Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce liniste pe aici... Acum citesc ce a scris Kata, nu se amesteca lactate cu fructe- pai eu tot asa ii dau, fructele de dimi cu branzica, mai tarziu iaurtel cu fructe... no, iar nu e bine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cristina, in articol e doar teoria, combinatia iaurt cu piure de fructe eu zic ca-i ff ok, si brinzica cu fructe la fel, daca este tolerat bine de pici, mai ales daca fructele nu sunt crude,sunt la abur sau fierte.Si eu abia astept sa-i pot da iaurt cu tot felul de fructe(poate chiar si crude de pe la 8 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si eu am incercat sa ma mentin in limitele recomandarilor pe care le-a postat acum ceva timp racusor, insa din cand in cand un iaurt cu fructe sau mar cu branza mai merge, dupa cum si banana o amestec cu restul fructelor ne-dulci...

dar chiar ca e liniste in delfinariu... noi ne-am intors si de la cumparaturi, Isa a dormit azi doar ora din oras, de-acum da semne de oboseala. pentru prima data am pus-o in fund in locul special al caruciorului de cumparaturi, pana acum o puneam in scaunele speciale cu scoica... si i-a placut tare mult! ne pregatim de baie, abia astept sa ma balacesc eu cu ea, ca mi-a cam sarit randul in ultima vreme...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Rodi, tare asta cu capitolul de pe vremea gravideniei, cica sa nu avem delfinasi grabiti, si nu s-a zis bine, ca a doua zi a venit Isa.

Ma duc la nani, ca iar am adormit copilul leganat, si parca vad ce ma asteapta...

Kata, .

Va pup, fete, sa aveti noapte buna!

PS: ma distrez ca Oana si Denisa nu au intrat inca sa ne spuna cum au dantalit. probabil au stat pana tarziu si acum "se dreg"

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, tare asta cu capitolul de pe vremea gravideniei, cica sa nu avem delfinasi grabiti, si nu s-a zis bine, ca a doua zi a venit Isa.

da, cris, am vrut sa pun un PS si eu apoi, dar am trimis mesajul si m-am luat cu altele mai tarziu. acuma imi vine sa rad ca eu eram aia cu gura mare sa nu se grabeasca delfinasii, si cand colo tocmai Isa s-a gasit sa-mi dea peste nas

noi ne-am imbaiat, a fost mare distractie mare intre noi doua, abia am mai apucat sa ne uscam, nici tu masaj, de gimnastica nici nu mai vorbesc, ca a inceput somnul! am pus-o la titi si in 5 min adormise. acuma ma intreb daca nu am culcat-o prea devreme, cine stie la ce ora se trezeste ea satula de somn si cu chef de joaca

acuma am gasit alt subiect de gandire: cum ma descurc eu la ai mei cu baita si somnul piticotului , ca ea nu doarme decat in patutul ei peste noapte, intre noi in patul mare e exceptie cand adoarme catre dimineata la titi... acuma baita oi gasi eu un lighean s-o spal, cred ca mai am eu vanita Mariei. de fapt, mai am si patutul ei, dar fara saltea. si uite asa, m-am apucat de facut liste cu ce am de rezolvat! parca au intrat zilele in sac si maine tre sa le am pe toate rezolvate...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara mamici dragi

O iau de la capat, ca am mai pierdut un mesaj.

Noi am fost la tara w/e-ul trecut. Ne-am intors luni seara fara mama. asa ca mai putin timp de net. Cu chiu cu vai am reusit sa recuperez, mai ales ca mi s-a luat si netul cateva zile, si binenteles n-am retinut mare lucru, noroc de Cristina si rezumatul ei.

Vad ca sunt multi delfinasi raciti. Ne inscriem si noi in trend. Natali e infundata rau. Vineri a vazut-o pediatrul si suntem pe tratament. Mi-e tare frica sa nu dam iar in bronsiolita.

In alta ordine de idei, saptamana asta am incercat sa ne dezvatam de brate. Aproape ca ne-a reusit, dar a venit raceala. Maraiala maxima, asa ca ne folosim si de brate, dar nu abuzam.
Avem probleme si cu papa din cauza racelii, nopti nedormite, tot tacamul...
Gata cu lamentarile.

De ieri cred ca am inceput sa 'constientizam' joaca. Cea mai mare distractie pt Natali este sa arunce ceva pe jos, se uita lung dupa obiect si daca i-l dau inapoi, il arunca repede inapoi si incepe sa rada. Si daca tot continuam asa se prapadeste de ras. Desi are multe jucarii in jur, doar un singur obiect arunca, cel de la inceput. Chiar daca il ascund, il cauta pana il gaseste si tot pe acela il arunca. Si de obicei nu sunt jucarii. Ieri ne-am jucat asa cu un tub de spray, azi s-a jucat asa cu tati cu un suport de pahar..

toti delfinasii si pe mamici
Noapte buna delfinariu

PS m-am saturat de frig

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Noi suntem singuri acasa pt ca papi lucreaza in noaptea asta..... A fost asa miorlait motanul meu ca nici baie Nu am avut curaj sa-i fac....

Multumim mult pt urarile de 6 luni! Si noi mereune gandim la ceilalti delfinasi chiar daca Nu intram mereu sa scriem...

Cubanezul meu mic e un obraznic si jumatate, vrea sa stea numai in fund, drept urmare azi s-a lovit putin la caput de gratiile patului nu mai pot face prin casa nimic cand sunt numai cu el...

Abia astept sa vina primavara, mai ales ca am reusit sa ne luam bilete de avion pentru Cuba, vom sta vreo 5 saptamani pe acolo asa ca o sa ma satur de soare, in sfarsit!!!!! Mi-e cam frica de un zbor asa lung cu bebe dar sper sa fié bine.

Vroiam sa va intreb de magiunul Topoloveni, Parca a fost o discutie pe aici, cum il dati la bebei? In ce combinatie? Eu sunt fan magiun din asta si i-as da si lui.

MYCYA, ziceai ceva de hidronefroza la bebelina ta.... Si al meu a fost diagnosticat cu asa Ceva inca din burtica dar la nastere i-am facut eco si se pare ca Nu avea nimic...voua ce v-au spus? Cum se simte bebelusa, e ok? Eu vreau sa-i mai fac o eco in curand.

Va pup, fetelor!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!Neata!

Avem si noi dintoc, primul, fata-sus,deci .

Si hai la, sper ca o sa va placa si cafeluta mea.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Matusa saru'mana de cafea si felicitari pentru iepuras!!!

La Multi Ani! Mihnea Damian

si La Multi Ani cu sa-a-na-ta-teeee
Tanti sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi sufletului tau!

sa va povestesc iesirea din club a fost superrrrr ...trebuie sa mai repetam
am plecat la ora 22 si m-am intors la 3,30 dimineata
am dansat, am baut rom cu suc de portocale ca prietenele mele tocmai ce au fost in Cuba si sunt inca cuprinse de spiritul Bacardi
muzica a fost "oldies but goldies"
din cauza muzicii si media de varsta a fost 25-30...eu ma gandeam ca plec rapid daca sunt doar pusti de liceu, dar nu a fost asa

dimineata pana am ajuns acasa si m-am pus in pat s-a facut 4 iar Matei s-a trezit la 7,30 asa ca am fost putin zombi dar a meritat
...insa nu mai e ca odinioara cand puteam merge nopti la rand...acum trebuie sa fiu fresh a doua zi...asa ca am concluzionat eu ca mai des de 1data/luna n-as putea merge ...si pana ne organizam noi va fi 1data la 3 luni dare bine si asa...

ieri am fost la cumparaturi, am facut curat, am gatit si nu prea am apucat sa intru pe la voi...am facut curat intre poze si m-am uitat cu nostalgie la poze din vacante de acum 5-6-7 ani....ce slaba eram

si la umparaturi m-am intalnit cu Raisa ...tocmai ce o scosese la cumparaturi pe Ramona si pe taticul ei
din pacate nu am putut sta la povesti ca adormise micuta asa ca am povestit cu Ramona, dar trebuie sa ne mai vedem...
si ce cel mai important, e frumoasa mica si tare tare cuminte

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Neata! Cam slabut cu scrisul, tu, fete... se vede ca e weekend!

Cris, sanatate multa si voua, sa treaca raceala lui Natali!

Rodi, azi noapte mi-am amintit de tine, ca stiu ca ziceai ca daca ii e somn Isei, vrea in patutul ei, nici macar in brate. Si nu l-ai trecut pe lista mare de dus acasa... Poate gasesti unul de imprumut (ca sa nu mai cumperi saltea la patutul Mariei).

Matusa, felicitari pt iepurica!!!

Oana, bine ca te-ai distrat! Da, acum tre sa ne gandim ca a doua zi trebuie sa fim fresh, io de asta nu stau mai mult de 12 noaptea (in oras sau in casa). Bine , la noi si programul e haotic, ca nu stiu cum doarme noaptea.

Tanti, La multi ani cu tot dragul, sa fii sanatoasa si fericita o viata intreaga, sa te bucuri de puii tai frumosi!!!

La multi ani Mihnea, esti flacau de-a binelea!!! Sa cresti mare si sanatos!

Copilul meu s-a trezit la 7 juma... is varza, plus peste noapte 2 ore nu a dormit deloc!!! ca de obicei, vad...

Duminica placuta, fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput