Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
carla_2008 spune:
gagici si eu ies in club azi cu sotul,partea proasta e ca suntem invitati intr-un club de manele...in fine iesire sa fie sa ne mai relaxam si noi impreuna
am fost cu picii la homeopat; mi-a dat cateva remedii pt agitatia llor constanta seara si noaptea,sa vedem cum functioneaza,va anunt
OANA sa-ti fie de bine iesirea
eu acum culc comorile
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Alina, chiar vroiam sa te intreb cum a fost cu decalotarea... scumpului Andrei, sa nu-l mai doara!
Denisa, ieseala placuta!
Noapte buna, delfinariu!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
baby78 spune:
Alina, asa rau a fost cu decalotarea... ? Mititelul de Andrei...Il pupam dulce sa nu-l mai doara!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Cristina..ne luam de mana la capitolul "dragalitcu sotul" ...3 ori...(1 data pe 2011.......) O sa avem noi timp sa recuperam...sau poate nu..ca vine bebe 2... Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Hihiiii.... io nici nu imi mai amintesc daca in 2011 a fost ceva.. rusinica noua!!!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Denisa, distractie si voua!!!
Racusor, pupam tare, tare pe Andrei sa nu-l mai doara!
Ma bag si eu la nani! Va pup, fetele! Noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
maya71 spune:
Albinutza Maya va si vreau sa stiti ca nu v/am uitat si ca mi/e dor de voi... dar imi e putin cam greu...
Va de multe ori si sa aud (citesc) numai de bine!
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Albinutza Maya va si vreau sa stiti ca nu v/am uitat si ca mi/e dor de voi... dar imi e putin cam greu... Va de multe ori si sa aud (citesc) numai de bine! ucenic(aspirant) burtica |
ce faci maya? care mai e viata ta? mai povesteste-ne macar ceva de tine
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Albinutza Maya va si vreau sa stiti ca nu v/am uitat si ca mi/e dor de voi... dar imi e putin cam greu... Va de multe ori si sa aud (citesc) numai de bine! ucenic(aspirant) burtica |
si noua ne e dor de tine si te pupam dulce si mai vino pe la noi
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
ce faci maya? care mai e viata ta? mai povesteste-ne macar ceva de tine |
Racusor... nu e o perioada tocmai buna de povestit... dar privit in ansamblu... e bine.
In decembrie mama a facut AVC si acum e internata si la gastro ptr 'Boala Crohn'... asa ca iti imaginezi cat de cat cum se desfasoara viata mea de doua luni... dar sper sa se faca bine si sa revenim la normal si... firesc.