Nazdravani de prin 2003 *6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

yasmin, chiar ca surpriza, dupa atata timp!!!
si felicitari pt bb2! eu sper sa fie fetita
nu de alta, dar sunt in culmea fericirii ca fi-mea va primi cadou de ziua ei o verisoara. o asteptam demult, si plutim ca e fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Cristina, bine te-am regasit draga mea! Tot citesc de Andreiutu si de Iris: mai, ce firi diferite pot avea piticii astia ai nostri! Si ce frumos sa ii urmaresti cum devin oameni, fiecare cu ale lui... Felicitari pentru nepotica, e cel mai fain asa: o aveti numai bine la jucat, nu si la noptile nedormite ;) Sincera sa fiu, si eu imi doresc tot o fetita ;)
Michelle, Asli a facut si clasa I si clasa a doua. A inceput la 6 ani, dupa 4 anisori de gradinita era foarte pregatita pentru scoala. Baieteii vor mereu fratiori si fetitele vor surioare. Nu stiu, cred ce e un pic de narcisism pe acolo... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Yasmin bine ai revenit si multe felicitari pentru bb. Sa ai o sarcina usoara.

cris, al fratelui tau, copilul?

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

da, miha, al fratelui meu. e cam singurul care ne mai poate face verisori...

wow, yasmin, a treia si voi!! uite ca acum imi dau seama ca irinuca n-a mai intrat sa ne zica cum e la final de clasa a doua, ce ne asteapta...

eu ma mobilizez greu, copiii sunt in cantonament... si n-am chef de nimic. senzatia post-concediu... abia abia m-am urnit azi sa-mi termin treaba pe site, si asta pt ca erau copiii nerabdatori. daca nu era vorba de ei... o mai lalaiam eu nitel

Mergi la inceput

super cris! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie o nepotica sanatoasa. Eu tot un pusti il tin minte pe fratele tau, parca acum intra la facultate sau ceva de genul...:).

Noi am venit de trei saptamani din concediu dar tot in concediu ne simtim, desi muncim...eu muncesc toate we-urile si am liber peste saptamana, e misto, e prima data cand muncesc asa...am avut timp si in we-uri de plimbacit prin orasul plin de turisti si ne simteam exact ca in vacanta...iar acum cat sunt libera profitam de ultimele zile de soare si vara la noi...dupa 15 august deja nu mai e vreme de baie si plaja, se inchid piscinele si eventual mai prindem zile frumoase pe malul marii. Silvia a evoluat tare bine cu inotul, scufundatul si saritul in apa, anul asta stau linistita la plaja cu o carte in mana. :) Unde mai pui ca e plin ce colegi si prieteni la piscina, ca e in cartier...distractia e la maxim la noi, ce mai! Imediat incepe scoala si e toamna, eu incep din nou naveta...dar la astea nu ma gandesc inca, mai sunt trei saptamani...

Zile frumoase tuturor!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mai avem 10 zile...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vacantza asta.
William m-a anuntat astazi ca nu mai vrea la scoala ca e prea bine in vacanta si vrea sa stea acasa cu mami si cu jucariile si sa mearga in parc ...

michelle

Mergi la inceput

da miha... acum 8 ani chiar asta era... un pusti... iar acum e "responsabil", sta si citeste etichetele tuturor produselor, sa manance cat mai sanatos nevasta...

nici nu-mi vine sa cred ca o sa aiba EL un copil. parca tot fratiorul meu mai mic este, si nu stiu cand s-a facut cu doua capete mai inalt ca mine...

Mergi la inceput

M-a palit asa deodata astazi la piscina!

ANDREI!!!!! Sa te bucuri de ziua de azi si mami sa isi aminteasca mereu ce clipe fericite a trait cand tu ai scos primul tipat si ai vazut lumina zilei.

Cris, sa va traiasca baiatul, sa aveti clipe minunate si sa petreceti ziua de azi in veselie. Sa ne spui cum e cu baiat de 8 ani, cum ati petrecut si cum s-a bucurat el azi. Mai ales ca e departe...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

da miha... acum 8 ani chiar asta era... un pusti... iar acum e "responsabil", sta si citeste etichetele tuturor produselor, sa manance cat mai sanatos nevasta...

nici nu-mi vine sa cred ca o sa aiba EL un copil. parca tot fratiorul meu mai mic este, si nu stiu cand s-a facut cu doua capete mai inalt ca mine...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare

Ce frumos...cred ca e minunat sa vezi cum cresc fratii sub ochii tai...si eu mi-as dori verisoare pentru fetele mele, chiar daca ar fi departe...dar nici sora mea si nici fratele lui Ovi nu au gandul la copii...:(. Eu am avut un singur verisor si eram departe, ca doi straini practic...fetele mele nu au pe nimeni, suntem cam singuri pe lume...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

michelle, e normal...la varsta asta inca le place sa se joace...sunt inca ccc copii. Nu peste mult nu vor mai vrea asa ceva...
Dar ce repede incepe scoala la voi! Si la noi incepe repede, dar dupa 20 august...anul acesta va fi in 23.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput