Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (228) - LMA Nyny!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina cum sunt drumurile pe acolo? Trage tati de Mara o fuga maine la Bz...ii zic sa treaca si dupa tort?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

io zic ca repeta in gand...repertoriul de maine...:))))

..Auleuuu...zici?...poate..nuuuu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

te rog mult...sa pui pe tava si o feliutza de lamaie...sa vedem dak se confirma....aptitudinile ei....de mall-ista..:))))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Tie ti-au pus?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

io zic ca repeta in gand...repertoriul de maine...:))))

..Auleuuu...zici?...poate..nuuuu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

te rog mult...sa pui pe tava si o feliutza de lamaie...sa vedem dak se confirma....aptitudinile ei....de mall-ista..:))))

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Tie ti-au pus?

_

mie nu mi-au taiat motzul....de frik sa nu le fac vreo surpriza

da poa sa mi-l taie acu.....si...daca as sti ca ajugcat o scobitoare de mall...iau io toat lamaile de la piatza

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

Buna seara fete dragi!

Noi azi am bagat smotru (mai in reluare ), piata si joaca cu copilul care merge din ce in ce mai sigur. Intrebare: cam in cat timp dupa ce incep sa mearga vor merge numai in picioare? Eu tot sper ca n-o sa mai fie nevoie sa spal atat de des pe jos , acum imi striveste covrigi inmuiati pe parchet, zeama de fructe, etc... (alexutza )

Bag seama ca e atmosfera cam ostila weekend-ul asta pe aici, poate ca ar fi mai bine sa se linisteasca spiritele, e pacat de cele 373 de capitole fara cearta si suparari.
Imi pare rau de incurcatura cu titlul, mi s-a parut si mie ciudat cand l-am vazut, avand in vedere ca niciun pufulete nu a fost trecut in titlu cand a implinit lunite ci doar in ziua cand a implinit un an. Dar acum n-o sa moara nimeni ca apare Alexandra de 2 ori la titlu...doar o mezina avem.

Mamici de pufuleti...pe unde umblati?

_

Miremia, nu este nici o atmosfera ostila pe aici,insa eu am un exagerat simt al dreptatii(specific zodiei).
Sa inteleg ca tu ai sters titlul?
Nu, alexandra nu apare de 2 ori in titlul capitolului ci de 12 ori asa cum a aparut si teo si mara si toti ceilalti pufuleti.
Au mai fost zile cand erau si sarbatoriti de un an si de luni iar in titlul capitolului dupa cei de un an apareau si cei de cu lunitzele.
Iti dau si un exemplu: Bobitza(Lorex nu am nimic cu tine sau iuria, mi-am amintit de ea pt ca initial toata lumea zicea numai de cei care faceau un an siapoi si-au amintit si de iuria)
Asa cum toti au aparut de 12 ori in titlul capitolului(de la 1 luna pana la 1 an) asa mi se pare corect sa apara si alexandra.
Chiar nu stiu de ce te-a deranjat asa tare miremia si ai sters.

First of all.....
Aici simtul tau al dreptatii a dat gres....toti pufii au aparut o singura data in titlu, in ziua in care au implinit un an. Nu au fost trecuti in titlu pufosii cand implineau lunite ci doar atunci cand au implinit 1 an!! Se pare ca aici incurci tu lucrurile.....

Second...
Faptul ca faci acuzatii nefondate mi se pare o chestie ostila....

Cam atat pe subiectul cu titlu, "corectitudini incorecte", mutari, etc....din partea mea e subiect inchis.

_

La fiecare zi de luna a unui pufulete aparea in titlul capitolului in ziua respectiva apoi se stergea.
Nu sunt singura care isi aminteste asta.
Daca spui ca simtul dreptatii la mine a dat gres imi permiti sa spun ca si memoria la tine a dat gres?
Daca as fi zis ceva despre Teo poate ai fi fost indreptatita sa ma acuzi de subiectivism, dar asa cred ac nu e cazul.
Oricum am observat ca inca de la rugaminte ioanei de a o astepta si pe alex sa faca un an pt colaj te-ai deranjat.
Daca tot vorbeai de atmosfera ostila ia sa ne gandim cine si cand a inceput-o?

Referitor la mutare eu personal nu am propus niciodata asta.
Cand se ofera omul sa ajute presupuneti ca are avantaje sau intentii ascunse.
In cazul asta daca presupuneti ca am vre-un avantaj sau intentii ascunse ca m-am oferit sa fac colajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Si acum m-am gandit mai bine
Regulile pt colaj
1. Nu mai fac nici un colaj(Munca oricum nu va fi apreciata si poate am intentii ascunse sau vre-un avantaj)
2 Nu am sa pun nici o poza cu teo in albumul pt colaj
Astea referitor la colaj
Apoi alta regula pt mine in viitor:
Mai rar DC, mai mult timp pt teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Eu din cate imi amintesc nu am deranjat niciodata pe nimeni,am preferat sa stau in banca mea,acum nu am facut nimic altceva decat sa rog un lucru si se pare ca a deranjat.
Alexandra va aparea aniversata doar in acest capitol,nu va mai fi nevoie de un al 2-lea capitol.
O seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LML Alexandra!

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna seara si ups!

Nu prea pricep ce se intampla. Ma duc la recuperat. Dar nu va certati fetelor!

Noi am ramas fara musafiri. Am avut chiar 2 transe de musafiri!
Ce imi place cand e casa plina! Si sa pregatesc bunatati si sa se termine! Inseamna ca musafirii sunt multumiti!

Maine suntem noi musafiri. Imi place si asa!

Va !

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

fetili potolea....potolea

recunosc sunt si atehnicutza( nu mi-am dat silintza) si lenesa sa caut capitole...titluri etc...nici memoria nu ma ajuta pt ca n-am dat asa mare importantza daca e x sau y trecut in titlu...nu stiam ca asta e de consemnat....

stiu ca am urat lml...tot anul...pana a implinit patriotul 1 an....apoi...n-au mai devenit vedete cei care implineau lunile pt ca unul cate unul pufii faceau anul si s-a fc mare tam tam....na era un eveniment pt fiecare copil in parte...si pe buna dreptate....

daca lucia a simtit si a considerat ca alexandra trebuie trecuta in tilu si s-a priceput s-o faca...f bine...alt farmec va avea cand va fitrecuta luna viitoare....parerea mea...

de asemenea apreciez f mult ca te-ai oferit sa faci acest colaj...ca nu e usor...si oricum s-ar fi lungit...pt ca multe mamici intra din hasti in pasti etc...

nu vreau sa-i dau dreptate mirelei ...dar pt ca ai pomenit...din respect pt grup eu, personal, n-as indrazni sa cer o favoare pt jiji...nu tin neaparat nici sa apara cu majuscule in titlu....nici sa fie cap de afis nici nik...in fond e vb de poze...poze cu copii nosttri....haioase sau serioase....fiecare in fct de cata importantza da...ete eu n-am una frumoasa de la fix un an...dar nu-mi bat capul ca doar nu ajunge colajul la oscaruri...e pt sufletele noastre...

bat campii...pe scurt...tonul face muzica

stiu ca sunt cam sloboda la gura....si-mi cer scuze pt acest defect...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

fetili....nu fiti asa drastice in hotarari...ca nimeni nu are de castigat nik...gata...ne luam jucariile si plecam...

forumul asta e ca o casnicie...mai sunt si zile mai putin placute....dar nu mergem la tribunal pt asta....ii lasam pe columbeni...ca e perioada lor...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput