Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 4
decenuela spune:
ma uit si io pe mail....sa bocesc nitzelush....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lucia2000 spune:
Salutari fetele
Arwen felicitari pt job. Sa profiti de sansa care ti s-a oferit si sa nu dezamagesti asteptarile
Dece, jos palaria. Un ajutor mai potrivit nici ca putea primi Arwen.
Ce s-a incercat cu donatii, asta era un ajutor de moment dar ce faci tu e cel ami mare ajutor pe care i-l putea da cineva.
Un brat de pentru tine. Un adevarat om esti. Sincer nu am cuvinte ca sa exprim parerea mea despre tine si ceea ce ai facut pt Arwen.
Tomaca, felicitari pentru Tudorel.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Arwen felicitari pt job. Sa profiti de sansa care ti s-a oferit si sa nu dezamagesti asteptarile Dece, jos palaria. Un ajutor mai potrivit nici ca putea primi Arwen. Ce s-a incercat cu donatii, asta era un ajutor de moment dar ce faci tu e cel ami mare ajutor pe care i-l putea da cineva. Un brat de pentru tine. Un adevarat om esti. Sincer nu am cuvinte ca sa exprim parerea mea despre tine si ceea ce ai facut pt Arwen. Tomaca, felicitari pentru Tudorel. Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."
miremia spune:
Alexutza pt colaj. Este tare emotionant, s-a uitat si Mara la el. Ce au mai crescut pufosii!
Zau ca nu e cazul sa banuim pe cineva de rea intentie in legatura cu colajul.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Un colaj foarte frumos,felicitari mamicii care l-a facut , cand ma uitam la colaj imi dadeau lacrimile,eram emotionata ;ce mici si frumosi erau si acum sunt cavaleri si printese
Cand vad un copil mic,am asa un sentiment placut in inima,de bucurie si ma coplesesc emotiile,clar menirea pe lumea asta e sa fiu MAMA
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Fetele pricepute, care va oferiti sa aranjati frumos pufuletii intr-un nou colaj?:D
PS: Eu sunt varza la capitolul asta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
arwen adik FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
nu m-ai inteles...ai???
of of..........mai mai ca nush sa ma exprim........
sa fie intr-un ceas buna si mersi alexxutza ca m-ai scos, m-ai mai scos tu, poate ma intelegi mai bine, sau mai bine zis vezi dincolo de cuvintele mele........
sorry ca nu sunteti in colaj....si pt toti sorry care nu sunteti in colaj......veti fi cu siguraranta in acesta de acum.......
felicitari pentru mergaciosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa va alergati mamele prin casa sa fie gazele, daca tot se plang de kile in plus..........
DECE fusesi ieri la sala????
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
simplicity spune:
Zicea cineva ceva de rarit mese de lm?sau de intarcare? ce e aia domnule? mie numai lm imi serveste de cateva zile,putin de cartof copt a servit in seara asta - in rest
Motto-ul de azi:
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Arwen felicitari pt job. Sa profiti de sansa care ti s-a oferit si sa nu dezamagesti asteptarile Dece, jos palaria. Un ajutor mai potrivit nici ca putea primi Arwen. Ce s-a incercat cu donatii, asta era un ajutor de moment dar ce faci tu e cel ami mare ajutor pe care i-l putea da cineva. Un brat de pentru tine. Un adevarat om esti. Sincer nu am cuvinte ca sa exprim parerea mea despre tine si ceea ce ai facut pt Arwen. Tomaca, felicitari pentru Tudorel. Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
nu aruncati cu flori fetili.....k nu-i chiar asa....
JM cauta o pers...am zis ia sa intreb si pe forum...si arwen a citit...m-a cautat pe mess si mi-a zis ca-si doreste f mult job-ul asta.....
a foat la interviu...si se pare ca i-a placut luiJM...spunand ca e ce cauta....
desi i-am zis si ei....da...cred ca asa a vrut sa se intample...cred ca e sansa ei de a creste avand in vedere ca sunt prb cu scoala etc...insa are sansa sa invete multe...sa cunoasca lume buna....sa fie intr-un colectiv super si muuult mai multe avantaje care vor veni pe parcurs....totul depinde doar de ea de acu
ca si voi si eu imi doresc acelasi lucru pt ea..sa-i fie bine si sa inteleaga ca urmeaza o noua etapa in viatza ei....insa evident trebuie sa dea dovada de maturitate, seriozitate na...un job e un job....unde nu amestecam treburile personale...
sa auzim numai de bine....toti avem nevoie la un momnet dat de o mana si tre sa stim cum gestionam toata treaba..
sunt melancolica..am vz colajul...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
arwen, micki imi pare rau de pufuletii vostri ca nu sunt in colaj. Oricum stiu sigur ca la vremea aia s-a specificat f clar ca cine vrea sa fie in colaj sa puna poza intr-un folder anume parca pe contul comun pe care il aveam atunci, era un album de poze ptr colaj, de acolo a luat Cristies pozele. Cine nu avea poza acolo probabil ca nu a luat pentru ca s-a repetat de multe ori f clar, na fata a depus ceva munca sa il faca probabil ca nu a mai stat sa alerge in 15 mii de alte surse sa culeaga fotografii. Tin minte ca a fost atunci imediat o discutie despre cineva suparata tare ca nu aparuse copilu in colaj si ea trimisese de fapt poza pe mail sau oricum altundeva decat unde se vorbise de atatea ori ca trebuie sa fie...
Ma rog, ce a fost a fost. Eu nu ma pricep sa fac colaj...as face, da nu stiu cum...ok le lipesc intr-un power-point, da cum le fac film?
de Yannis