Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutam delfinariu,

sunt mai pe fuga pentru ca ne-a venit in vizita o prietena de la Bucuresti in week-end si n-am prea apucat sa intru sa va citesc. Pe scurt, de trei nopti Victor nu s-a mai trezit deloc, sper sa o tina tot asa si sa reinvatam si noi sa dormim toata noaptea
Victo, la Baby Swim mergem, nu veniti si voi?
Rody, va asteptam cu mare drag, sper sa gasiti o masina sa veniti la Cluj
Racusoru, of dragul de Andrei ce nasaoala-i decalotarea asta...si pe noi ne-a trimis pediatrul la chirurg sa-i faca decalotare dar am amanat inca sa mergem
Cristina, dragul de Vladut, speram sa-i treaca odata raceala asta si sa doarma mai bine.
michelle da, eu i-am dat gutuie facuta la abur, dar pe vremea aia Victor manca doar singur, autodiversificat, si nu a parut prea incantat. Acuma, de cand mananca cu lingurita nu i-am dat ca n-am mai avut. Cris, pentru memoria ta fenomenala.
pufescule, si noi in Thassos vrem sa mergem si tot in septembrie . Noi am opta pentru Skala Potamia http://www.semeli-studios.gr/
Pretul e dublu fata de locatia ce ne-ai aratat-o tu. Erodios Studios arata foarte bine, doar ca din ce vad eu pozele nu par reale, ci sunt facute pe calculator. Asta oare pentru ca abia anul asta se inaugureaza?

Felicitam toti delfinasii sarbatoriti ieri si azi!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

crispo imi place rezumatul tau

A dat careva bebelusului imunogrip junior? Cum?

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ilinca poate ne vedem pe acolo,vad ca ne cam potrivim la gusturi :). Nu cred ca-s pe calculator pozele :).
Noi preferam intotdeauna zonele mai putin turistice(skala potamia e tip statiune,noi mergem la ceva sat).De asemenea preferam coasta de vest ca sa bem un vin privind cum apune soarele in mare...aia cu rasaritul nu prea ne iese chiar daca suntem noi matinali :)))) .Plus ca din ce am vazut zona permite drumetii scurte,e si satul kalirachi(ceva vechi si pietros cum ne place noua aproape...); oricum noi de obicei mergem la plaja dis de dimineata si dupa strangem si colindam..mai bagam o baie buna si lunga seara. Suntem in general in contratimp cu marea masa de turisti,asta ne permite plaje splendide pustii si zone istorice neaglomerate.Sa vedem cum il integram si pe bubu in obiceiurile noastre de vacanta....sau ne integreaza el pe noi =)). Oricum e inca in studiu problema,mi-am propus ca pe la sf lui martie sa facem rezervarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

arata foarte bine cazarea voastra :). Dar diferenta de bani o dam pe papa bun si beutura =)). Trebuie sa mai studiez sa nu am surprize cu cazare in santier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Michelle eu ii dau gutuie de 1 saptamana.
Fac la abur 1 mar,1para si jumatate de gutuie. E delicios
Gutuie poti da de la 6 luni

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina esti cea mai tare
pentru tine si felicitari memoria ta. Pe mine m-a cam lasat de cand am ramas insarcinata

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andrei doarme de la 12 jumate, bine, cu 2 treziri, acum e in carut dar recupereaza saracul, si la 2 era ora de masa

fetelor din Bucuresti, voi de unde cumparati acum dovleac placintar? m-am trezit si eu in toiu' iernii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, tu de unde ai luat gutuie, din piata? sau gasesc si la Kaufland?

Racusor, la Kaufland gasesti dovleac din ala portocaliu tip para- am luat si eu , si au costat 9 lei- mi se pare mult... si mai gasesc la piata, tot dovleac portocaliu, dar mare, mare. Mi-a luat soacra 2 kile cu vreo 10 lei, si am bagat la congelat. Inca mai am. Asa ca nu mai iau tip para, ca sunt la fel ca si gust - asta zic eu dupa miros, ca nu le gust...

Of, ca acum incep sa imi mai amintesc una, alta din sapt trecuta, dar gata, rezumatul e facut; insa , Adriana, mai vorbeau fetele de jucarii faine pt bebei- cuburi si minge, plus ca Michelle si-a luat multe chestii faine si ieftine de pe Amazon, in caz ca esti interesata (detalii pe contul comun, a pus acolo Michelle mail cu ce a cumparat).

Si pe mine ma lasa rau de tot memoria, si tot mai des. Ieri eram cu interfonul in mana, in bucatarie, si urlam la sot sa imi aduca odata interfonul din living, sa ma pot apuca de treaba, si sa aud copilul. Si ii spun ca e pe masa, si el nu il gaseste, ma si ratoiesc la el , ca iar nu vede nimic, si ii spun ca poate e langa laptop -el iar "nu". si dau sa verific eu, las ce am in mana, sa ma indrept eu spre living. da, si in mana interfonul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

a venit vecina dupa o ora jumate, tare cuminte e copilul asta, pe cat de rau si plangacios era de micut . bine, si acuma il aud plangand la el acasa in cate-o zi, dar asta deja e chestie de facut timp si pentru copilul tau...

am iesit la o plimbare scurta (am luat caiete Mariei si casti ptr mp3, apoi o sita ptr pus in oala si facut legumele la abur), Isa a adormit cuminte pe drum la ora binecunoscuta (13), acum -culmea!!- continua sa doarma in carucior in casa, sa vedem cat timp. asa ca merg sa-i pregatesc legumele, daca va avea bunavointa... ca fructele (banana, mar, para, mango - cate jumate din fiecare) le-a mancat tare bine, 220 g!

ca veni vorba de alimente introduse, noi avem destul de multe:

- fructe: mar, para, portocala, mandarina, banana, mango, avocado, ananas, piersica, caisa, zilele astea urmeaza pruna (am gasit ieri uscate, sa vedem daca ii plac dupa ce le moi in apa calduta...)

- legume: morcov, pastarnac, patrunjel, telina (nu-i place), ardei (o baloneaza), cartof dulce (nu-i place) si normal (acum il accepta bine), dovleac, dovlecel, pastai, broccoli

- carne: pui (piept), vita, curcan (piept), urmeaza peste

- lactate: titi (), lp, branza de vaci (facuta si cumparata), iaurt (facut in casa din lapte pentru copii), urmeaza smantana

- fainoase: cereale (o masura in lp sau in pireul de fructe, daca e prea subtire), biscuiti, faina de orez si de porumb, urmeaza gris (candva, oricum nu prea des fainoasele)

- condimente: doar scortisoara, pana acum

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, tu de unde ai luat gutuie, din piata? sau gasesc si la Kaufland?

cris, daca tot sutn socrii tai in domeniu, poate au vreo relatie-doua si-ti fac rost si de gutui

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput