Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetili potolea....potolea recunosc sunt si atehnicutza( nu mi-am dat silintza) si lenesa sa caut capitole...titluri etc...nici memoria nu ma ajuta pt ca n-am dat asa mare importantza daca e x sau y trecut in titlu...nu stiam ca asta e de consemnat.... stiu ca am urat lml...tot anul...pana a implinit patriotul 1 an....apoi...n-au mai devenit vedete cei care implineau lunile pt ca unul cate unul pufii faceau anul si s-a fc mare tam tam....na era un eveniment pt fiecare copil in parte...si pe buna dreptate.... daca lucia a simtit si a considerat ca alexandra trebuie trecuta in tilu si s-a priceput s-o faca...f bine...alt farmec va avea cand va fitrecuta luna viitoare....parerea mea... de asemenea apreciez f mult ca te-ai oferit sa faci acest colaj...ca nu e usor...si oricum s-ar fi lungit...pt ca multe mamici intra din hasti in pasti etc... nu vreau sa-i dau dreptate mirelei ...dar pt ca ai pomenit...din respect pt grup eu, personal, n-as indrazni sa cer o favoare pt jiji...nu tin neaparat nici sa apara cu majuscule in titlu....nici sa fie cap de afis nici nik...in fond e vb de poze...poze cu copii nosttri....haioase sau serioase....fiecare in fct de cata importantza da...ete eu n-am una frumoasa de la fix un an...dar nu-mi bat capul ca doar nu ajunge colajul la oscaruri...e pt sufletele noastre... bat campii...pe scurt...tonul face muzica stiu ca sunt cam sloboda la gura....si-mi cer scuze pt acest defect... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece ti-am apreciat mereu sinceritatea,nu am cerut o favoare pt alexandra ,am crezut ca facem parte din grup si nu am avut decat rugamintea de a ne astepta sa facem anul,si tocmai ca este pt sufletele noastre,eu pt sufletul meu mi-am dorit ca alex sa faca anu si sa apara si ea in colaj ,mie una asa mi s-a parut bine si se pare ca nu am fost sg de aceeasi parere,nici eu nu am cerut nimic pt mine sau alexandra sa fie scris cu majuscule,cineva drag noua a dorit sa faca un gest frumos,dar pe lucia chiar nu o insala memoria legat de aparitiile in capitol.
Atata am avut de spus.
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica Buna seara si ups! Nu prea pricep ce se intampla. Ma duc la recuperat. Dar nu va certati fetelor! Noi am ramas fara musafiri. Am avut chiar 2 transe de musafiri! Ce imi place cand e casa plina! Si sa pregatesc bunatati si sa se termine! Inseamna ca musafirii sunt multumiti! Maine suntem noi musafiri. Imi place si asa! Va ! Mami a lui Kiti martisoare brose crosetate si alte nebunii crosetate sau din margelute |
Musafirii au venit cu vreo ocazie? Sper ca nu-s nesi si am uitat vreo data importanta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili potolea....potolea recunosc sunt si atehnicutza( nu mi-am dat silintza) si lenesa sa caut capitole...titluri etc...nici memoria nu ma ajuta pt ca n-am dat asa mare importantza daca e x sau y trecut in titlu...nu stiam ca asta e de consemnat.... stiu ca am urat lml...tot anul...pana a implinit patriotul 1 an....apoi...n-au mai devenit vedete cei care implineau lunile pt ca unul cate unul pufii faceau anul si s-a fc mare tam tam....na era un eveniment pt fiecare copil in parte...si pe buna dreptate.... daca lucia a simtit si a considerat ca alexandra trebuie trecuta in tilu si s-a priceput s-o faca...f bine...alt farmec va avea cand va fitrecuta luna viitoare....parerea mea... de asemenea apreciez f mult ca te-ai oferit sa faci acest colaj...ca nu e usor...si oricum s-ar fi lungit...pt ca multe mamici intra din hasti in pasti etc... nu vreau sa-i dau dreptate mirelei ...dar pt ca ai pomenit...din respect pt grup eu, personal, n-as indrazni sa cer o favoare pt jiji...nu tin neaparat nici sa apara cu majuscule in titlu....nici sa fie cap de afis nici nik...in fond e vb de poze...poze cu copii nosttri....haioase sau serioase....fiecare in fct de cata importantza da...ete eu n-am una frumoasa de la fix un an...dar nu-mi bat capul ca doar nu ajunge colajul la oscaruri...e pt sufletele noastre... bat campii...pe scurt...tonul face muzica stiu ca sunt cam sloboda la gura....si-mi cer scuze pt acest defect... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Intrebare: ti se pare ca as fi cerut eu vreo favoare pt teo?
livia1980 spune:
Buna seara...
Vad ca s-au incins spiritele pe aici..dar chiar are rost?Probabil s-a creat o incurcatura...si de aici supararile!Dar eu zic ca cel mai important este ca pufii sa fie sanatosi si iubiti....chiar are mare importanta cine, cat si cand a aparut in titlul capitolului???
Important e sa ne sprijinim cand intr-adevar e nevoie!Dar gata atat am avut de spus!!!
Eu am aflat ca verisorii lui Alexandru care au fost joi la ziua lui sunt raciti bocna....asa ca stau cu emotii sa nu fi luat si puiul meu..dar deocamdata e bine sanatos!
Scumpul meu pana ieri nu prea vorbea..a avut o perioada in care a spus ma-ma-ma..si era pe silent acum.De ieri(parca stie ca a implinit anisorul) a inceput sa rupa cate un da-da, la-la..oricum silabe mai "cu sens"..Si mie imi rade inima
Ma duc sa mananc si revin..poate facem o discoteca in noaptea asta
miremia spune:
citat din mesajul lui livia1980 Ma duc sa mananc si revin..poate facem o discoteca in noaptea asta mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Eu vin cu tot cu Mara.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
Dece, spui ca forumul e ca o casnicie.
Pai si in casnicie ai vazut ca exista divort
Asa ca...
Cat despre colaj consider ca data trecuta cu forumul s-a interpretat ca as avea ceva de castigat si at nu ma mai complic.
Mai ales dupa ultimele discutii...
Sincer aveam o parere f buna despre Miremia. dar asta e.
Viatza merge inainte
Si apoi eu nu as fi fost de acord niciodata sa fac un colaj fara poza de un an a alexandrei.
Asa cum voi ati legat prietenii si eu si ioana suntem prietene, iar din prietenie nu as fi putut face un colaj fara poza de un an a alexandrei
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara... Vad ca s-au incins spiritele pe aici..dar chiar are rost?Probabil s-a creat o incurcatura...si de aici supararile!Dar eu zic ca cel mai important este ca pufii sa fie sanatosi si iubiti....chiar are mare importanta cine, cat si cand a aparut in titlul capitolului??? Important e sa ne sprijinim cand intr-adevar e nevoie!Dar gata atat am avut de spus!!! Eu am aflat ca verisorii lui Alexandru care au fost joi la ziua lui sunt raciti bocna....asa ca stau cu emotii sa nu fi luat si puiul meu..dar deocamdata e bine sanatos! Scumpul meu pana ieri nu prea vorbea..a avut o perioada in care a spus ma-ma-ma..si era pe silent acum.De ieri(parca stie ca a implinit anisorul) a inceput sa rupa cate un da-da, la-la..oricum silabe mai "cu sens"..Si mie imi rade inima Ma duc sa mananc si revin..poate facem o discoteca in noaptea asta mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Livia am spus ca nu am avut pretentia sa treaca cineva in titlu, dar nu am inteles de unde atata rautate incat sa se stearga
Ruxita spune:
seara buna... o zi lipseste omu de pe forum si uite ce se intampla...
am o sugestie pentru "certarete", detasati-va de chestiune pana simtiti ca va este indiferenta... asta inseamna cateva zile pauza... unora le ia cateva luni bune, dar fiecare cu temperamentul sau... zau... veti spune niste cuvinte pe care apoi le veti regreta si din ce se vede, nu prea exista motive...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
... si apropo, LML Alexandra! esti o figura frumusica foc!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
si sa ma laud... am inceput si io un bijniz... cu cartile... mai multe zic la lansare (intr-o luna)... pana atunci... aveti carti (bunicele, totusi nu vreau sa incep cu maculatura, titluri, autori valorosi) pe care sa le fi citit si acum sa vreti sa va despartiti de ele? contra comision... si ceva impresii de lectura?
pentru cei interesati pot detalia conceptul mai pe larg in alta parte... cred ca o pun de-o cafenea literara e facebuke...