Nazdravani de prin 2003 *6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Merci, fetele, dar culmea e ca asa e cu strainii, cu sor-sa nu e si nu imi place deloc:((. Nu mai am idei de cum sa o fac sa inteleaga ca Diana e sor-sa si va ramine asa toata viata si ca in primul si in primul rind pe ea trebuie sa o trateze frumos si ca nu are nici un motiv sa se ia tot timpul la intrecere cu ea. Si ma doare si mai tare mai ales ca o vad pe Diana ca o iubeste la nebunie pe Emma. Pentru ea Emma este sora si prietena ei si cu asta am spus tot.

Laura, succes cu noul servici.

Atita m-am plins de scoala ca a fost greu bla bla bla, dar acuma mi-e dor sa ies si eu din casa si sa ma vad si sa vorbesc cu oamenii. Si ce e si mai nasol ca vad in zare un inceput de depresie si brrrrr.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, in primul rand FELICITARI pentru Emma. Frumoasa si initiativa scolii. Este stimulanta.

Cris, haide, ma. O bufnita... dar sa stii ca e simpatica...

Noi ne "laudam" cu capul spart. Adica, capul Oanei = spart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit.
Am fost joi la circ si am fost surprinsi de decenta specatcolului. Serios. Eu de a 14 ani nu am mai calcat la vreun spectacl de circ insa acum am mers pentru ca m-a rugat mult Alex. A fost super. Ne-a prins furtuna la spectacol. A fost frumos. Alex a reusit sa isi invinga frica de clovni - l-a chemat clovnul in arena si s-a dus si culmea i-a placut!

De azi dimineata suntem posesori oficiali de varicela! O forma usoara, insa varicela. Sper sa treaca pana plecam la mare.

Liliana, cum scoala a inceput pe 13 septembrie, nu mi-am pus problema ca se va termina pe 17 iunie! NU era chiar normal, in plus cand pleci la mare si depinzi de avion, adica de cursele Iasi Antalia nu ai de ales, te mulezi pe programul de zbor... Mai mult, in Turcia mergi maxim in iunie, altfel te arzi.
Noi am gresit, e adevarat, dar am anuntat problema din martie asa ca era firesc sa se tina cont de toti copiii.
Sincer nu sufar prea mult, iar Alex nici atat, pentru ca acum avand varicela nu prea vrea sa fie vazut de colegi!

Iuliana si Michele, cand ai 2-3 pagini sau cateva exercitii pe saptamana le tii minte e usor, cand ai cateav pagini pe zi... e mai greu.

Inca nu mi-a trecut suficient dar revin si va povestesc...

Mergi la inceput

Iuliana felicitari pentru terminarea semestrului si pentru fete! Bravo!

Liliana, si la noi e o problema cu tinutul minte, se uita la tine, fix in ochi si face mea culpa si promite ca nu se va mai repeta... uneori nu se mai repeta, alteori exact la 30 de secunde face al fel.
De cateva saptamani sunt si eu mai relax cu el pentru ca e copil, si, e exact cum spune Anka, e prea mult.

Laura, bafta la noul job!

Cris, te-ai facut cu pet... Iti doresc, sincer, sa o primeasca la zoo... sa mergeti in vizita la bufnita voastra, dar sa nu o tii tu in colivie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

din pacate bufnita e naspa. are aripa rupta in 3. au zis ori amputare, ori eutanasiere.
astept sa vad un raspuns final de la zoo, altfel aleg a doua varianta. chiar nu pot sa o vad cu o singura aripa... chinuindu-se...

azi i-am bagat pe gat cateva bucatele de carne. o sa mai incerc la noapte, poate ii e mai foame si reusesc sa-i dau mai mult. i+am pansat aripa, asa, de corp, sa nu+i atarne, si ne uitam una la alta. nu ma mai ciupeste cu ciocul, si ma lasa sa o mangai...

m+a intrebat iris ce a zis dr. si culmea, iris sustine ca decat sa moara, mai bine sa nu aiba o aripa, si o hranim noi. of. andrei azi a prins drag de ea, unde pana acum fugea, azi o mangaia... si cauta si el un nume. e asa cuminte ziua... nici prin casa nu merge, ca e libera. azi noapte s+a agitat in cutie. deh, metabolismul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Gata, noi am terminat clasa 1!

A fost un an interesant... desi a inceput clasa 1 fara sa stie limba engleza a terminat clasa printre primii 3.

Am fost socata cand am vazut diploma Golden Star(care se da doar la cei f. f. buni) si sirul de note maxime de pe foaia de rezultate.

Vineri a avut petrecere la o sala de gym, dar din pacate a fost vreme proasta si eu nu l-am lasat in bazinele de apa.
Dar era si o sala de jocuri(topogane, jumping house...) amenajata si acolo am stat vreo 4 ore.
Au avut mult fun.

Azi e prima zi de vacanta si William mi-a facut micul dejun.
Am facut program de studiu si joaca pt vacanta de zi il punem in actiune.

Succes in continuare celor care nu au terminat scoala.

michelle

Mergi la inceput

Felicitari Michelle! Bravo.
Criss... Sper sa rezolvati cu gradina zoo...

Noi numaram veziculele si speram sa nu mai apara noi... Alex se comporta bine, nu le rupe insa sufera mult caci saptamana asta nu poate merge la antrenament iar saptamana viitoare plecam... Asta e.
Din iulie vedem cum va fi.
Pana atunci citeste, "Jurnalul unui pusti" vol I l-a devorat in 3 zile si azi trebuie sa ii cumpar si celelalte 2 volume. Si cam atat... De fapt si engleza caci pana luni trebuie sa termine Kids Box3 si desi am lucrat semestrul asta din ea ar mai fi cateva pagini de completat plus testele e final... Abia asteptam vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

dupa petrecerea de la sfirsit de an, o saptamana a fost racit...de fapt si acum mai tuseste citeodata.
aici au venit caldurile mari, mergem la 2 zile la piscina si la un parc cu apa.
aproape pe fiecare zi are playdate cu alti copiii, activitati ... dar tot mai face si lectii. are de terminat sa stie f. bine tabla inmultirii si face socoteli pana la 100 mixte(ad si scadere), scrie de mana si pe computer...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Vacanta placuta tuturor, nazdravani si mamici!

Cum au fost "serbarile"?
Apropo, la voi s-au dat premii? La noi nu. S-au dat tot felul de diplome, inclusiv o diploma din partea scolii cu calificativul obtinut (un fel de medie generala). Normal, toata clasa a avut "foarte bine" la Oana.

Mergi la inceput

Am revenit din vacanta, a fost foarte frumos... 8 zile in Antaia si 3 la munte... Alex a invatat sa inoate, a primit si medalie pentru asta... a slabit 2 kg, are 30 de kg, ce mai, s-a si inaltat, 1.37m, apa face minuni... Daca va puteti imagina, ca am fost la Turci si nu am luat decat aproape 2 kg - 1,7 kg - si asta doar pentru ca am stat in apa mai tot timpul. Si eu inot ca o balena - datorita marimii nu a performantelor!! - si de azi am intentia sa merg zilnic la piscina la Moldova.
A fost frumos .
Ca noutati, circula o viroza ciudata, Alex a prins-o la munte cred, cu varsaturi, secretii nazale, si tuse. Duminica spre luni am facut noapte alba si l-am dus ieri la spital sa vedem ce si cum... era totul ok... Dar am gasit vreo 2 cazuri de copii cu hepatita trimisi repede la Infectioase, asa ca am fugit repede de pe acolo... Asa ca atentie!
In alta ordine de idei, de luni incepe BritTeen la British Council... Alex al meu a dat interviu si merge la grupa clasele 3-4... Interviul e o discutie libera despre cati ani are, la ce scoala este, ce ii place la scoala si de ce vrea sa invete engleza. Alex era ingrijorat ca daca il pune sa foloseasca verbele la trecut si le va gresi ce se va intampla... Nu l-a pus nimeni...

Mergi la inceput