Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Salut burtici, felicitari mamici si hai Speranta!

Eu am programare pe 2 martie la medic si am o vaga impresie ca s-ar putea sa il scoatem pe asta micu in saptamana aceea - adica 39 - . Eu sper sa ajungem totusi cu bine la 40.

A sters cineva pozele Anaxenei? Pai de ce? Poate o fi fost o greseala, desi din cate stiu exista diverse mesaje de confirmare etc.

Am aruncat acum un ochi si am vazut bebelusi frumosi! felicitari inca o data, sa creasca mari si sanatosi

38 +

Mai avem ...maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lavi tare scump e pustiul tau, si ce ganditor este
Am revazut si pozicile cu bebici de happy,bulina,roxy,mada..incet incet burticile iau locul puiutilor si sunt asa de scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Miki nu te gandi la rau. Mie mi se pare ca in ultimele 2 saptamani nu prea a crescut burtica. Si mami si sorela mi-au zis. Cu toate ca bebelica mea este un bebeloi defapt(ma refer la marime).Nu iti face griji te rog mami.. Si domnul doctor mi-a zis ca la cat e bebe nu am burta asa mare. Isi gaseste bebe tot felul de locuri prin burtica.
Mai bine gandeste-te cum o sa-ti pupi comoara !

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ce dulceee este puiutul

miki nu iti mai fa de lucru, nu te mai gandi la nimic rau ca mai rau iti faci si nu-i bine.

mandreeac abia astept sa ne zici ca ai nascut

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Ina.Click am vazut niste pozici foarte frumoase cu burtica, de burtica si tu asa slabuta si frumoasa!

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai speranta!maine itzi vezi baietelul!!

si cum nimic nu merge ok cu mine,iata ca am o stare de leshin de nu mai pot si juniorul e super mega agitat,avand in vedere ca de 2-3 zile n-am mancat decat niste fructe si am baut laptee si ceai cred ca azi m-a luat o lipsa grava de ceva ca abia mai vad si simt ca am sa pic,incerc sa ma concentrez..acum am mancat ceva asha cu greu,dar am bagat poate capat ceva fortza..ori se intampla ceva cu mine si corpul meu ma anuntza..sper sa nu nasc pana luni..imi e frica cu vremea asta

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

miki hai te rog nu te mai gandi la lucruri rele,chiar nu este cazul hai gandeste-te ca in max o sapt o sa ai in brate o comoara mica si sanatoasa, sigur va fi asa.

daca te pot ajuta cu ceva cu doctorita de la titan sa-mi spui,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Buna fetelor,

Am avut prima mea noapte de cand sunt insarcinata in care am avut dureri usoare de burtica si nu m-am odihnit ca deobicei, insa am recuperat somnul pierdut in cursul diminetii.
Am reusit sa citesc din urma insa ati scis foarte mult asa ca nu mai stiu tot ce doream sa spun

Dorinut@ felicitari pentru bebe grasunel. Sa te refaci rapid si sa fiti sanatosi. Astept cu nerabdare saptamana viitoare sa ne povestesti

Speranta, bafta maine, nastere usoara si ne rugam la DD pentru sanatatea lui bebe

Medeea, ailed felicitari pentru rezultatele bune de la eco

Salo-sama ma bucur ca esti bine si sper sa vina bb asa cum iti doresti tu, adica ziua

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

Da tocmai am fost la baie sa fac pipi! Si pe chilotel am gasit un dop gelatinos destul de marisor,ca o moneda de 50 de bani maro amestecat cu alb. Deci ne apropiem. Ma duc mai bine sa fac un pic de curat, sa mai fac un mic inventar la geanta. Daca plec la spital anunt. Stiti ca cu dopul asta poate dura zile sau ore asa ca mai bine stau mai calma.

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

felicitas deci se apropie momentul, sa ne tii la curent!!!

Mergi la inceput