Nazdravani de prin 2003 *6
Raspunsuri - Pagina 19
michelle-usa spune:
Laura B,
bine ca macar tu esti pe aici...ajunsesem sa cred ca vb de una singura.
Deci Diana e in clasa split 3/4. E oribil din punctul meu de vedere. Si la scoala la William sunt astfel de clase de care m-am ingrozit cand am auzit. Noroc ca anul asta la clasele a 2-a nu a fost nevoie sa le imparta.
nu pot sa-mi explic cum isi poate face doamna treaba eficient cu 2 clase. si vezi ca se intimpla chestii ca la Diana.
La sedinta a fost ok. A avut un test la care a luat 86% dar tot a fost printre primii 5 din clasa.
Putea sa ia peste 90% dar a gresit la "data". nu a stiut sa puna virgula dupa "october 10,2011"..si asa a gresit vreo 3 din astea si doar 2 au fost bune(nu stiu cum).
testul a fost f. greu despre vocale, consoane,sunete,comprehension...
si gramatica.
i-am spus doamnelor ca data viitore sa ne spuna si noua cand mai are asa test si din ce ii da.
in rest William citeste la carti... la scoala a citit 27 de carti si a dat quiz din ele pe cand majoritatea au terminat doar 12-13...
e la intrecere cu un alt baiatsi o fata care si ei citesc mult...
La matematica au time test 50 de operatii in 3 min. El deja le-a terminat toate testele pe tot anul. A trecut la cele cu inmultiri din clasa a 3-a. Cand le-o trece si pe astea nu stiu ce o sa-i mai dea.
Acum fac teme si online. De la Educationcity.com. E bun situl.
ma ajutat mult faptul ca m-am pus voluntar la scoala. e super sa-l vezi in mediul lui, de unul singur cum se descurca si cum se comporta in colectiv si cu doamnele.
ieri am fost sa ii comand ochelarii. l-am lasat pe el sa-i aleaga. nu prea am fost incintata de alegerea lui...dar l-am lasat ca sia asa am tot avut discutii ca el nu o sa-i poarte de loc. in fiecare seara de o saptamana se roaga la Doamne Doamne sa nu gasesc ochelari.
Dar ma gindesc ca o sa-i fie greu cu ei la scris/citit.Eu cu ai mei nu pot sa citesc de-aproape.
In rest toate bune. Au venit ploile si la noi. Dupa 3 luni fara strop.
Mult succes Dianei in continuare. E fantastica!
michelle