Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI sa cresteti mari si cuminti

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata! la multi ani fericiti sarbatoritilor de azi:Cezar Andrei de carmen10 ,Tudor de sorana_23, BB de pianna, Matei Mihai de doina_1984

fistiq, de ce nu mai vrei un bebe, mai ales ca si sotul vrea!
Ana, se trezeste sa pape, sau doar asa?
legat de bebei abandonati, cred ca fiecare mama ar vrea sa poata ajuta, mi se rupe sufletul cand ma gandesc!
idalis, nu am fost pe DC de la inceput si nu stiu, ai avut probleme cu sarcina sau cu nasterea de zici ca nu te mai risti sa mai faci unul?
anca, si daca iese tot baiat?
doina, n-am mai mancat sarlota de...nici nu mai stiu cand! cred ca o voi pune pe mama in actiune!
nastasie, mie inca mi se pare f greu doar cu unul, dar te cred ca pt tine cand ramai doar cu unul e floare la ureche!
camy, felicitari pt evolutie! lapticul tau e si mai bun pt cereale, foloseste-l cu incredere! noi parca pe zi ce trece ne plac tot mai putin cerealele, face bleah cand ii dau, dar pana la urma le papa, cu chiu cu vai! poate la legume va fi mai receptiv! eu suculet nici nu cred ca-i voi da degraba, mai bine piure de fruct!
office, poze de la petrecere, daca tot te-am "ginit" pe aici!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor.
ARIANNA am vazut ca ai probleme cu hemoroizii. Eu am folosit HEMORZON unguent si a fost f eficace, mi-a disparut(mie imi iesise unul pana sa nasc, am folsit de cateva ori crema si mi-a trecut). Sper sa-ti fie de ajutor. Pupici la toate mamicutele.
PS. Frumosi copii aveti, m-am uitat peste poze. Si al meu este frumos dar nu stie mami sa puna pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

adelina, e vb de o boala rara ereditara cu risc 50% de transmitere, si care din pacate nu are tratament si a carei final este orbirea :(

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

iazmin te ajutam noi cu pasii pt album ... tu doar fa pozele si eventual un cont pe picasaweb . Eventual cand te blochezi, striga si noi te auzim . Nu-i pacat sa ramana comoara neadmirata?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua!
Nu am aparut de dimineata la cafea, dar am baut-o pe cea facuta de al meu sot iar daca tot l-am prins acasa, am facut curatenie generala. Vlad doarme acum iar eu ma odihnesc. nu stiu ce sa fac de mancare...mi-au fugit ideile.
citesc din urma si revin.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

MAYA, sa mai treci pe la noi!
Al doilea bb...daca ne ajuta D-zeu sa ne facem casa, facem!
Bb abandonati...urat lucru in viata, chiar ingrozitor...cat am fost in maternitate erau 2 bebelusi fara mamici, si am vrut (o mamica de 19 ani si eu) sa le dam lapte de la noi ca si asa ne mulgeam la fiecare ora din cauza furiei laptelui, dar nu ne-au lasat ca cica nu e bine...pacat...mare pacat...
CAMY, eu doar cu lapte de la mine ii fac cerealele lui Vlad. Carinei.A, si eu vreau rulada!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MAYA - suna ciudat dar chiar ieri la tine ma gandeam...sa mai vii pe la noi

Nici eu nu am rabdare cu diversificarea mai ales ca vad ca Darian pofteste. Si-mi dau seama foarte bine ca vrea de la noi, Bianca nu era asa nicidecum...de fapt ea nici acum nu pofteste la ce nu cunoaste. S-ar putea sa incep si eu pe undeva pe la 5 luni jumate...oricum dureaza pana inlocuiesc o masa de lapte. Sa vad ce zice si dr la controlul de 5 luni.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Camy,Iazmin o fi buna crema asta in alaptare?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput