Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..sarumana de coffe sorina...e buna rau....si mergeeeee, da stii cum?

ruxita..bune ideile tale aman2

livia....jiji e ink alaptat...ce sa zic...nu stiu daca bea suficient...dar ia cat vrea muschiul lui...noaptea..dimi...niciodata n-am stat sa verific n-am cum stiu ca nu sta flamand....iar de baie...habar n-am....la noi e luata mai mult ca ritual..sta in cada se joaca etc..pe cap cam de 2 ori pe sapt....oricum se uda el zilnic...

sorina...ce sa zic...distractie multa..sa fie mall-ista ....un inger de fata( daca nu va fi asa...sa ai apa plata cu lamaie pregatita...se potoleste sigur)...acu...na indraznesc si eu...ca tot ai zis ca are tortul o...haichitza....poti sa trimiti surplusul ala la capitel?am vz ca se trimite o masina speciala

lucia, ioana...ma bucur ca acest forum v-a apropiat si ati legat o frumoasa prietenie...
nu vreau sa reiau...chiar ....se da prea mare importantza subiectului....eu am sperat ca se poate citi printre randuri si a se intelege esentza...dar pt asta e nevoie de obiesctivism...n-am reusit asta...nu-i bai...

daca chiar veti hotari sa nu mai intrati preferand cortina si mess-ul...macar sa dati de stire saca vreti capufii vosttri sa apara in colaj...

si eu am pust punct in ceea ce ma priveste...

azi n-avem sarbatoriti?????? hm...sau da?

la noi ninge..ninge....

ce sa zic...sa aveti o duminica linistita....
sorina....distractie la maxim....macarazi sa te relaxezi si tu nitzelus( nu exagera cu alcoolul..sa uiti de tort, da? )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu aveti saltele de infasat de vanzare?ieftin si bun???

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dece mai are jiji bubitze?????

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam sorina de cafeadistractie placuta!(sa nu uiti de felia de lamaie)

deceio-s ardeleanca,mami...ma prind mai greu vb aia...pe cine sa semene si fimiu...la ce buna atata graba

simplyhave a great time!

la sondaj...tztz cat vrea el,nu cred ca sta flamandnush cat ia de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de la mine!

Asa satula sunt de zapada...

Livia eu baita ii fac in fiecare seara. Nu stiu pana cand ....ziceam ca pana la 1 an . Nu ma simt eu bine daca nu ii fac macar un dusulet, la fel si cu mancarea. Desi stiu ca nu mananca, trebuie sa-i fac, altfel ma simt mama denaturata.
Tzitzi la greu, oricand, din orice pozitie. Ea inainte sa se trezeasca mai baga o tura de tzitzi, asa ca micul dejun il serveste (cand il serveste) cam la o ora dupa trezire.

Bea draguta ca intotdeauna. Cum e Ivan?

Sorina eu astept pozele dela party, dar sper sa apara si mami in ele. Ce zici?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza fete dragi

Sorina pt cafea. Petrecere frumoasa azi... asteptam poze cu fete frumoase.
Livia si eu le fac baie (dus de fapt) in fiecare seara. Vb Sorinei... face parte din ritual. Aseara le-am pus apa in cada si spuma si i-am bagat pe amandoi. Ne-am amuzat foarte tare...abia se mai vedeau de spuma. Au fost tare haiosi, iar dupa o jumatate de ora au picat lati.
Ruxita spor in afaceri

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Sar-mana de cafeluta, Sorina! Petrecere frumoasa!

Ruxita, succes cu afacerea!

Eu termin cafeluta si ma fac zana si la petrecere. Am stata azi-noapte sa fac martisoare pt 2 doamne pe care le vedem azi... Dar imi revin cu cafeluta.

Va pup si o zi frumoasa!

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Intrebare: cam in cat timp dupa ce incep sa mearga vor merge numai in picioare? Eu tot sper ca n-o sa mai fie nevoie sa spal atat de des pe jos , acum imi striveste covrigi inmuiati pe parchet, zeama de fructe, etc... (alexutza )

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pai o sa mai dureze cateva saptamani. David din momentul in care s-a ridicat singur in picioare, fara nici un ajutor n-am mai mers dea-busilea. Chiar si asa tot mai sta pe jos. Are o placere deosebita sa se joace sau sa se ascunda sub masa din bucatarie, dupa canapeaua din sufragerie... acum de vreo cateva zile tot ce gaseste pe jos... scame, frimituri etc baga in gura

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut fetele,

Am ramas pe la capitolul trecut.
nu am timp acum sa recuperez ca azi avem petrecere. Ii taiem motzul bobitzei mergacioase

La ora 18 avem tam-tamul..intr-o sala speciala pentru copii...
tortul n-o sa fie cum am vrut noi ca cica trebuia data comanda mai din timp
Asta e!
intru maine sa va povestesc si sa recuperez!

PS: bobitza a racit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut fetele,

Am ramas pe la capitolul trecut.
nu am timp acum sa recuperez ca azi avem petrecere. Ii taiem motzul bobitzei mergacioase

La ora 18 avem tam-tamul..intr-o sala speciala pentru copii...
tortul n-o sa fie cum am vrut noi ca cica trebuia data comanda mai din timp
Asta e!
intru maine sa va povestesc si sa recuperez!

PS: bobitza a racit

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Petrecere frumoasa sa aveti si am bobitza frumoasa si mergacioasa sa ii treaca repede raceala

Povestea Marei

Mergi la inceput