Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bantuind pe net, am gasit www.jucariidejucarii.ro/cutii-depozitare-jucarii/" target="_blank">cutii depozitare jucarii, nu stiu daca preturile is ok...

no acuma chiar tre sa ma apuc de facut ceva, ca in jumate de ora intra si sotul in casa

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Rodica ai o fetita tare cuminte care papa bine!

Cu cerealele eu stiu cat sunt de necesare pt buna functionare a digestiei eu deaia vreau sa le introduc mai ales ca pitica a mult mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, tu de unde ai luat gutuie, din piata? sau gasesc si la Kaufland?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Din piata am cumparat dar nu cred ca sun romanasti ...Dar parerea mea e ca nu exista fructe bio romanesti si netratate....Eu le curat de coaja si le fac la abur.
Copilul oricum va manca aceste fructe cand va fi mai mare ca doar nu ma apuc sa plantez copaci sa am fructe a caror origine sa o cunosc 100%...Plus ca atmosfera e poluata si implicit tot ce creste din pamant...Nu vreau sa fiu stesata si cu alimentele nepo;uate....Asta este

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ia uite unde m-a dus melancolia azi:

18/06/2010 : 12:22:26

Citat:

citat din mesajul lui iul_aug2010

Sa fie un capitol plin de vesti bune si fara delfinasi grabiti

Doamne da sa fie asa...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andrei doarme de la 12 jumate, bine, cu 2 treziri, acum e in carut dar recupereaza saracul, si la 2 era ora de masa

fetelor din Bucuresti, voi de unde cumparati acum dovleac placintar? m-am trezit si eu in toiu' iernii

din piata de la prosper de pe 13 septembrie!
daca te pot ajuta cu cea mai mare placere, am o tanti care aduce daca ii cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Medic homeopat - trateaza si copilasi
Bogdan Niculescu, raspunde la nr de tel 0216102350 de luni pana vineri intre orele 15-16 si 20-21, adresa: Str. Maria Rosetti nr. 16B, sector 2.
Gasit pe blogul d-nei Cristela Georgescu.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

de vreo 3-4 zile a inceput si maria sa manance-si se cunoaste si la cantar avem 6250 a pus cam 200g in 2s, cred ca are treaba cu fazee lunii, sa vedem cum vor sta lucrurile cand va incepe sa descreasca luna ca acum e in crestere.

cred ca i-am depistat si placerea gustului este pt acrisor, am incercat-o la iautr si l-a primit cu fff mare placere+mar copt simplu care a fost mai acrisor l-a mancat ff bine si cu placere(a deschis gurita)

Asa ca piureul de legume il fac consistent in sensul ca ii adaug si 2 masuri de cereale si o lingura doua de iaurt o sa incerc si cu lamaie!

Azi la pranz a papat cam 100g piure cu carniat cereale si iaurt si 100 g iaurt simplu!

va doresc multa sanatate si wee placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris..ha ha ce ma distrezi cum tii tu minte multe chestii. la noi ai uitat calculatorul..si tv si calc sunt maniile lu husbandu meu.
no problem,..acum avem alt subiect de controversa unde mergem in concediu. el vrea musai marea noastra..iar eu..normal ca nu..jee..io nu stiu unde vom ajunge in stilu asta, paralel asa...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

stie cineva de ce nu e bine sa se amestece legumele cu fructele (la aceiasi masa) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

stie cineva de ce nu e bine sa se amestece legumele cu fructele (la aceiasi masa) ?

"Un principiu de baza al alimentatiei corecte este combinarea si gruparea eficienta a alimentelor. Nu combinam NICIODATA legume sau zarzavaturi cu fructe. Nici macar sub forma de suc. Zaharurile din fructe produc fermentatie si tulbura sistemul digestiv, mai ales cel atat de fragil si in curs de maturizare al copiilor.

Folositi sucul de mere simplu, ca gustare, la min 1.5 ore dupa masa de dimineata si minim 2 ore inainte de masa de pranz (de obicei ora 10-10.30 ca a doua masa pentru cei pana in 9 luni si ca gustare pentru pentru cei trecuti de 9 luni"

mod de amestecare a fructelor:

"1.Acide doar cu acide sau cu semiacide (pere, mere, ananas, mandarine, portocale, zmeura, lamaie, prune, gutui, cirese, mango, piersici, struguri, capsuni)
2.Dulci doar cu dulci (banane, smochine, curmale, stafide, papaya)
3.Uscate doar cu uscate
4.Necombinate cu nici un alt aliment: pepene galben si verde

si...sucul de morcov amestecat cu suc de patrunjel, telina "Zarzavaturile se combina excelent cu verdeturile, leguminoasele, cerealele sau alte zarzavaturi"

O alta eroare este combinarea lactatelor cu fructe...Fructele se combina in modul cel mai valoros cu cerealele integrale.

la delfinariu

Mergi la inceput