Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
maya71 spune:
Va si noapte linistita (cred ca aveti mare nevoie)... eu ma bag in 'scutece'!
Sper ca de/acum incolo sa intru mai des... si cu vesti bune.
paula_m spune:
Maya, unde te-ai ascuns pana acum? Tare mult ai lipsit!!!!!!!!! Multa sanatate mamei tale!! Tu cum esti? Ce mai faci? Sa nu mai dispari asa mult...
Rody, spune-i sotului tau sa faca ce stie el, dar sa va aduca si la noi, la Ms. Ai zis, acum nu mai scapi de noi...
Racusor, pe Andrei sa nu-l doara tare puta. A fost ultima data? Ati scapat?
Oana, Denisa, distractie placuta!! Eyu nu stiu de cand nu am mai fost intr-un club
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
senty_mary spune:
buna seara delfinariu
eu am lipsit motivat cateva zile din motiv de copil marait si mamos (nu cumva sa plec din camera fara el ca apoi ma stie tot blocu'), cu Andrei in brate nu am nici o sansa sa scriu ceva ca acapareaza el laptopu' dar am citit tot ce ati scris pana acum.
am pus si eu cateva poze noi pe picasa sa ne mai vedeti ce haiosi suntem cand nu maraim.
cu intarziere uram si noi LML sarbatoritilor de astazi, le dorim sanatate,fericire si sa-si bucure parintii.
am plecat ca s-a trezit piciul de la dinti
noapte buna delfinariu
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena rodica, te superi daca te intreb unde anume locuiesti? |
alice, cum sa ma supar? Costa Tropical a Spaniei - adica Motril, mai concret. te asteptam si pe tine
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Maya, unde te-ai ascuns pana acum? Tare mult ai lipsit!!!!!!!!! Multa sanatate mamei tale!! Tu cum esti? Ce mai faci? Sa nu mai dispari asa mult... Rody, spune-i sotului tau sa faca ce stie el, dar sa va aduca si la noi, la Ms. Ai zis, acum nu mai scapi de noi... Racusor, pe Andrei sa nu-l doara tare puta. A fost ultima data? Ati scapat? Oana, Denisa, distractie placuta!! Eyu nu stiu de cand nu am mai fost intr-un club |
maya, draga de tine, nu ne-ai uitat . sa mai vi pe la noi la cate-o cafeluta, face paula in fiecare dimineata, si e asa buuunaaaa
racusor, pe Andrei sa treaca cu bine noaptea asta
denisa, maneleala placuta si tie! pana la urma important e ca iesiti! sa-ti mai zic ceva: eu nu ma dau in vant dupa manele, dar nu e chef unde sa nu se zbenguie si pe manele! asa ca nu zic "pas", mi-e egal! atmosfera conteaza!
paula, dac-ai sti cat de mult imi doresc sa ma vad cu voi, ardelencele mele dragi . nu ca pe restul le iubesc mai putin, dar imi e greu de data asta sa colind toata tara in asa timp scurt. cine stie, rand pe rand, poate ca...
bamboletta spune:
Abia l-am adormit pe David...de cand e el nu a facut asa toata dupa amiaza agitat si acum la somn 1 ora m-am chinuit sa-l adorm...asa suspina si plangea prin somn sigur iese nr.2 e umflat tare...la nr.1 nici nu am stiut cand a iesit offf sper sa scapam mai repede
Racusor-ce grasunel ai acolo ,pare rau pt dermatita sper din toata inima sa nu fie alergen la gluten...sa iasa repede dintisorul sa nu mai chinuie frumusete de baiat off a facut si decalotarea puiul mic...era obligatoriu?
Bumblebee-am trimis invitatie pe mailul comun cu delfinasi,din cate stiu te am la favorite pe picassa...dar nu am e-mailul si nu stiu cum sa iti trimit invitatie
Carla-distractie placuta
Maya-multa sanatate mamei si tie multa putere
Senty-deci asa va distrati voi...mai iesiti in parc pe vremea asta?
Eladea-ce frumos era Eric la 8 luni grasunel
merg la somn...ma asteapta o noapte grea
n buna
nela_didea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
alice, cum sa ma supar? Costa Tropical a Spaniei - adica Motril, mai concret. te asteptam si pe tine delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Vin si io si io si io vreau
La 24 grade
nela_didea spune:
Buna seara de la Hd.
Vai Racusoru draga nici nu vreau sa-mi imaginez ce greu e cu decalotarea ca eu ma chinui la baita de curg apele pe mine si nu sunt sigura ca fac bine. Pediatra s-a uitat la ultimul control si a spus sa-i pun crema de galbenele de fiecare data. Nu stiu ce sa zic, mi-e tare greu la faza asta. Celelalte fete cu baietei voi cum procedati? Oricum pupam tare de tot pe Andreiutu sa nu-l doara rau.
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nela_didea
Vin si io si io si io vreau La 24 grade |
cum zicea eladea mai devreme, poate se aduna de-un autocar
rodyka spune:
am tot vrut sa va spun azi si am uitat, dar va atentionez acum, inainte de nani...
Isa n-a vrut sa pape iaurtul cu branza in seara asta, adica deschidea gurita, isi umplea gurita de papa si se ineca cu ea, mi-o scuipa inapoi. asta de vreo 3 ori, apoi a inceput sa tuseasca si-i venea sa vomite. i-am facut putin masaj la spate, dar ea continua! si cand ma uit in gurita ei, ghiciti ce!! o eticheta de folie de aia subtire pe cerul gurii (nu stiu nici acum de la ce era, de genul alora care se pun la papuci sa sti din ce material e talpa si restul...) . nici nu am cuvinte sa va descriu spaima ce am tras-o dupa, ca inainte am crezut ca isi face ea greata ca nu vrea sa manance asa ca, atentie la etichete si la jucariile cu etichete! noroc ca era prea mare sa se duca pe gat in jos , si noroc ca m-am uitat in gurita ei inainte s-o pun la culcare. dupa ce i-am scos eticheta, a papat si iaurtul
acum ca v-am spus, ma duc si eu la nani, ca doarme delfinasa de o ora deja. noapte buna, delfinariu