Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina office, poze de la petrecere, daca tot te-am "ginit" pe aici! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) |
Ade pun, pun! nu ratez eu ocazia sa ma laud cu frumusetile mele de copii (mai ales ca au si o mama modesta fin fire)!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Fetele cu bebelusi in varsta de 6 luni (mai mult sau mai putin ) ce greutate au bebeii si ce inaltime?
Pentru incurajarea alaptarii ce produse (mai) folositi?la mine parca ar fi cam pe duca laptele cu toate Galafor-urile si Galactogil-urile!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
eveline spune:
Arianna - in general cremele astea au actiune locala asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji privind alaptarea. Mie mi-au fost indicate si in sarcina asa ca nu cred sa influenteze laptele. Pentru linistea ta, cauta pe google "prospect si denumirea cremei" si vezi ce scrie. Nu cred sa fie contraindicat.
Foarte bun e si de la "HemoplopTIS" o crema "Muguri de plop". E 100%naturala si foarte eficienta...si foooarte ieftina.Contine propolis, muguri de plop si patlagina..mie mi-a ajutat foarte mult.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
andr33aaa spune:
Iar despre lapte... Poti sa incerci bere si / sau ceapa, la mine au mers la inceput si nu mi s-a parut ca s-a schimbat gustul laptelui.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Arianna - in general cremele astea au actiune locala asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji privind alaptarea. Mie mi-au fost indicate si in sarcina asa ca nu cred sa influenteze laptele. Pentru linistea ta, cauta pe google "prospect si denumirea cremei" si vezi ce scrie. Nu cred sa fie contraindicat. Foarte bun e si de la "HemoplopTIS" o crema "Muguri de plop". E 100%naturala si foarte eficienta...si foooarte ieftina.Contine propolis, muguri de plop si patlagina..mie mi-a ajutat foarte mult. mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Mersi mult ,dar mi-e frica sa nu fie vreo fisura in loc de hemoroizi...asa ca mai bine merg la doctor
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi.
Astazi va servesc, cu tort si sampanie sau sucuri de care vreti pt ca sunt sase ani de la cununia cu sotul. In vara facem 11 ani de cand suntem impreuna, nu-mi vine sa cred cum trece timpul.
Am pus poze noi, va multumesc fetelor pt ca ma-ti invatat cu sa fac. Asa e cand nu prea ai tangente cu calculatorul
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
camy81 spune:
Arianna da eu stiu ca e buna si pe timpul alaptarii
Mari mai tarziu te servesc si pe tine cu salam de biscuiti portie dubla...nu?
la ora 13 am incercat sa ii dau Carinei legume fierte si pisate dar nu ii plac sub nici o forma oricat am insistat nu vrea le arunca afara ce sa fac oare sa mai insist? cu legumele?.....in alta ordine de idei daca am vazut ca nu vrea legume i-am dat marut cu biscuiti ie de rau tare?,voi vedea eu mai tarziu sau la noapte nu?offf
VOI cereale pe la ce ora le dati? numai odata pe zi?
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
POZE
emylyya spune:
noi pe 8 martie facem 6 luni iar la controlul de 5 luni aveam 8220 g si 68 cm. daca isi pastreaza tendinta, probabil ca va lua cam 500 g
ana_25 spune:
BEBECRIS multi ani fericiti impreuna!!
OFFICE eu cand alaptam,bagam cate o bere fara alcool,si se umpleau tzitzi imediat.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol