Nazdravani de prin 2003 *6
Raspunsuri - Pagina 7
cristinamh spune:
multumim
noi suntem in prima runda de plimbari, am mancat tort... am savurat niscai cadouri, ma pregatesc sa o iau spre casa...
Cristina
Atelierul de creatie 16 aprilie, ora 11: Atelierul Nazdravanilor
l_carmen2003 spune:
In w-e am fost la munte, la Voronet... Doamne ce bine a fost! Fara telefoane, aer curat super... Am fost cativa prieteni cu copiii si duminica am ramas doar noi si unul dintre copiii amicilor nostri. Ei bine, a fost dezmat! De ex, ieri n-am mancat peste! Ca au vrut copii mici si mici au primit! Se uitau vecinii ca la urs la noi dar putin ne-a pasat! Am ajuns si la Manastire, dupa slujba, pace si frumos... Au urcat astia mici prin padure, s-au pozat cu brazi si calare pe stanci, au aruncat cu pietre in rau, si-au imaginat ca sunt exploratori si au cercetat fiecare piatra de pe malul raului, ce mai a fost minunat... Au fost fericiti, s-au jucat super... Ne facusem idei ca ajungem inapoi pe la 17,00 dar pe la ora aceea abia am plecat spre Iasi. Ne placu la nebunie...
Ma gandeam ca Alex va pica lat cand a ajuns acasa, aiurea! Avea chef de joaca!
Una peste alta a fost superb.
Mai uram o data pentru ziua de ieri la multi ani floricelelor noastre, Iris si Iris... si numai bine va dorim...
michelle-usa spune:
noi am vazut fimul ala nou Rango, la cinema. mie nu mi-a placut absolut deloc, iar lui i-a fost cam indiferent...a mai si atipit din cand in cand.
michelle
michelle-usa spune:
unde-i toata lumea? numai eu sunt pe aici?
ok, aveam atitea planuri pt vacanta asta, dar se pare ca nu prea pot fi realizabile.
William a racit si asa ca de luni stam in casa...sau cel mult prin gradina.
Azi aveam in plan sa mergem in parc dar din pacate ploua.
Maine trebuie sa mergem la doctorul de ochi sa-i faca control...asa ca si asta e inca o zi "pierduta"
Sambata o sa fiu ocupata cu gatitul, duminica poate avem musafiri.
Sa speram ca macar saptamna viitoare o sa fie mai productiva.
azi, si-a pregatit singur micul dejun: french toast(3 feliute mici cu :dulceata, miere si cream cheese) si ceai.
o zi buna tuturor!
michelle
mihaela_s spune:
Pai la noi evenimentele se tin lant: ieri am fost eu aniversata, am avut o zi minunata. Azi a fost www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150161355111216.292650.248842681215" target="_blank">Marsul de Paste unde au fost si fetele, s-au impartit godis(dulciuri) la cei imbracati in tot felul de costume. Silvia a fost iepuras dar a fost cu o prietena de a ei si nu am poze. Noi am fost la cumparaturi si ne pregatim de cele 4 zile libere si implicit impreuna pe care le avem. Surprinzator e tare frumoasa vremea, sunt temperaturi de vara aici, ceea ce e rar in perioada asta, ne gandim sa mergem la plaja sambata sau duminica, sa facem gratar in curte, sa ne plimbam cu bicicletele si sa mai vizitam insula. Prietenii nostri romani sunt in Ro asa ca nu vom avea musafiri. Cam atat...
Michelle, sanatate lui William si vacanta placuta!
Si pentru ca nu cred sa mai intru aici, va doresc la toate Sarbatori Fericite!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sasha.p spune:
Multumim pentru urari, va pupam si La Multi Ani si din partea noastra tuturor floricelelor (si nu numai...)!
Nu am mai intrat pana azi, sunt obosita crunt, acum 2 saptamani am internat-o pe bunica-mea, fi-mea a facut 39 de grade, iar bona si-a rupt piciorul !!! Toate in aceeasi zi !!!!
Asa ca am fost "arestata" la domiciliu cu Iris vreo saptamana, Sasha a intrat si el de luni in vacanta, acum fac pregatiri de Pasti, doar seara si noaptea ca ziua umblu cu bestiile mici dupa mine, in parc la inot(Sasha), la film (tot sasha...), ca de.. e cupilu` in vacanta.
In acelasi timp sunt in renovari generale cu apartamentul, abia astept sa ma mut la 4 camere, sa am si eu canapea in casa! Mi s-a aplatizat fundul de stat pe scaun.
Azi am avut cateva ore libere (adica libere de copii), ca i-am lasat acasa la bona impreuna cu cele 2 fete ale ei si am scos-o pe bunica-mea din spital, am facut o piata rapida, iar constructorul meu a fost fericit ca am reusit sa ajung si la banca!
in rest, toate vechi .... mai am 3 luni si incep serviciul, sper sa reusesc sa termin apartamentul si sa ne mutam pana atunci. Nici nu imi vine sa cred ca Iris face 2 ani, parca ieri alergam prin oras cu burta la gura ...
Va uram Sarbatori Fericite, sa va aduca Iepurasul ce va doriti!
Cu drag,
diannaalex spune:
Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! Diana si Alex
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
iuliana spune:
Tre' sa va spun ca nu mai pot de bucurie...nepotul meu e VICECAMPION EUROPEAN !!!!!!
Nu am timp sa scriu mai mult, doar sa va urez un Paste Fericit. Dupa 16 mai o sa mai scriu ca atunci termin semetrul...un adevarat roller coaster.