Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou AICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

viss nu stiu daca am putere suficienta sa te mai incurajez tocmai eu..dar sincer esti puternica si n-ai motive de ingrijorare..ai un doctor f f bun si esti pe maini bune..curaj
deea, nu-mi face ceza pt ca nu e adeptul doar in caz de nevoie medicala..si el considera ca nu e cazul..eu pur si simplu n-am putut sa decid nimic, sunt f nesigura pe mine in aceste momente si l-am rugat pe el sa ia cea mai buna decizie..si asta a fost..

revin ca e calare vlad pe mine si nu mai pot scrie....

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dorinuta, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si tu sa ai o refacere usoara!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Miki eu m-ash fi dus cu siguranta si la un alt dr...pai esti in s39 ce DD mai ashteapta ca sa o scoata,mie imi scoate pe bb de la 37s si cand zici Ion Ionut nu zici ca e cu capul sa nu shtie ce face..dc nu mai e cazul sa stea desi la mine problema e la mine nu la bb,sa iasa bebe ca ii e mai bine afara...oricum nu te stresa,dar du-te la un ecografist bun,du-te la Iosup nu tu ai fost la Iosup sau n-am eu memorie buna?costa ceva bani dar macar afli nishte chestii clare!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

ba da anaxena, la iosup am fost pt toate cele 3 morfologii..ultima la 32 sapt..si era totul perfect..atunci inca mai avea o sapt de avans, era mai dezvoltata..totul s-a petrecut dupa..
eu tot incerc sa ma incurajez si sa-mi spun ca am incredere in doctor ca nu ar fi periclitat sanatatea copilului..sotul tot imi spune ca sa ma linistesc ca nici un doctor nu m-ar fi trimis acasa daca era ceva in neregula, mai ales unul bun..dar e greeeuuu...

am pus aspiratorul toata casa..am facut mancare, am sters praful, am calcat, spal..nici nu mai stiu ce sa fac sa nu ma gandesc..

sanatate multa iti doresc si mariei la fel

Mergi la inceput

mandreac, merci mult dar dr tau si al meu sunt colegi..parca n-as vrea sa fac asa ceva..ma descurc eu sa ajung la cineva..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Minunea Eduard Gabriel s-a nascut la 10.30, are 3590 g, 52 cm si apgar 10. Sunt o mamica fericita!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

BRAVO EDUTU sa cresti mare sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor daca va apucati de pregatiri pt botez..dati un semn..k va putem da cateva ponturi si sa va ajutam in destul de multe lucruri..va promit k o sa facem ca acest eveniment important sa fie unul cat mai special, deosebit, de neuitat..si exact pt gustul vostru din toate punctele de vedere!

va si maine sa auzim numai de vesti bune!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Buna Leeloo!
Noi am stabilit botezul pt data de 25 iunie, in postul lui Petru si Pavel (nu dati cu pietre, va rog ).
Nu as fi vrut sa stabilesc botezul inainte de nastere, dar nu mai gaseam restaurant si formatia pe care le doream, din cauza nuntilor!
Botezul va avea loc la socri (restaurant+biserica), intr-un orasel la 50km de Bucuresti.
Deci avem formatie, fotograf, fete de masa si scaun si mancare . Atat. Ce ne poti oferi? (nr. de persoane, probabil 100-150)

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput