Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

strumpitzaiti citesc zilnic romanele si ma amuz foarte mult imi place foarte mult cum scrii eu te laud si tu ce faci imi dai cu firma-n cap ca si eu sunt noua pe forum nu stiu imi place sa va citesc dar nu consider k am nimic de spus doar cand am o intrebare mai postez.orcum nu ma pot supara pe tine

Eu nu am parola de la picasa si ma bucur k nu o am dar ar fi frumos k cea care a sters pozele lui anaxena sa recunoasca si sa isi ceara scuze.
toate burticile

33sp+ AMR 6SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haide speranta!!!! nastere usoara!! sunt sigura ca totul o sa fie bine si maine vei fi tareeee fericita!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am reusit si am ma pus cateva pozici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BB_yasmi , felicitari ptr baietel , refacere rapida si multa sanatate lui Lucas. Iti multumesc si eu ptr urarile facute cand am nascut. Multa sanatate tuturor si nasteri usoare!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am reusit si am ma pus cateva pozici...

ce comori ai tu acolo mami

si ce-mi place ultima poza in care dormiti amandoi pe o parte

iar iasmina e o dulceata, putea sa il tina in brate bine ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona, stiu ca nici un doctor nu e perfect..si ca mai e si CEL de SUS..ca medicina nu e o stiinta exacta, care sa-ti garanteze ceva negru pe alb..medicii pot vedea sau pot omite ceva..ca doar sunt oameni si eu nu stiu vreunul care sa fie 100% nepatit..oricat de buni si renumiti sunt au si ei intamplari negative, nereusite..de aceea pt linistea mea as vrea sa ma duc si la o alta parere..te pup si multa sanatate

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

strumpitzaiti citesc zilnic romanele si ma amuz foarte mult imi place foarte mult cum scrii eu te laud si tu ce faci imi dai cu firma-n cap ca si eu sunt noua pe forum nu stiu imi place sa va citesc dar nu consider k am nimic de spus doar cand am o intrebare mai postez.orcum nu ma pot supara pe tine
Eu nu am parola de la picasa si ma bucur k nu o am dar ar fi frumos k cea care a sters pozele lui anaxena sa recunoasca si sa isi ceara scuze.
toate burticile

33sp+ AMR 6SAPTAMANI

Mary, eu spuneam de userii noi de la aceasta odisee care au si primit parola, deci tu iesi din calcul

Ma duc la rufusoarele mele, mai am inca pe atata cat am calcat si am mai bagat o masina la spalat , sa-mi ajunga pana diseara ca tot e soare si frumos la Londra cat sa imi faca mie in ciuda ca stau si calc in loc sa ies sa ma bronzez

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dorinut@, felicitari!!!!!! Sa va faceti mari, sa fiti sanatosi si fericiti! Te asteptam luni, marti cu poze si povesti.

Speranta, sigur e totul ok. Tu oricum esti in sapt 40, asa ca foarte bine ca medicul a luat hotararea asta, mai ales cu decalajul ala. Desi e foarte posibil sa fie doar o eroare a aparatului. Bafta maine si astept sms

Medeea, ailed, felicitari pt rezultatele de la eco

Andreea te inteleg perfect cu emotiile. Eu am emotii de fiecare data cand merg la control. Imi creste tensiunea in mod obligatoriu. Poate duminica e marea intalnire

Lalely, sa stii ca acum 1 ora m-am cantarit, inainte sa mananc. Am exact cat aveam acum 3 sapt cand m-a cantarit dr de familie. Probabil ca ne-au ajuns si noua kg luate pana acum. Bafta maine, sigur e totul ok!

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

roxy, acum ti-am vazut si eu papusica..e minunata iti da asa un sentiment de liniste si calm..te pup pt reusita, e perfecta

Mergi la inceput

apropo dekg..ca paranoia mea sa fie completa..tot mi se parea mie ca burta in ultima luna n-a mai crescut si ca e f mica..si azi nu stiu ce mi-a venit dupa multe saptamani si zic hai sa ma si cantaresc..si surpiza, de vreo luna nici un kg luat imi venea sa plang..ca sa vedeti si voi ca nu-i bine nici asa..sunt de rasu plansu..

Mergi la inceput