Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ooana
va asteptam cu mare mare drag!!! Matei - luna a 8-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
SI NOI, SI NOI...ABIA ASTEPTAM...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti micuta luptatoare Beatrice-Teodora
La multi ani si pentru delfinasul Filip
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Alice_Elena spune:
hai ca am recuperat si eu. ma uit si la romanii au talent.
mai nou Mara, cand se supara si vrea in brate, sau cand isi pierde suzeta in somn tzipa ma ma mba ma baba :)) e haioasa
ma bag la o pizza si o bere si apoi o ciocolatica ceva
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
rodica, te superi daca te intreb unde anume locuiesti?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Buna seara fetele,
Azi nu am apucat sa mai intru, va scriu repede si apoi ma duc sa citesc din urma
deci, a venit pediatra la controlul de 8 luni (jumate )
- avem 9200 si 71 cm
- ne prezentam foarte bine
- trebuie sa facem analize de sange sa vedem daca mai luam calciu sau fier
- avem dermatita atopica momentan trebuie sa renuntam la gluten, sa vedem daca de la asta au aparut petele. vom folosi apiderma de la bioderma pentru baie si piele.
- exista si homeopate pentru atopie, dar speram sa nu fie asa grav
- apropos de homeopate: sunt cele generale , pe care le poate lua oricine, gen chamomilla, magnesia phosphorica (asta e pentru durere de dinti, burtica, colici) , alium cepa (raceala) etc), dar cele mai multe sunt personalizate, si in cazul copiilor se da tratamentul chiar in functie de parinti
- lapte praf putem inlocui nan2 cu topfer
- se vede coltisorul, de asta trezirile dese (la fel a fost si azi noapte cu plimbat carutul pe la 4 jumate dimineata
DIANA da, am facut branzica din nan2 cu iaurt, foarte buna
revin
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Carmen, ce imi place cum povestesti de viata voastra! E foarte bine ca va intelegeti (cu sotul) si ca aveti timp pt voi.. la partea asta mai am muuuult de munca... de cand cu bebele nu stiu daca am miscat ceva (de vreo 2-3 ori)- la asta ma refer - . Hai ca am cautat un emoticon mai putin deocheat... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cristina..ne luam de mana la capitolul "dragalitcu sotul" ...3 ori...(1 data pe 2011.......)
O sa avem noi timp sa recuperam...sau poate nu..ca vine bebe 2...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Ce frumos vorbiti de intalneli.
Oana, distractie placuta in club!!
Vucto, esti o harnicuta, ca intotdeauna.
Bambo, eu tot n-am reusit sa vad pozele noi. Darrr, am vazut poze cu saratele... au fost atat de bune pe cat de bine aratau?
Bafta la shopping!
Carmen, foarte frumos cum va descurcati! Dar la apartament de 500 mp, banuiesc ca ai si menajera, ca e muuuuult de munca. Eu stau la 2 camere in 50 mp si tot gasesc mereu cate ceva de facut.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana fetelor nu v-am spus "noutatea sezonului" ...ma fac frumusica si plec in club...singura cu gagicile ...Matei ramane sa il pazeasca pe Marius in seara asta |
bravo!!! distractie placuta
racusor2010 spune:
aaa, ca tot s-a discutat de homeopate de lactatie, pulsatila si inca ceva...mie mi-a zis sa nu iau, ca la fel, se dau personalizat. adica unei mamici ii este bine, alteia nu
mi-a recomandat sa revin la spirulina, nutrinatal etc