Nazdravani de prin 2003 *6
Raspunsuri - Pagina 8
cristinamh spune:
hristos a inviat, si sa aveti o zi minunata in familie!!
eu ma pregatesc de drum, dar am zis sa nu va doresc diseara doate cele de paste...
iuliana, felicitari nepotului!! chiar ca e excelenta performanta!!
poate se apuca si mandrele tale de dans!
ceva filme pe youtube nu are?
sasha... sigur 2 ani??
miha, am tot pritocit pozele, dar n/am gasi fetele pe nicaieri. chiar nu au si ele macar o poza cu telefonul in costume??
mi-a placut si morcovul muscat, faina idee! si la noi se crede (inca) orbeste in urecheat, acum se savureaza micile surprize.
Cristina
Atelierul de creatie www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
iuliana spune:
Cristina, uite aici de la campionatele europene de ieri http://www.worlddancesport.org/Blog/Live%20From/Sant%20Cugat%2c%20Day%202/2011%20IDSF%20European%20Youth%20Runners%20Up-660 . El e perechea 63. Pe youtube poti sa cauti George Sutu/Ludivine Brangbour.
Si e pe locul 2 mondial la punctaje, tot dupa rusii care au cistigat locul 1 la europene.
Am mai intrat ca a trebuit sa stau treaza ca sa vina iepurasul. Emma de abia la 11 s-a culcat.
mihaela_s spune:
Cris, in felicitare sunt doua fotografii...una si-a facut-o Diana cu camera web(si-a mai pus apoi un batic pe cap, cred ca pe blogul ei e si poza asta) si una cu Silvia, dar e de anul trecut. Anul asta nu am fost cu ele, Silvia s-a dus cu o prietena si s-au machiat la ea :). Pe cand a venit acasa(au stat apoi la joaca) isi stersese machiajul. Deci "nema" fotografii. Cele ce le-ai vazut pe FB nu sunt facute de mine...
Da, aia cu morcovul e "geniala" :)). Pana si prietena ei cea mai buna nu mai crede nici in Mos nici in iepuras dar asta n-o impiedica pe Silvia sa creada...
iuliana, felicitari!
Zile frumoase mai departe!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
mama, iuli, cum se misca nepota+tu.... si nu trb sa zic mai mult...
si iris l+a asteptat pe iepuras pana pe la 1... de+mi picau ochiii in gura de somn. dar se trezesc inaintea mea, si era exclus s-o las pe dimineata. cred ca pe la 2 m-am culcat, m-au sculat la 6.30 sa-mi spuna ca a venit... apoi am trecut la volan si am venit acasa. acum vreau doar sa dorm :))
miha, daca reuseste s-o convinga si pe prietena ei, e cea mai tare faza :))
edit: tot caut un link spre blogul dianei, n-am dat de el :D, in schimb am dibuit-o pe FB, n-are nici acolo blogul la profil... in schib avem doua lucruri in comun , pe tine si grey's anatomy...
pup/o pe diana din partea mea :D.
Cristina
Atelierul de creatie www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
mihaela_s spune:
hahaha cris, aia cu Diana in comun e mortala :). Ti-am trimis pe FB blogul ei, il tine secret. O sa razi de numai daca traduci cu google translate, nu se intelege nimic. Dar macar vezi pozele :)).
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
mai, din suedeza in romana suna groaznic. din suedeza in engleza mai are un sens...
am gasit pozele, daca ar fi toate babele asa frumoase... hehe....
apropo de grey's, diana le gaseste in timp real :D? eu cam in 24 de ore...
Cristina
mihaela_s spune:
cris, noi ne uitam la tv la serial, acum ruleaza ultima serie, a 7-a.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
la noi la tv sunt muuult in urma... eu le gasesc pe vplay . si le vad aproape in timp real cu americanii...
azi am savurat ultima zi de vacanta, ne-am sculat cu noaptea in cap sa ne ducem sa ne facem exudate... erau asa simpatici diavolii astia doi, cand isi dadeau coate care sa fie primul. in final un pas in fata a facut andrei...
apoi ne-am dus la muzeul cfr. mare dezamagire, lunea SI MARTEA, inchis. au ratat probabil ultimii 4 vizitatori de luna aceasta...andrei propunea sa nu se duca maine la scoala, si sa mergem la muzeu. mai amanam, pentru alta zi frumoasa...
Cristina
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata,
Criss, tare faza cu exudatele... Lui Alex nu-i placea de fel sa faca exudat - nu stiu ai vostri cum sunt cand nu vor sa faca ceva, al meu baiat se zbate puternic, adica protesteaza cu vehementa de te lasi pagubas...- dar asta iarna de cand cu cele 2 spitalziari, vad ca nu mai comenteaza. Trebuie sa imi iei sange? si intinde manuta fara sa cracneasca, trebuie exudat? si deschide gurita... Nu imi reveneam acum cateva zile cand l-am vazut! Sa nu imi vina sa cred ce transformare! Ma gandeam ca creste si intelege... dar dupa faza de vineri cu dintele - vineri si-a scos singurel dintisorul de sus... mie imi e rau sa vad asa ceva dar el si-a invins frica, in fine, se misca tare - il banui si de un pic de masochism... Ce e drept nici eu nu mi-am scos toti dintii de lapte la dentist, dar ... ihh, am uitat cum a fost acum atatia ani...
Mi-au placut mult pozele, chiar am remarcat ce printesa mare ai!
Si Andrei, pare mai mare, deja e aproape in clasa a 2-a!
Frumosi copii... Patinoarul de la Cotroceni functioneaza parca si vara, nu?
Am o idee...
Iuliana felcitari pentru nepotel! Ce mai fac fetele?
Mihaela, e super felicitarea... Ai 2 fete superbe! Sa iti traiasca.
Laura, AnkaLaura ce mai faceti? Ce fac fetele?
Dana?
Pupici copiilor si voua de la noi!
Sasha.p spune:
Cris- foarte sigur, crede-ma !!! apropo de vplay, am incercat sa vad si eu un serial de acolo si ma pune sa astept cca 20 min, am asteptat dar tot nu a mers, asa e si la tine?