali" sau ca "fumatorii sunt criminali". Cand un asemnea om mai si afirma dupa peroratiile precedente ca "e o tara trista, cu justitie stramba si public orb" te gandesti oare cum ar arata in viziunea ei "o tara vesela, cu justitie dreapta si public cu ochii cascati"?
Undeva in text gasim si sursa veninului blogoritei: am trecut si eu prin aceeasi situatie, in plan profesional, pentru ca m-am lasat pacalita, magulita, convinsa, de o bogatasa plina de complexe care era admiratoarea mea. Clasica lupta dintre bogatasele pline de complexe si cenusaresele neintelese.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui karfe

eu nu inteleg cum a "reusit" irinel sa obtina copilul.
Am un caz in familie,copil de 4 ani crescut de bunica paterna,mama combinata cu unul,da divort.Nici un avocat nu i-a dat vreo sansa sa obtina copilul,tatal.Copilul SE IA F. GREU DE LA MAMA,cf. legilor din Romania,doar in anumite cazuri:mama curva ,betiva ,drogata sau boli psihice.
Poate sunt niste avocati pe aici sa ne spuna daca este asa.

Mai sa fie. De unde ai luat asta ca virgula copilul "se ia f. greu de la mama"?
Nu exista in nici o lege o astfel de prevedere. In lege exista parinte prn aceasta intelegandu-se fie mama fie tata in absolut egala masura.
Ambii parinti au sanse din acest punct de vedere absolut egale pentru simplul motiv ca nu conteaza el/ea, mama/tata ci doar interesul copilului minor.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Am luat-o de la avocati facuti cu tona pe la particulare ,tocmai de aceea am cerut aici si parerea altor avocati.
Acele persoane au avut incredere in ei si i-au ascultat.


De'aia avocati la pret de'un kil'. Sugestie:
Solicitati baza legala pe care se bazeaza afirmatiile lor. Bine nene' nu te contrazic da zi-mi si mie in ca baza faci aceste afirmatii?
Raspuns ceva de genul conform:

"lege, art., paragraf, norme, etc etc..."


www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am mai spus - de cand s-a casatorit si-a asumat un anumit risc. A ajuns sa castige bani si sa aiba hai sa-i spunem faiam desi cred ca se va duce de rapa si asta, doar datorita mediului in care a intrat, doar datorita puterii financiare mari a sotului ei.
Viata i s-a schimbat radical in bine insa cu un pret. Insa iluzia puterii poate sa duca la erori conceptuale, la senzatia ca poti si chiar zbori singur si independent, ceea ce in cazul ei s-a dovedit o mare eroare.
Nu a avut nimic a intrat cu nimic (material discutand) si va pleca cu ceva mai mult decat nimic dar ... este si va fi un teren minat.
Sunt convins ca un om de afaceri cum este Columbeanu a fost si va fi extrem de lucid, de perspicace, de prevazator asa incat nu o vad prea bine, el nu va fi naiv si are puterea financiara de a-si proteja interesele. Ceea ce este firesc.
Sa raspund si la o idee scrisa undeva mai sus. Da, teoria este clara in general cu privire la modalitatea de acordare a custodiei minorilor insa exista procedura, exista cutuma, exista practica si acestea sunt "la fel de luat in considerare" pentru ca ele nu contravin prevederilor legale insa pot inclina spre o anumita sentinta judecatoreasca - de aceea am spus ca poate sa fie un razboi al avocatilor ce poate duce la rezultate interesante.
Dar asa la prima mana cum se zice nu cred sa aiba castig de cauza Monica (ex.)Columbeanu in ceea ce priveste acordarea custodiei minorei.
Si partea interesanta este ca legal daca pierde aceasta custodie este foarte probabil (defapt 100%) ca i se va stabili obligatia de plata a pensiei de intretinere (pensie alimentara)a minorei catre ex. sot.

Ca acesta e posibil sa nu ridice pretentii ulterioare din punct de vedere practic, este o chestiune a lui personala, insa juridic... asta e legea.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Poate pana la urma Becali are dreptate.
Candy asa este, insa lucrurile s-au schimbat pe parcurs, a aparut fetita, ceea ce si pe mine m-a inmuiat, recunosc. Sper din suflet sa se gandeasca ambii macar acum la copil.
Super tare sfat Marius! din pacate avocateii au un stil de a te pune la colt, sa te faci mic mic, dc indraznesti sa le pui intrebari sau sa le dai sugestii.
Dupa cum stim, nici de contractul prenuptial nu e mare branza in Ro si totusi Irinel l-a facut. Cat despre evaluarea psihopupu la cererea lui a fetitei nu e decat un praf, o prostie, pen ca mi-e greu sa cred ca dc se va pune problema asa in instanta acea evaluare va fi luata in considerare si nu va fi ceruta alta. Monica a pornit cu stangul, a avut o avocata doar neagra in cerul gurii,lipsita total insa de profesionalism. Insa Viri dc era atat de sigur pe el nu facea toata mascarada cu presa, gradinita etc.
Se tine cont acum chipurile de locul unde copilul a deschis ochii, caminul ei. Din putinii ani pe care-i are, a petrecut relativ timp acolo, ca s-a mutat cu mama si bunica in ap din Bucuresti, iar apoi a fost dusa in SUA, inclusiv la gradi. Pana laurma ce conteaza mai mult pt un copil: caminul sau persoanele de care este legata afectiv?
Sa vedem ce-o mai fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lucialu, eu cred ca tu nu ai vazut emisiunile in care Moica declara senina ca i se pare normal ca sotul ei sa faca sex cu alte femei si citez "eu chiar il rog sa mearga cu altele , ii spun << mai omule, dar nu e normal sa stai doar cu o persoana>> si el nu stiu de ce, nu vrea".
Si acum, cand omul i-a urmat sfatul, Monica divorteaza.
Ca sa nu uitam escapadele ei amoroase.

Fetita a spus ca nu mai vrea in America, la pedopsihiatrie am invatat ca in cazul unui divort se asculta si parerea copilului, oricum mi se pare de prost gust sa pleci de capul tau cu copilul in partea cealalta a Pamantului fara acordul celuilalt parinte.

Monica a fost o tanara ahtiata dupa bani si faima pe care n-a putut sa le obtina decat desfacandu-si picioarele in fata unui om mai in varsta decat ea, plin de bani. Care om a vrut sa aiba in palmares doar "bucati bune" si a platit-o si pe Monica. Probabil i-a placut gena si s-a gandit sa faca un copil cu ea, ca e tanara, sanatoasa si inalta.
Afacere incheiata, urmeaza poalele in cap si tigania.
Nimic nou sub soare.


Si n-are nimic in comun cu Preety woman, ca una este o prodstituata de lux care face sex pt. bani si alta este sa mimezi o relatie pt. bani. Prima e OK, a doua e gretoasa.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mai, eu nu contest greselile ei, chiar am spus, ca sunt oarecum confuza in acordarea custodiei, cu toate ca inclin spre mama.
Copilul insa e real, nu mai e ceva abstract, o moneda de schimb mai mult sau mai putin imaginara, are sentimente, nevoi, exista!
In gura lor sincer nu m-am uitat, drept dovada ca ma scoateau din tatani emisiunile cu si despre ei, anterior aparitiei fetitei, apoi am inceput sa vad fetita, ulterior pe Monica interactionand cu ea, iar apoi am inceput sa bag de seama ca retorica i s-a schimbat in bine si si preocuparile. Cred ca e rea vointa sa nu le vezi.
Cat despre infidelitati, cu certitudine nu s-a putut pune dejtul pe ale ei, Irinel maturul si-a pus poalele in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai a iesit cu declaratii unul dintre ei, un avocat, soferul a aratat si in presa mesajele samd.
Daca stai sa privesti strict din prisma cuplului, bine i-a facut Irinel ca i-a platit-o cu aceeasi moneda dupa ce a fost balacarit prin presa. Si eu as fi facut la fel.

Despre emisiunea lor nu stiu, am vazut doar cand treceam de la un program la altul si nu m-am uitat. Declaratiile de care spun le-a dat la alte emisiuni la care a fost invitata. Nu pot spune cat si cum s-a schimbat, am alergie la botul ridicat in sus si aere multe :)) asa ca nu pot urmari mai mult de 3-5 minute.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

ah!om de afaceri, Viri? pai e in cadere libera financiar, s-a dat cu capul de columbianitul propriu :)) Un om de afaceri nu-si pierde noptile prin cluburi asa ca el, e pasionat de-a dreptul, si nici nu isi fufaie banii cu femei usoare, unele de-a dreptul bleax la max. Astia care si-au facut avere pe spezele lor mai rar scapa firfireii nechibzuit, se uita si la rest, n-au nopti de pierdut printre bitzi si bazti.
Xio, dc a fost terfelit a fost multumita capului lui istetz si ca nu si-a putut tine turul pantalonilor la locul lorTerfelita a fost in calitate de sotie Monica, de anonimi de zici ca era spital de nebuni la tv. Nici macar nu a fost in stare ca sot sa le puna pumnu'n gura la toti latratorii de serviciu, asa la cat de falnic fincanciar se da el. Numa scandalurile cu O Zavoranu au fost inimaginabile, eu as fi sters pe jos cu ea din start nu sa o las sa se bage in seama cat a vrut muschiu'ei.
In fine, nu-mi mai bat capul. Sper ca fetita sa fie cat mai nevatamata din toata prostia provocata de ei. Mai bine o da la bunica-sa si ii obliga pe amandoi sa o intretina financiar. Ca in final cred ca ea si-a batut capul cu fata cel mai mult si la ea nu se pune problema de moralitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

Marius ... nu stiu ce sa zic, eu am pus niste intrebari la care rugasem un raspuns si am primit niste raspunsuri ca si cum te-ai fi simtit atacat ... habar n-am de ce, in fine

Citat:
citat din mesajul lui marius

1. este o intrebare retorica cu ce il poate ajuta sau nu pe el o declaratie notariala.
nu este o intrebare retorica, am mai spus odata - Iri a mirosit ca Monica o sa divorteze si s-a blindat din timp cu diverse, printre care si aceasta declaratie la notariat.
Evident ca tu nu stii ce a gindit omul ala, dar dpdv juridic, cu ce il ajuta pe el faptul ca a dat acea declaratie ? tie daca iti pleaca sotia in america cu copiii pentru o perioada, te duci repede la notariat sa declari ca in timpul asta tu nu le dai bani ? nu te duci, daca nu simti ca urmeaza ceva ... Viri s-a gindit, de fapt a fost sfatuit ca el nu cred ca gindeste prea mult, sa dea acea declaratie. cu siguranta cine l-a pus sa faca asta a avut un scenariu in minte si asta nu mi-e clar - cu ce l-a ajutat concret pe el in divort declaratia ca nu le mai da bani si nu locuieste cu ele ?

Nu-i da bani copilului este o afirmatie fara sens, eu nu am vazut nici un parinte care sa ii dea bani copilului sa se intretina la varsta minora.
cum adica ? tu nu contribui la cresterea copiilor ?
Nu scrie nicaieri in vreo lege ca ar exista o astfel de obligatie nu stiu de unde ai scos asta. Ei nu are cum sa-i dea bani in acest moment pentru ca nu exista nici un motiv legal de obligatie si nici nu va exista nici chiar in caz de divort.
eu nu ma refeream la ACEST moment, ci la momentul 1 sept 2010, cind nu se punea problema (pe fatza) de divort
Nu exista in prezent nici o baza legala prin care un sot oricare ar fi acesta el sau ea sa fie obligat sa-si intretina ex sotul(ex sotia) dupa divort. Iar nu prea inteleg afirmatia ta. Poate sa declare orice doreste el este dreptul privat de a face o declaratie autentica cu privire la ce are sau nu are unde sta sau unde nu sta...
2. copilul fiind cetatean roman cu domiciliul in Romania este firesc ca o instanta din Romania sa ia in considerare aspectele ce tine de domiciulul copilului. Nu are relevanta cum se desfasoara gradinita in insulele Bali sau USA pt jurisdictia romana. Este firesc pt judecatori se considere ceea ce tine de Romania si cetatenii romani nu de gradinitele dintr-un alt stat.
eu spuneam ca s-a tinut cont de afirmatia unui copil ca in sua nu e bine si ca ea nu e suficient de matura sa aprecieze corect asta.

3. Nu o mama sau un tata ce un parinte oricare ar fi acela poate sa aiba castig de cauza in tribunal daca acesta constata ca interesele copilului sunt sau pot fi mai bine servite de unul dintre parinti fata de celalalt. Interesul copilului primeaza si aici intra in calcul domiciliul stabil, veniturile realizate, mediul de crestere... samd care sunt puse dl dispozitia instantei si aceasta va decide, este firesc sa dea castig de cauza partii care ofera cea mai relevanta securitate pt copil. In cazul de fata este Irinel Columbeanu.
eu stiam ca unui copil trebuie sa-i asguri un mediu securizant in primul rind dpdv emotional. faza cu cine ar emai multi bani, cine poate sa-i ofere mai mult, ma repet, mi se pare absurda ca si motiv invocat de judecatori, bine ca n-au facut licitatie - care da mai mult ... iar stabilitatea emotionala o are de obicei langa mama
4. Nu se pune in discutie aprecierea efortului unui parinte sau a celuilalt - nu acesta este obiectul deciziei - ci interesul copilului - ori atata vreme cat acesta este cetatean roman cu domiciliul in Romania a crescut in Romania intr-un anumit mediu mi se pare absolut corecta decizia de pastrare a conditiilor de trai pe care le-a avut si le are ca fiind cele mai optime in arport cu acest minor. Ca in acest caz este vorba de Irinel si nu de Monica este doar o chestiune de circumstanta - adica nu are relevanta cine anume asigura ci ce anume asigura
5. ai sa ramai surprinsa insa se probeaza si acest aspect daca parintii au sau nu grija efectiv de copilul minor si cum anume aici intrand in discutie si timpul efectiv alocat cresterii si educarii acestuia.
iarasi, eu intrebasem ci se poate de simplu cum se poate proba efectiv legatura intre tine si copil ... deci ce probe ar trebui aduse concret ... aaa si ultima gaselnita ca "fata a stat mai mult cu mama Monicai, pai daca era o mama salariata si-si lasa copilul cu bona 10-12 ore pe zi era mai bine vazuta ?



www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lucialu, omul invarte milioane de euro, deci e afacerist si e si bun la asta. In cadere libera sunt multi din cauza crizei, dar asta e alta discutie.

Terfelit in presa a fost el primul, pt. ca Monica a avut parte de scandalul cu soferul caruia ii trimitea mesaje siropoase, cu avocatul care i-a tras-o pe biroul lu' Irinel si cu altii prin America. Dupa asta a fost povestea cu Irinel si blondele din jacuzzi.


**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput