Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara!

Am admirat si eu pozici cu mica mall-ista, care a demonstrat totusi tuturor prin alegerile ei ca ea are planuri mult mai serioase decat carcotelile 'ursitoarelor'......in frunte cu mami...auzi la ea, sa puna pe tava apa plata cu lamaie...
Bravo IRIS!...
Iar de mami ce sa mai zic? Mai bine ma duc sa bag un Turbo Jam a la Bea...ca daca ma mai uit mult la poze din astea cu gazele, arunc toate oglinzile din casa...

Am vazut si filmulet de Alicredo...wooooow, super fain realizat!!!!! Cu ce program faceti fetelor filmuletele astea, ca-mi plac tare mult...si mie-mi place sa ma 'joc' cu chestii de astea, dar nu ma bag la chestii foarte complicate, insa imi place sa invat tot timpul cate ceva nou...mai vazusem si la EvyMe, filmuletul de botez, tot asa fain realizat...Care va pricepeti imi puteti spune si mie ce editor folositi?

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LML MARIA ALEXANDRA !!!

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

subscriu!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

Am vazut si filmulet de Alicredo...wooooow, super fain realizat!!!!! Cu ce program faceti fetelor filmuletele astea, ca-mi plac tare mult...si mie-mi place sa ma 'joc' cu chestii de astea, dar nu ma bag la chestii foarte complicate, insa imi place sa invat tot timpul cate ceva nou...mai vazusem si la EvyMe, filmuletul de botez, tot asa fain realizat...Care va pricepeti imi puteti spune si mie ce editor folositi?

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Vizionat si eu, foarte frumos. In afara de frumuselul de David mie mi-a ramas in minte faptul ca si alicredo a fost o graviduta slabaaaaaaaa, genul de graviduta la care mereu.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Nyny!

Sa ai o viata plina de bucurii alaturi de puii tai cei frumosi si de sotul tau!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Nyny!

_

Frumos zis!

Subscriu!

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Nyny!

_

subscriu! la multi ani pestioaico

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

cate s-au mai intamplat pe aici...
nu mai deschid subiecte,nu mai rascolesc..bip...dar unde vreau sa ma bag ,ma bag...si incep cu mii de multumiri pentru urarile de La multi ani:
bea,danasor,lorex,simplicity,baly, larisel, sorina, lilo,decenuela, ioana_fota, bubu, myky, mamidepuiuti, nyny, elefantica, ruxita, tomaca, alexia, alexutzzza,livia, haircut,lucia, cris.d, adina_bulina, miremia, nikole, dandanaG, xela, ana, gmilady, danyelana sper ca nu am uitat pe nimeni

decenuela, sorina,alexutzzza, bea,nyny multumesc ptr gandurile bune si reprimire...din nou...sper ca nu am uitat pe nimeni

sorina,ayanna,miremia, multumim ptr complimente

danyelana...sper ca sunteti bine cand l-am nascut pe david a iesit tot asa cu capul mov,si mai era si lunguiet,parca era alien...cica din cauza ca a stat prea mult pe canal,cat m-am tot chinuit eu sa imping cu epidurala, vreo 35 de minute, ar trebuii sa ma ingrijorez?

ratusca_mica esti ok?

colajul...cum e cu colajul? in ultima instanta...daca nu se anunta nimeni,si daca stau noptile dupa ce pleaca tati la lucru si doarme david, tot il fac.ar fii pacat sa nu avem asa ceva si imi pare rau ca au fost astfel de discutii ...

dece ...sa-ti fie de bine masajul,JM treaba buna

bea am citit si eu finaly....tot tu esti pentru mine...cu sau fara trecutul tau...ai tu..stilul tau aparte de a povesti,relata,incuraja,haioasa de altfel...imi pare bine ca in tot raul este un bine...si acel bine esti tu,care esti de 1000 de ori mai buna decat alte persoane.

ne citim la dimineata,ma duc sa mai bag vreo 3-4 ep din house ,ca sunt la ultima serie...si pana joi sunt off

btw...avem 10kg si 300g, si 79 de cm...lungi nu?

va pup,noapte buna.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

sa nu uit: ayanna ai pm

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi ani, Nyny!

Sa fii sanatoasa si fericita 100 de ani, alaturi de frumoasa ta familie!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

va las o aburinda...laptic si /sau zahar va puneti voi.

am plecat la somn...tocmai ce am vazut life as we know it...nice.

puup

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput