Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si sa ma laud... am inceput si io un bijniz... cu cartile... mai multe zic la lansare (intr-o luna)... pana atunci... aveti carti (bunicele, totusi nu vreau sa incep cu maculatura, titluri, autori valorosi) pe care sa le fi citit si acum sa vreti sa va despartiti de ele? contra comision... si ceva impresii de lectura?

pentru cei interesati pot detalia conceptul mai pe larg in alta parte... cred ca o pun de-o cafenea literara e facebuke...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Super! felicitari.
Si eu am ceva afaceri in cap.
Sper ca intr-o luna, doua sa le pun in practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

I'M BACK...

Cu doua intrebari;
1. Cat timp oare sa-i mai fac baie in fiecare seara???Ca mi-e mila de el sa nu-i fac, cand ziua transpira pe capusor f. tare ...si asa ne mai jucam...Dar am auzit opinii ca nu ar fi bine cchiar in fiecare seara...

.Fetelor care alaptati....dimineata le dati mult san??Ca in mod normal ei ar tebui sa bea 250 de lapte praf, dupa care pr la 10 micul dejun....Eu ii dau san cand vrea noaptea...si dimineata..pe la 6...si apoi pe la 8 - fructele +diverse.Dar e suficient aportul de lapte?(plus in timpul zilei inainte de somn tatza...si atat)Seara ii dau lapte praf..asa l-am invatat de mic...desi aveam lapte mult....aveam impresia ca e mai satios LP....mama locca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

I'M BACK...

Cu doua intrebari;
1. Cat timp oare sa-i mai fac baie in fiecare seara???Ca mi-e mila de el sa nu-i fac, cand ziua transpira pe capusor f. tare ...si asa ne mai jucam...Dar am auzit opinii ca nu ar fi bine cchiar in fiecare seara...

.Fetelor care alaptati....dimineata le dati mult san??Ca in mod normal ei ar tebui sa bea 250 de lapte praf, dupa care pr la 10 micul dejun....Eu ii dau san cand vrea noaptea...si dimineata..pe la 6...si apoi pe la 8 - fructele +diverse.Dar e suficient aportul de lapte?(plus in timpul zilei inainte de somn tatza...si atat)Seara ii dau lapte praf..asa l-am invatat de mic...desi aveam lapte mult....aveam impresia ca e mai satios LP....mama locca...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

livia, sincer nu stiu cat lapte papa la san
Pe la 6 dimineatza si adoarme la loc, apoi la 9 cand se trezeste, pe la pranz cand adoarme si seara inainte de a adormi. De fiecare data papa cat vrea el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Buna seara si ups!

Nu prea pricep ce se intampla. Ma duc la recuperat. Dar nu va certati fetelor!

Noi am ramas fara musafiri. Am avut chiar 2 transe de musafiri!
Ce imi place cand e casa plina! Si sa pregatesc bunatati si sa se termine! Inseamna ca musafirii sunt multumiti!

Maine suntem noi musafiri. Imi place si asa!

Va !

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Musafirii au venit cu vreo ocazie? Sper ca nu-s nesi si am uitat vreo data importanta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Nu e ocazie speciala. Au fost niste rude pe care le vad arar (la cativa ani). Venit, vazut Kiti faca-to-face...bucurie mare de ambele parti. Apoi o prietena, ca sa isi aleaga martisoare. Si uite asa am terminat si prajiturile, ca doar nu stateam cu dusmanul in frigider .

Maine...ziua cuiva. Asa ca tot bem si mancam. Asta cand arata si cantarul, in sfarsit sub 63. Un 62.8, dar e sub 63, nu?

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

I'M BACK...

Cu doua intrebari;

2.Fetelor care alaptati....dimineata le dati mult san??Ca in mod normal ei ar tebui sa bea 250 de lapte praf, dupa care pr la 10 micul dejun....Eu ii dau san cand vrea noaptea...si dimineata..pe la 6...si apoi pe la 8 - fructele +diverse.Dar e suficient aportul de lapte?(plus in timpul zilei inainte de somn tatza...si atat)Seara ii dau lapte praf..asa l-am invatat de mic...desi aveam lapte mult....aveam impresia ca e mai satios LP....mama locca...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Raspuns:

1. Eu nu ii fac baie generala in fiecare seara. La 2-3-4 zile. Eu, la schimbarea de pampers, il spal la chiuveta. Indiferent ca e de pipi sau kk. Pe manute il spal de cateva ori/zi. Pe mutrita, dupa fiecare papa si la nevoie. Daca transpira sau se murdareste, nu il las nici 2 zile. Dar cum am grija sa fie mai lejer imbracat, doar noaptea poate sa mai transpire. De ex, acum doarme in body cu maneca scurta si pantalon lung, fara sosete. Dezvelit, dar intre noi.

2. San ii dau noaptea la cerere. Dimineata pana la max 8, ca dupa aia nu mai vrea el. Apoi 200 ml cereale cu lapte/LP. Dupa masa de pranz 100 ml LP. La nani de pranz, tzitzi (goleste bine 1 san si ceva). Poate ceva iar dupa amiaza, daca e marait. Daca nu, seara mai papa 200 ml LP si dupa ceva timp tzitzi. Dar nu bea apa sau ceai sau orice altceva.

Ce m-am placintit.

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina cum sunt drumurile pe acolo? Trage tati de Mara o fuga maine la Bz...ii zic sa treaca si dupa tort?

Drumurile..bune!
Sa treaca, dupa tort, cum nu?!....Tocmai, ca ne-au zis ca au o .."chichita"...cica iese mare tare...probabil chestie de formele ce le au...asa ca...cu mare placere, asteptam tati de Mara la tort!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

te rog mult...sa pui pe tava si o feliutza de lamaie...sa vedem dak se confirma....aptitudinile ei....de mall-ista..:))))

Ce tare-i asta! Sper sa o pot pune, sa ma lase babele...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

nu am spus nici macar odata ca teo nu ar fi aparut in titlu de ziua lui

Nuuu, nu am vrut sa spun asta! Doar ca nu-mi mai aminteam, si m-am intors sa caut capitolul unde a facut iris 11 luni...coincide cu cel in care a facut teo un an, si david de lali 11 luni...; ziceam de pagina 14, ca erau acolo niste urari, se putea urmari usor. Eu n-am vazut aniversatii cu lml in titlu...asta spuneam... Ca or fi fost prezenti si au fost stersi, cum spuneai...nici atat nu imi amintesc...eu doar la cap. ala m-am uitat.
Eu chiar nu sunt tehnica, si nici n-am dat importanta titlului, pana la 1an, de asta m-am dus in urma...chiar nu-mi aminteam... Iarta-ma inca o data, te rog, pentru ca nu m-am facut inteleasa de prima data.

Mergi la inceput

Si acum, sa si salut, ca tot am intrat cu bocancii...

Buna dimineata...o cafeluta calda, doriti? Sper ca dormiti la ore din astea indecent de mici...asa ca v-o pastrez calda...

Livia...cu baia pot sa-ti raspund si eu, ca la alaptat nu ma bag.Baie ii fac in fiecare seara, face parte din ritual. Parul (care nu prea este...) i-l spal o data la 2-3 zile, din motiv de agitatie, ca altfel, nu mi-e greu s-o spal, ca n-are plete, cum spuneam.Faza e ca se agita la stersul pe cap, se enerveaza...si nici cu foehn-ul (ce era prieten de nedespartit in perioada de colici) n-am incercat s-o re-imprietenesc....
Nu stiu daca te ajuta...iris e cam aiurea cu mancarea, si sapt asta a baut cam 950-1000 ml lp pe zi...dar nici altceva nu prea bea, adica ceai, sau apa.
Miki...distractie placuta azi.
Ruxita..felicitari pentru afacere, sa fie intr-un ceas bun!

Merg sa incerc sa ma renovez nitzel, sa nu stric astazi pozele copilului...
u all!
O duminica frumoasa tuturor, si va astept pe toate la o felie de tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

care vad ca nu e asa de buna...................

in fine, acum am citit din urma, si sincer nu sunt obisnuita cu astel de "momente"..................

nasol.,...........
am o strangere la stomac, ca si cand m-am certat de prima oara cu sotul..

nu stiu de ce s-a ajuns aici, dar eu nu vad un motiv clar intemeiat...............

sincer..........

nici eu nu imi amintesc sa fi fost in titlu vreodata numele lui Ivan cand a fc luni.........decat la 1 an...........apoi nu stiu, poate-s eu dusa cu capul.....nu stiu...eu nu dau mare importanta la lucrurile astea....ele trec..noi mergem mai departe.sanatosi sa fim, ca apoi nu mai conteaza........nu?????????.....
nu stiu.........am ramas speachless.........

in fine................nu imi place deloc...................

si nu mai zic nimic..............

Noi am avut cred ca doua spaime nocturne daca tot s-a discutat...........
nu eram acolo, era sotul, si urlaaaaaaaaaaa frate de nici nu deschidea okii.................doamne dumnezeule inca asa nu a facut.........si nu s-a calmat numai cand i-am bagat tv-ul si mergea muzica..........

of offfffffffffff

la noi e frig..........

BAIE eu nu ii fac decat odata la 3 zile........
sau in cazul in care il simt foarte transpirat.......
DAR ne spalam in fiecare dimi in fiecare seara pe fata/maini, acum daca il schimb de pampersi, il spal in chiuveta........
asa ca nu gasesc necesara baia seara de seara..........
nu transpira.....nu merge in grajd asa ca.........e bine......

sa aveti o duminica frumoasa!!!!

Iris petrecere frumoasa!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput