Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hm...se pare ca mall-istele si-au ales aceiasi zi pt pitreceri....

vazut pozele de IRIS....am ras...mami...nici nu trebuia sa ne povestesti...pt mine e clar...e mall-ista de mall-ista...fata...evident ca a protestat cand a vazut publicul...auzi tu petrecere ACASA...ce...nu se putea la mall???? si drept pedeapsa a vrut sa-si petreca restul zilei...la separeu...doar acolo a vrut sa primeasca si tortul..si sa aleaga anumite chestii...ar fi vrut fata lamai....dar parintii astia...cine sa-i mai inteleaga...

in concluzie..FATA CU PERSONALITATE...
acu ce sa zic...iris...POTOLESTE-TE...nu de alta dar are si mami nevoie de somn...si papa....sa mai puna si ea un kil...CA-MI CRAPA RANZA-N mine cand am vazut-oooooooooo.....doamne ce gazelaaaaaaa......

sorina.....sunteti o familie tare frumoasa...(insa...vad ca te-ai fc ca ploua cu tortul)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

v-am lasat ceva pe mail de vizionat...

mergem sa ne uitam la un film....revin mai tarziu...sunt pe la pag 3 cap asta

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hm...se pare ca mall-istele si-au ales aceiasi zi pt pitreceri....

vazut pozele de IRIS....am ras...mami...nici nu trebuia sa ne povestesti...pt mine e clar...e mall-ista de mall-ista...fata...evident ca a protestat cand a vazut publicul...auzi tu petrecere ACASA...ce...nu se putea la mall???? si drept pedeapsa a vrut sa-si petreca restul zilei...la separeu...doar acolo a vrut sa primeasca si tortul..si sa aleaga anumite chestii...ar fi vrut fata lamai....dar parintii astia...cine sa-i mai inteleaga...

in concluzie..FATA CU PERSONALITATE...
acu ce sa zic...iris...POTOLESTE-TE...nu de alta dar are si mami nevoie de somn...si papa....sa mai puna si ea un kil...CA-MI CRAPA RANZA-N mine cand am vazut-oooooooooo.....doamne ce gazelaaaaaaa......

sorina.....sunteti o familie tare frumoasa...(insa...vad ca te-ai fc ca ploua cu tortul)

Dece..
Saru-mana de aprecieri...uite...pentru tine (si mire)...mai pun doua poze, sa vedeti cum arata tava initial, inainte de a i-o duce la separeu...le gasiti la sfarsit!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Mire, MP...saru-mana de aprecieri..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Dece..
Saru-mana de aprecieri...uite...pentru tine (si mire)...mai pun doua poze, sa vedeti cum arata tava initial, inainte de a i-o duce la separeu...le gasiti la sfarsit!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Dece..

_

nu pot sa cred...ce tareeeeee

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Si uite-asa am influentat eu (mama denaturata) destinul copilului, neducandu-i paharul in pat! Sigur il alegea, ca iubeste sa bea apa din el, dar m-am gandit ca mi-ar displace profund sa dorm in piscina. Oricum, am tratat-o din el, dupa alegeri...

Ale..wb...asteptam detalii, poze...
Alicredo...vazut film...sunt speechless...ce frumooosss!...cat talent, si ce familie frumoasa sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sorina sa-i multumesti micutei vedete in fiecare zi ca te tine in forma ... cate kg ai mami? 45 sau mai putin?
Bea

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Sorina sa-i multumesti micutei vedete in fiecare zi ca te tine in forma ... cate kg ai mami? 45 sau mai putin?
Bea

Povestea Marei

Eu i-am dat un 48 si tot aveam pb cu ranza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Bea

Povestea Marei

Eu i-am dat un 48 si tot aveam pb cu ranza.

_

Eu cred ca paharul ala cu apa ai plata si lamaie era ei...

Povestea Marei

Mergi la inceput