Nazdravani de prin 2003 *6
Raspunsuri - Pagina 18
cristinamh spune:
miha, la noi e trist... caci... in primavara ai mei copii au pierdut singura verisoara pe care o aveau din partea lui tati, iar acum o asteptam pe mandra asta mica cu sufletul la gura...
eu am avut noroc sa fiu foarte apropiata de frate-miu, si la randul nostru amandoi am avut norocul sa avem un "unchi" care ne-a iubit enorm. stiu ca la un moment dat mi-a zis ca si-ar dori sa le poata oferi si el nepotilor lui ceea ce-am primit noi. si cum nu ne avem pe lume decat unul pe celalalt, speram ca si copiii sa fie mai mult ca fratii decat ca verii. andrei e disperat, normal, ca sunt "numai fete", asta dupa iris, ana - fina mea, urmeaza si verisoara .
si pentru ca nu ma pot abtine, sa va spun la ce cadou m-am gandit pentru nastere... o cutie cu vouchere de bona... "babysitter instant", "babysitter pentru 2 ore", "babysitter pentru o noapte"..., activabile cu apel telefonic . toate vreau sa le fac manual, frumos decorate cu panglicute, pe carton roz si puse intr-o cutiuta...
ce ziceti, util cadou? o sa fie placerea mea de matusa sa fiu la dispozitie
mihaela_s spune:
Ce s-a intamplat cu verisoara? Nu cred ca ai scris sau am pierdut eu...imi pare rau.
Super faina ideea de cadou! Ca de obicei, ingenioasa.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Imi pare tare rau cris...imi imaginez cat de greu e...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
este... dar mergem inainte.
acum se naste o noua viata, ne gandim la lucruri mai frumoase
Sasha.p spune:
Iuli - cu mare intarziere, cauzata de lipsa mea de pe forum, ii pun Emmei La Multi Ani!
Cris - La Multi Ani inca o data pentru Andrei!
michelle-usa spune:
Saptamana asta,William a reusit in sfirsit sa se lege la sireturi!
Tot anul trecut venea ori cu sireturile taras ori chiar fara ele.
In sfirsit, a invatat!
michelle
michelle-usa spune:
unde-i toata lumea?
nici o mamica nu mai are nimic de spus...de nazdravanul ei?
eu am saptmana viitoare sedinta cu parinti. nu o sa fie mare lucru de discutat deja stiu ce se intimpla pe acolo.
saptamana trecuta a avut un test mare si greu la limba (engleza). la cele mai grele intrebari a facut perfect insa a fost depunctat ca nu a stiut sa puna virgula la data.
in weekend mergem dupa ochelari. dr i-a recomandat ochelari pt distanta sa ii foloseasca in clasa daca sta mai in spate. am vorbit cu doamna si l-a multat mai in fatza asa ca nu se stie daca ii va folosii. oricum zic sa-i aibe la nevoie.
cam atit...voi ce mai spuneti?
michelle
Laura B spune:
Eu nu am mai intrat de mult aici, e adevarat
Din cauza asta am si pierdut cateva zile de nastere, as vrea sa urez chiar si cu intarziere La multi ani fericiti tuturor copilasilor care s-au serbat intre timp.
Michelle, cum a fost la sedinta cu parintii? Ati facut ochelarii? Diana ii poarta inca de anul trecut. La scoala au observat ca nu vede bine la tabla. Acum ea imi aminteste de ochelari zilnic, fara ei zice ca e ametita. Ii poarta si cand se joaca/lucreaza la calculator, deci si la distanta mai mica.
Voi ati avut deja teste? Noi am inceput cu temele. A fost mai greu ca a trebuit sa gasesc un soft care sa faca treaba pe care o vroiam eu (acum scannez paginile si Diana la lucreaza singura la calculator, deci nu mai e nevoie de un adult sa i le scrie pe hartie). In plus la inceput am primit un caiet cu teme de matematica gresite- de clasa a 4-a in loc de a 3-a. Am facut cateva zile, timp in care trebuia sa-i explic Dianei cum se lucreaza cu adunarile respective. Ea imi zicea ca nu au facut asa ceva in clasa, eu am cam crezut ca a fost ea neatenta. Am trimis insa un biletel la teacher care a recunoscut greseala si i-a trimis alte teme. Nelamurirea mea e insa: nu a observat ca fata mea face teme de clasa a 4-a? E adevarat ca e intr-o clasa mixta, cu copii de a 3-a o jumatate si de a 4-a cealalta jumatate, dar totusi... Oricum, in final pot spune ca sunt multumita ca dupa experienta asta stiu ca fata mea poate: dupa ce ce i-am explicat eu cum se fac adunarile mai complexe si o ajutam la cateva exercitii,ea a reusit dupa sa rezolve singura restul.