Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
DECE cu cititu' si alea alea, am uitat de masaj..........
radeam de ma prapadeam aici singura, dar apoi m-a apucat si plansu' la ce am citit, so am uitat..........
Miremia, da dureaza catva timp pana se duce singura.....
depinde de fiecare copil in parte................
Ivan ce face??????????
Acu e dincolo cu ta-su si urla dupa mine...........
papa bine........sper sa nu cobesc sa fie invers.........
i-am dat danonino de vreo 3 zile ii palce foarte mult, ar papa si doua -trei de alea odata, dar inca nu ii dau, ca abia am inceput..si evit alea cu capsuni/zmeura......
Cand plange, cand rade.....
Cand nu ma imita pe mine.....zice cuvinte dupa mine, chiar daca numa primele 3-4 litere, da le zice
si ce e usor le zice mai pe toate.......
asa ca ne jucam..........bagam jucarie in motoereta si apoi basculam.............vorbim in pahar......
fugim unul dupa altul...........
face draga draga............
apoi trage mai tare cu palma...dar e semn ca ma iubeste........
a fost o fetita la noi cu sora mea, de 2 ani.....si mergea si la ea.ii plac la nebunie copiii mici si mai mari.........si merge la ei, si faca draga draga, si ei se sperie si plang..................:)
e tare haios.........
iar cand il apuca durerile vine la mine, umbla numai dupa acurul meu, nu pot face nik de cat sa il tin in brate.......
deja simt ca e atre proeminenta maseaua prima, in dr jos.........dar vine greu..............bata-l vina......
P.S.
nu stiu voi cum sunteti, in ceea ce priveste oamenii........
dar eu am invatat de-a lungul vietii ca nu e bine sa judecam oamenii asa dintr-o data dupa fapte........
ma rog, dupa o fapta pe care nu o credem ca e la locul ei.....
acum nu ca e cuscra sau ceva, dar eu asa cred ca ar fi bine........
Sapt asta am fost mai in fiecare seara la biserica, si foarte multe lucruri s-au vorbit acolo.....
si stiti ce mi-am dat seama?????????
Ca suntem rai............
ca judecam oamenii.....
nu avem timp de rugaciune.......
nu stim sa iubim, sa respectam.....
nu stim sa ascultam.......
nu stim sa dam.....
nu avem timp sa ne gandim la dumnezeu....
numai fugim si trebaluim si lucram de dimineata pana seara.........
multe familii se despart..........multi sunt plecati in afara ca nu mai se descurca cu banii de aici.......cred ca nu exista cineva care sa nu stie minim 5 persoane plecate in afara..........
ca sa fie bine.........
si nu mai avem timp de noi
nu avem timp de copiii nostri ca mergem la lucru, ca sa a ducem bani, sa le fie lor bine.......
plecam de dimineata si ne intoarcem seara, ca avem de lcuru si sa castigam cat mai multi bani
si daca avem timp si duminica mai bine lucram, decat sa o petrecem acasa cu familia, sau sa ne luam coopiii si sa mergem la biserica..........sa zicem o rugaciune.....
Si asa nu avem timp de soti, sotii nu au timp de noi, vin acasa obositi si munca si se culca, de dimi o iau iara de la capat......si se raceste raltia, si ne intrebam de ce sunt atatea divorturi si de ce se destrama familii?si de ce e copilul agresiv cand vede ca mama si tata se cearta, ca a cazut o lingura de pe masa, si nu stie cine sa o ridice.............in loc sa se puna la masa si sa zica multumesc doamne pentru mancare, multumesc pentru painea noastra de toata zilele............sa pape in liniste si pace...............
nu stim sa ne rugam..nu stim ce sa cerem........
adunam comori pe pamant, dar nu ne gandim ca sicriul nu are portbagaj unde sa le bagam toate ce am adunat........
nu ne gandim la viata de apoi.............pentru ca viata asta dureaza 40-50-80 de ani, dar dupa aia o eternitate unde vom merge?????
credem in iad sau in rai???????????
oooooffffffff
nu ma mai itind..........ca e poveste lunga si nu sunt eu in masura sa indrum pe nimeni in calea credintei...dar asa ca o idee.....m-am gandit foarte mult.....si cred ca exista mult dreptate in ceea ce am scris....daca nu.......scuze de persoanele care nu imi dau dreptate.......
cine are urechi, sa auda.........si cine are oki, sa vada.........
stiu ca m-am suparat si eu odata pe Dece........cand era vorba odata cu sexu'n sarcina..si cu sex oral.nici nu mai tin minte, dar stiu ca m-am suparat de am plans.......dar mi-a trecut, si acum nu cred ca m-as mai supara daca s-ar intampla inca odata............ca o cunosc mult mai bine........
merg ca tre sa il culc pe ivanel............
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
decenuela spune:
bea muuuuuulte...ai enumerat atateeeeea...as fi vrut sa spun....asta nu...aici n-are drepte...aici nu-i chiar asa...aici....aici...dar din nefericire ai prezentat exact realitatea in care traim....in care ne zbatem ca niste nebuni si uitam adevaratele valori ale vietii....si ne ducem....fara portbagaj....unde?...habar n-am...
cred ca am sa dau copy/paste la mesajul tau...partea aia plina de intelepciune sa citesc mai des....poate asa nu uit care e totusi menirea noastra pe pamant...
PS imi pare enorm de rau ca te-am fc sa plangi candva...cu sigurantza n-am vrut...atunci eram convinsa ca multe cupluri se pot destrama tocmai din convingerea noastra, a femeilor, ca tinem situatia sub control si barbatii sunt dependenti de sex si usor alunecosi...n-as zice ca mi-am schimbat opinia...insa intre timp am mai imbatranit..si-am mai invatat cate ceva...
inca o data
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 DECE cu cititu' si alea alea, am uitat de masaj.......... radeam de ma prapadeam aici singura, dar apoi m-a apucat si plansu' la ce am citit, so am uitat.......... Miremia, da dureaza catva timp pana se duce singura..... depinde de fiecare copil in parte................ Ivan ce face?????????? Acu e dincolo cu ta-su si urla dupa mine........... papa bine........sper sa nu cobesc sa fie invers......... i-am dat danonino de vreo 3 zile ii palce foarte mult, ar papa si doua -trei de alea odata, dar inca nu ii dau, ca abia am inceput..si evit alea cu capsuni/zmeura...... Cand plange, cand rade..... Cand nu ma imita pe mine.....zice cuvinte dupa mine, chiar daca numa primele 3-4 litere, da le zice si ce e usor le zice mai pe toate....... asa ca ne jucam..........bagam jucarie in motoereta si apoi basculam.............vorbim in pahar...... fugim unul dupa altul........... face draga draga............ apoi trage mai tare cu palma...dar e semn ca ma iubeste........ a fost o fetita la noi cu sora mea, de 2 ani.....si mergea si la ea.ii plac la nebunie copiii mici si mai mari.........si merge la ei, si faca draga draga, si ei se sperie si plang..................:) e tare haios......... iar cand il apuca durerile vine la mine, umbla numai dupa acurul meu, nu pot face nik de cat sa il tin in brate....... deja simt ca e atre proeminenta maseaua prima, in dr jos.........dar vine greu..............bata-l vina...... P.S. nu stiu voi cum sunteti, in ceea ce priveste oamenii........ dar eu am invatat de-a lungul vietii ca nu e bine sa judecam oamenii asa dintr-o data dupa fapte........ ma rog, dupa o fapta pe care nu o credem ca e la locul ei..... acum nu ca e cuscra sau ceva, dar eu asa cred ca ar fi bine........ Sapt asta am fost mai in fiecare seara la biserica, si foarte multe lucruri s-au vorbit acolo..... si stiti ce mi-am dat seama????????? Ca suntem rai............ ca judecam oamenii..... nu avem timp de rugaciune....... nu stim sa iubim, sa respectam..... nu stim sa ascultam....... nu stim sa dam..... nu avem timp sa ne gandim la dumnezeu.... numai fugim si trebaluim si lucram de dimineata pana seara......... multe familii se despart..........multi sunt plecati in afara ca nu mai se descurca cu banii de aici.......cred ca nu exista cineva care sa nu stie minim 5 persoane plecate in afara.......... ca sa fie bine......... si nu mai avem timp de noi nu avem timp de copiii nostri ca mergem la lucru, ca sa a ducem bani, sa le fie lor bine....... plecam de dimineata si ne intoarcem seara, ca avem de lcuru si sa castigam cat mai multi bani si daca avem timp si duminica mai bine lucram, decat sa o petrecem acasa cu familia, sau sa ne luam coopiii si sa mergem la biserica..........sa zicem o rugaciune..... Si asa nu avem timp de soti, sotii nu au timp de noi, vin acasa obositi si munca si se culca, de dimi o iau iara de la capat......si se raceste raltia, si ne intrebam de ce sunt atatea divorturi si de ce se destrama familii?si de ce e copilul agresiv cand vede ca mama si tata se cearta, ca a cazut o lingura de pe masa, si nu stie cine sa o ridice.............in loc sa se puna la masa si sa zica multumesc doamne pentru mancare, multumesc pentru painea noastra de toata zilele............sa pape in liniste si pace............... nu stim sa ne rugam..nu stim ce sa cerem........ adunam comori pe pamant, dar nu ne gandim ca sicriul nu are portbagaj unde sa le bagam toate ce am adunat........ nu ne gandim la viata de apoi.............pentru ca viata asta dureaza 40-50-80 de ani, dar dupa aia o eternitate unde vom merge????? credem in iad sau in rai??????????? oooooffffffff nu ma mai itind..........ca e poveste lunga si nu sunt eu in masura sa indrum pe nimeni in calea credintei...dar asa ca o idee.....m-am gandit foarte mult.....si cred ca exista mult dreptate in ceea ce am scris....daca nu.......scuze de persoanele care nu imi dau dreptate....... cine are urechi, sa auda.........si cine are oki, sa vada......... stiu ca m-am suparat si eu odata pe Dece........cand era vorba odata cu sexu'n sarcina..si cu sex oral.nici nu mai tin minte, dar stiu ca m-am suparat de am plans.......dar mi-a trecut, si acum nu cred ca m-as mai supara daca s-ar intampla inca odata............ca o cunosc mult mai bine........ merg ca tre sa il culc pe ivanel............ Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Mi-am permis sa evidentiez ce-ai zis...ca mare dreptate ai si e pacat sa nu citim mesajul asta mai cu atentie...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
ayanna_xem spune:
Salutare fetele...
...slabuta activitate pe aici, ma asteptam sa am de recuperat capitole intregi...
Noi ne pregatim de iesit la plimbarica...dar am intrat sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa
la toata lumea
_
Ruxita spune:
... atmosfera de duminica, de dupa sambata mortilor???
Lorex, distractie faina si multe cadouri Bobitzei!
eu azi shmotru ca ieri mi-a fost lene, dar azi am mobilizat tot familionul si am reusit in mare parte... peste cateva ore vine prietena in vizita si mai ca as invitat-o la noi in fiecare weekend ca ma motiveaza si mobilizeaza foarte - sa pun totul la locul sau si sa fac papa gustoasa (vreau sa fac o prajitura cu mere si ghimbir)...
Va las ca mai am treaba si sa aveti o duminica linistita!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
de 2 zile cant o melodie si sotul incearca sa o gaseasca... nu stiam nimic, nici refren, nici cantareata, nici film... doar melodia... sotului i se area cunoscuta, dar nu putea nicicum s-o repereze, am tatonat terenul cu multe chestii... filme, cantarete care ar putea sa canta asa ceva... intr-un final... EVRIKA! am recunoscut melodia de la primul acord... enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita de 2 zile cant o melodie si sotul incearca sa o gaseasca... nu stiam nimic, nici refren, nici cantareata, nici film... doar melodia... sotului i se area cunoscuta, dar nu putea nicicum s-o repereze, am tatonat terenul cu multe chestii... filme, cantarete care ar putea sa canta asa ceva... intr-un final... EVRIKA! am recunoscut melodia de la primul acord... enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ehe...ce vremuri...imi aminteste de liceu...faina, faina
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Ruxita de 2 zile cant o melodie si sotul incearca sa o gaseasca... nu stiam nimic, nici refren, nici cantareata, nici film... doar melodia... sotului i se area cunoscuta, dar nu putea nicicum s-o repereze, am tatonat terenul cu multe chestii... filme, cantarete care ar putea sa canta asa ceva... intr-un final... EVRIKA! am recunoscut melodia de la primul acord... enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI Pfuai, ce-mi place melodia asta... ..mi-amintesc cand aram mica si nu aveam pe vremea aia cablu tv, reuseam sa prindem cu o antena improvizata Moscova1 si stateam ore in sir si ma uitam, chit ca nu inteleagm nimic...si mi-amintesc ca dadeau destul de des melodia asta, dar tot timpul seara, cam pe la aceeasi ora, undeva dupa 10...mi se parea atat de deosebita fata de ce auzeam pe la noi...si mi-a ramas in memorie intr-un mod placut... ...mersi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
_
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita de 2 zile cant o melodie si sotul incearca sa o gaseasca... nu stiam nimic, nici refren, nici cantareata, nici film... doar melodia... sotului i se area cunoscuta, dar nu putea nicicum s-o repereze, am tatonat terenul cu multe chestii... filme, cantarete care ar putea sa canta asa ceva... intr-un final... EVRIKA! am recunoscut melodia de la primul acord... enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Acum vreo 15 ani era un concurs "Ghiceste melodia" la un post local de radio . Cine suna primul la redactie si spunea cum se numeste si cine canta melodia respectiva putea sa faca o dedicatie muzicala cuiva. Am castigat si eu odata cu cantecul asta si am facut o dedicatie pentru colegii mei de liceu
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
sorina_bz spune:
Buna seara, buna seara...am venit cu sanioara...
Am incheiat si noi cu bine ziua de azi....Multumim tuturor pentru urari.
Mica mall-ista nu s-a dezis, ne-a cantat cum a stiut ea mai bine, asa ca a trebuit s-o tinem separat de musafiri pana la urma.... De pe tava a ales in secret, in budoir-ul propriu, sa nu fie vazuta cele trei obiecte magice care au fost 4: parfum, stetoscop si lant de aur(dintr-o miscare), si bani(euro, nu lei). Tortulll...deh, bun, gustos, proaspat, dar nu tocmai ca pe poza, asa cum ma asteptam....
In fine, am supravietuit, si noi, si ea si invitatii, asa ca totul este bine atunci cand se termina cu bine.
Punem si poze, foarte repede, doar ca trebuie putin micsorate.
Petrecere frumoasa Bobitzei mergacioase!
Bea..tare frumos si de suflet ai scris!
Whoaaaaa...Ruxita...ce melodie, maica!..Mi-am adus aminte de chefurile din liceu...
Reviu, ca s-a trezit.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)