Nazdravani de prin 2003 *6
Raspunsuri - Pagina 4
michelle-usa spune:
Noi o sa intram in vacanta de primavara incepand cu saptamana viitoare pt 2 saptamani.
Mamicile colegilor lui ii au inscrisi la tot felul de activitati si tabere dar noi am considerat ca poate de anul viitor vom incepe cu astea.
Inca nu ma simt in stare sa-l las in tabara nici macar pt o noapte.
In vacanta asta o sa mergem la zoo, la bibloteci, film, in parcuri, avem si o zi de nastere si desigur Pastele.
Abia astept sa ne sculam cand vrem, sa mai trindavim un pic si sa citim in pat...2 saptamni nici nu stiu cand o sa treaca.
michelle
Laura B spune:
Atunci suntem pe aceeasi ora -Pacific Time?
Asa cum am mai spus, noi am avut vacanta de primavara de la scoala in martie. De Paste vom avea doar doua zile libere, sa vedem daca va tine si vremea cu noi sa putem iesi barem undeva prin apropiere, la plimbare.
michelle-usa spune:
da suntem pe aceasi ora :) cand romancele se duc la culcare...doar noi mai stam pe aici.
eu stau acasa, nu lucrez si intr-o zi ploioasa ca cea de azi stau pe net mai mult decat de obicei.
baietelul meu merge la scoala de la 9-15 ...asa ca am timp berechet.
aici vremea e super misto, doar anul acesta a fost mai ploios decat de obicei. Imi place ca putem iesi sa nu stam in casa din cauza vremii. Dar si cand ploua mergem la bibloteca, magazine...pe la vecini.
michelle
mihaela_s spune:
Michelle, bine ai venit! Iuliana sta si ea in Sacramento, poate mai intra sa ne spuna ce mai fac.
Laura, mersi de informatiile referitoare la tartru. Am sa vad si eu ce spune stomatologa, Silvia a avut si data trecuta, tot pe dintii de jos. Poate ne recomanda si noua ceva.
Da, trebuie sa facem planuri de vacanta, se apropie...noi plecam la mijloc de iunie.
Va pup, eu vb cu ai mei pe skype. Cu Silvia ne scriem in romana.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Laura B spune:
Vancouverul e recunoscut pentru vremea ploioasa dar ne-am obisnuit. Mie imi place insa pentru ca nu avem extreme: nici de caldura, nici de frig.
Si eu stau acum acasa. Am incheiat un job, am inceput sa caut altul. Diana tot de la 9 la 3 are scoala. Mai am insa o fetita, pe Sophia, care are 1 an si jumatate. Ii caut de ceva vreme si pentru ea un day-care, dar nu pare deloc simplu sa-i gasesc ceva in zona.
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Vancouverul e recunoscut pentru vremea ploioasa dar ne-am obisnuit. Mie imi place insa pentru ca nu avem extreme: nici de caldura, nici de frig. Si eu stau acum acasa. Am incheiat un job, am inceput sa caut altul. Diana tot de la 9 la 3 are scoala. Mai am insa o fetita, pe Sophia, care are 1 an si jumatate. Ii caut de ceva vreme si pentru ea un day-care, dar nu pare deloc simplu sa-i gasesc ceva in zona. |
Eu te stiu Laura de mult de pe forum si stiu ca ai 2 fetite...stiu povestea.
Nu am intrat in "vorba" cu tine, ca mi s-au parut mereu cuvintele mele prea sarace sa poata sa iti spuna ceva. Dar ma gindesc la tine si ma rog pentru familia ta.
Eu m-am razgindit de cautat servici ca e f. greu in zona mea sa gasesc plus cu programul si vacantele lui Willy ar fi greu ca sa ma accepte cineva. Ma rog la Dumenzeu sa-l tina sanatos pe sotul meu sa poata muncii el.
Sunt daycare-uri bune dar daca eu as cistiga 10/hr(cam atita e pe la birouri) si dau la daycare 8/hr...nu se renteaza.
imi fac de lucru pe linga casa pana vine Willy de la scoala. Am casa cu curte si o sa incep cu gradinaritul -prima data in viata mea.
michelle
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Michelle, bine ai venit! Iuliana sta si ea in Sacramento, poate mai intra sa ne spuna ce mai fac. Laura, mersi de informatiile referitoare la tartru. Am sa vad si eu ce spune stomatologa, Silvia a avut si data trecuta, tot pe dintii de jos. Poate ne recomanda si noua ceva. Da, trebuie sa facem planuri de vacanta, se apropie...noi plecam la mijloc de iunie. Va pup, eu vb cu ai mei pe skype. Cu Silvia ne scriem in romana. vorbe de copil... Hobby calator de profesie |
noi din pacate nu avem nici o familie de romani prieteni aici. ce-i drept ca am venit in zona doar de 1 an. ne-ar place sa intilnim si alti romani.
de fapt am intilnit o mamica romanca, care are 4 copii, sta aproape de mine, copii merg la aceeasi scoala cu al meu.
sotul e preot ortodox si probabil, ca alt motiv nu inteleg sa fie, cand a auzit ca eu nu mai sunt ortodoxa nu m-a mai sunat, nu ne-am mai intilnit...
dar am vecini buni: rusi, brazilieni,englezi, indieni, mexicani...si ne intelegem f. bine
michelle
michelle-usa spune:
imi pare bine ca willy in cei 2 ani cat a stat in Romania a invatat sa scrie si sa citeasca in romaneste.
am carti de pov. romanesti si mai citeste si acum din ele...dar din ce in ce mai greu.
intr-un an a invatat engleza si e printre primii din clasa la citit, spelluit si scris...
michelle