Nazdravani de prin 2003 *6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu am trimis copiii la mama... incerc sa lenevesc cat pot. m+am apucat de facut curat prin casa, si tocmai cand mai aveam baia , bucataria si geamurile m-am taiat la mana. si cum manusi nu suport, am suspendat toate activitatile...

am fost duminica la copii. si, surpriza, cine plangea mai abitir cand am plecat?! andrei... ca el vrea la bucuresti, ca face orice, scrie oricat, numai sa+l iau acasa.
copil defect. sta la tara, are toata curtea+ulita la dispozitie, nu-l bate nimeni la cap cu scris si citit, si el vrea acasa!
i+am zis ca nu+l inteleg, cand era acasam nu ma asculta deloc, si voia la tara... acum nu mai vrea? problema e ca la tara nu are nici tv nici pc, lucru pentru care eu sunt in al noualea cer de fericire. el se pare ca nu. apoi... nu stiu daca alegandu-ma pe mine alege de fapt raul cel mic. caci sunt mai agreabila decat maica-mea .
irisuca a bocit si ea un pic, asa, ca sa fie in ton cu frate-su...

in schimb ma enerveaza ai mei. le+am zis ca lectiile nu sunt obligatorii, dar vreau neaparat sa citeasca in fiecare zi. daca nu au timp, macar povestea de seara sa o citeasca andrei. chiar are nevoie de exercitiul asta. iar ai mei sunt obositi, si nu-l mai pun, sau, mai nou, considera ca se descurca suficient de bine pentru varsta lui, si sa nu+l mai stresez. e asa rau ca sunt perfectionista??? ca nu vreau "suficient" ci foarte bine?

in we abia astept sa ma duc la ei. plecam la mare doua zile, eu cu ei. e prima data cand ii iau cu cortul mic... cand l-am intins sa vad ca are toate cele, andrei imi spune... "sigur incapem in el???" pai da, ca ei au mers numai cu corturi de 5 si 6 persoane... de-asta de 2 n+au vazut . dar abia astept sa vedem marea...

si... in incheiere, irisucai i se misca un dinte. parca mi s-a miscat inima din loc cand mi+a zis, nu+mi vine sa cred ca gandacelul ala mic al meu, de+mi incapea mai ieri in palme, o sa fie stirb. pur si simplu nu sunt pregatita sa creasca fi+mea! parca imi fuge pamantul de sub picioare! am dat dispozitie sa nu cumva sa i+l scoata fara mine acolo, nu ma intereseaya, ma teleportez daca e nevoie.
iris speculeaza, cati bani ii da ei zana... e asa nerabdatoare sa vina si la ea, ca mereu s+a amuzat pe seama lui andrei... eu nu sunt deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna!
Vad ca majoritatea ati terminat cu clasa I...noi abia la sfarsitul saptamanii asteia. In plus, aici se dau Diplome si sunt curioasa ce va scrie in a lui Radu pt ca el anul asta a fost ne-notat din cauze ca nu e nativ de germana si ca sa nu fie dezavantajat. In primul semestru a primit nota numai la religie, care a fost 1 (adica cea mai de sus nota) si, probabil, ca si acum va fi la fel. Cica sistemul asta cu ne-notarea ar putea continua si in anul al doilea, cu toate ca eu as vrea sa fie totusi notat, sa stiu si eu pe unde se situeaza. El deja vorbeste germana f f bine, 99% ca un nativ, dar sunt reguli si astia se tin de ele Sa vedem care va fi sistemul.
Noi am fost o fuga scurta de 3 zile la munte aici, pentru ca eu voi incepe de saptamana viitoare un curs solicitant si care va dura minim 4 luni, zilnic cate 6-7 ore, deci vacanta de vara ciuciu . Sper sa merite! Imi pare rau ca le stric socotelile baietilor, dar ei isi vor face probabil program impreuna cat timp are sotul meu concediu, apoi....cautam solutii pentru Radu, e greu fara bunici si ajutor aici :(

Vacanta frumoasa sa aveti si ..ne mai citim pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Buna!
Vad ca majoritatea ati terminat cu clasa I...noi abia la sfarsitul saptamanii asteia. In plus, aici se dau Diplome si sunt curioasa ce va scrie in a lui Radu pt ca el anul asta a fost ne-notat din cauze ca nu e nativ de germana si ca sa nu fie dezavantajat. In primul semestru a primit nota numai la religie, care a fost 1 (adica cea mai de sus nota) si, probabil, ca si acum va fi la fel. Cica sistemul asta cu ne-notarea ar putea continua si in anul al doilea, cu toate ca eu as vrea sa fie totusi notat, sa stiu si eu pe unde se situeaza. El deja vorbeste germana f f bine, 99% ca un nativ, dar sunt reguli si astia se tin de ele Sa vedem care va fi sistemul.
Noi am fost o fuga scurta de 3 zile la munte aici, pentru ca eu voi incepe de saptamana viitoare un curs solicitant si care va dura minim 4 luni, zilnic cate 6-7 ore, deci vacanta de vara ciuciu . Sper sa merite! Imi pare rau ca le stric socotelile baietilor, dar ei isi vor face probabil program impreuna cat timp are sotul meu concediu, apoi....cautam solutii pentru Radu, e greu fara bunici si ajutor aici :(

Vacanta frumoasa sa aveti si ..ne mai citim pe aici

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

baietelul meu cand a inceput clasa 1 probabil stia 10-20% limba engleza si a fost mereu notat la fel ca ceilalti colegi din clasa.

pe primul trimestru a avut multe note de 2(=sub nivelul cerut),dar pe trimestrul al 3 lea a terminat cu nota maxima pe linie.
chiar imi spunea doamna in trimestrul 1 ca ii pare rau ca ii da notele acestea el nestiind engleza... dar aici asa e sistemul, sa fie toti testati la fel.

michelle

Mergi la inceput

banuiesc ca mai toata lumea si-a schimbat dintii...
am o intrebare pentru cine s-a trezit cu dintele permanent iesit in spatele celui de lapte... dupa ce l-ati scos pe cel de lapte, cel permanent a revenit singur in pozitia corecta?

inutil sa spun ca am patit-o cu irisuca. sambata am scos primul dinte... si cand tocmai ma holbam sa vad ce mai e prin gurita ei, am vazut ca iesea la al doilea incisiv cel permanent in spate. l-am scos urgent si pe al doilea, ca se misca... e drept ca nu asa rau, si s-a cam vaicarit ca a durut-o...

si ... http://media10.dropshots.com/photos/92108/20110703/b_091600.jpg una bucata printesa stirba...
asteptam experiente incurajatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Criss, toti dintii de jos ai lui ALex au iesit asa, adica cei de lapte nu se miscau prea tare si aparusera ceilalti, si acum pot sa iti spun, toti sunt pe pozitie, frumos aliniati8. Ideea e ca dintiii trebuie impinsi cu limbuta si ei se aseaza pe pozitie.

Pupici Irisucai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Asa este. Si in cazul Oanei s-a intamplat la fel cu incisivii de jos. I-am descoperit pe cei permanenti in spatele celor de lapte. Trist a fost ca cei de lapte nici macar nu se miscau si a trebuit sa mergem la stomatolog sa-i scoata acolo. Apoi i-a impins cu limba si acum dintii sunt pe pozitie si arata foarte bine.
Deci nu-ti face probleme, Cris.

Noi am fost la mare. Vremea... asa-si-asa, dar a fost bine venita relaxarea. Si asa n-am chef sa reiau serviciul de saptamana viitoareeeeeee.....

Vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

am un baiat plangacios... doamne...
curg lacrimi de crocodil cand plec spre bucuresti...
dar sa vedeti motive:

- principal, nu-s eu cea mai buna mama, dar tot sunt mai buna decat maica-mea,pe care n-o mai suporta
- la tara nu are pc, nu are copii sa se joace. buni i+a interzis sa mai iasa cu minoritatile conlocuitoare de pe ulita, caci a venit iris cu vocabularul mult prea "imbogatit". din seria... mami, stii ca baietii au pBIP?
- intrebarea vacantei "de ce trebuie sa ma joc numai cu sor-mea??"... raspuns... ca sa nu te joci singur...

cam trist la ei, dar... sa stai la soare, la nisip, piscina in curte sub umbreluta, casa racoroasa la tara, jucarii cate incap pe prispa... si tu sa vrei la bucuresti...

Mergi la inceput

ce mai fac mamicile si nazdravanii?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Fetitele dragutele, ce mai faceti?! De fapt, nu raspundeti la intrebarea asta ca voi ati tot povestit pana acum ce mai faceti, mai ramane sa citesc si eu nitel sa ma 'updatez' :) Raspundeti numai la intrebarea asta: primiti inapoi un fiu ratacitor? :)

Asli va primi, in sfarsit, ceea ce isi doreste de mult: o surioara sau un fratior (de fapt Asli vrea o surioara in mod special dar sa vedem ce iese ;)). Tocmai ce terminam primul trimestru, am primit super rezultate la bitest si totul merge ca pe roate.
Eu muncesc in continuare full-time, job cu stres si tot tacamul dar am de gand sa iau o pauza de vreo 2-3 anisori cand se naste piticul sa il cresc pana la gradinita eu, fara dadace.
Asli are acusica 8 ani, pe 18 August, trece intr-a treia, are numai note maxime dar asta se datoreaza faptului ca e foarte intelingenta ca de studioasa... nah... :D Acum e iarasi departe de mine, cum e in fiecare an la casa de vara cu bunicii, departe de aerul irespirabil al Istanbulului si departe de... internet (mare problema intr-adevar, ca nu stii exact care e calea de mijloc: nu poti nici sa i-l interzici complet, nu ii ajunge nici pachetul cu parent control :))
De vreo cativa anisori ne tot implora sa ii facem o surioara; de vre’un an incoace a devenit ‘fie si fratior numai sa fie’, s-a angajat sa il creasca ea :D asa ca speram sa ii fie cat mai usor sa accepte faptul ca nu mai e doar ea, intotdeauna cea mai buna :)

O sa mai intru din cand in cand sa mai scriu despre noi si o sa incerc sa citesc incet incet ce s-a mai intamplat si cu voi. Bine v-am regasit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmin

Fetitele dragutele, ce mai faceti?! De fapt, nu raspundeti la intrebarea asta ca voi ati tot povestit pana acum ce mai faceti, mai ramane sa citesc si eu nitel sa ma 'updatez' :) Raspundeti numai la intrebarea asta: primiti inapoi un fiu ratacitor? :)

Asli va primi, in sfarsit, ceea ce isi doreste de mult: o surioara sau un fratior (de fapt Asli vrea o surioara in mod special dar sa vedem ce iese ;)). Tocmai ce terminam primul trimestru, am primit super rezultate la bitest si totul merge ca pe roate.
Eu muncesc in continuare full-time, job cu stres si tot tacamul dar am de gand sa iau o pauza de vreo 2-3 anisori cand se naste piticul sa il cresc pana la gradinita eu, fara dadace.
Asli are acusica 8 ani, pe 18 August, trece intr-a treia, are numai note maxime dar asta se datoreaza faptului ca e foarte intelingenta ca de studioasa... nah... :D Acum e iarasi departe de mine, cum e in fiecare an la casa de vara cu bunicii, departe de aerul irespirabil al Istanbulului si departe de... internet (mare problema intr-adevar, ca nu stii exact care e calea de mijloc: nu poti nici sa i-l interzici complet, nu ii ajunge nici pachetul cu parent control :))
De vreo cativa anisori ne tot implora sa ii facem o surioara; de vre’un an incoace a devenit ‘fie si fratior numai sa fie’, s-a angajat sa il creasca ea :D asa ca speram sa ii fie cat mai usor sa accepte faptul ca nu mai e doar ea, intotdeauna cea mai buna :)

O sa mai intru din cand in cand sa mai scriu despre noi si o sa incerc sa citesc incet incet ce s-a mai intamplat si cu voi. Bine v-am regasit

Bine ai revenit!Felicitari si multa sanatate pt bebe!

Si William al meu isi doreste un fratior si mi-a marturisit ca ar fi de acordd chiar cu o surioara. problema se pune ca nu ii vrea bebei.
pana atunci s-a "infratit" cu fetita vecinilor care e aproape de aceeasi varsta si cu care se joaca zilnic si zic ca sunt frate si sora.

Asli a trecut direct in a 3-a fara sa faca clasa a 2-a?

michelle

Mergi la inceput