Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ma duc domnule sa vad si eu colajul. Noi nu suntem sigur, ca ne-am intors la pufuleti mai tarziu.

Arwen - ce ti-a spus Dece este adevarat. La job e la job, se cere responsabilitate, nu ca n-ai fi, dar n-o sa fie simplu (mai ales ca seara te va lua Darius de buna), dar nici sa dramatizezi orice. Trebuie echilibru. Si chiar ti le-a aranjat Dumnezeu pe toate sa te ajute si sa apara si soarele si la tine atunci cand aveai nevoie. Ca dintro intamplare am ajuns eu sa-ti citesc postarea (eu nu intram in subiectul acela, nu stiu de ce am facut-o), apoi a aparut si nevoia de job la JM a lui Dece tocmai acum. Cineva a avut grija de voi.

Dece - o poveste mica acolo, tot i-ai spus tu acolo lui JM, nu?

Lorex - tare as vrea sa vad Bobitza ratusca

Ruxi & Ana Vine categoria grea!! Urraaaa!

Simply - Ariana cum mai sta cu maselele? Ca voi si cu Bea ce v-ati mai luptat cu dintii astia.

Xela- mai sunt pufii bolnavi?

Ruxita - eu cred ca va vrea Kay sa-si cunoasca radacinile din Basarabia. Este asa o atractie in oameni sa afle de unde au venit. Sunt unii care vin de peste oceane sa vada ce puteau sa fie si ce au mostenit din locurile strabune.

Larisel - nu mai treci pe la birou?

Lucia - mi se pare mie sau nai mai gatiti

Gmilady - une sunteti? Cum mai e bebe X? Ati mai fost la doctor? Vreau si eu o sesiune foto asa frumoasa pt Tudor. Unde ati facut-o?

Ale & Dandana - daca se sarbatoresc astazi dragastosii, apoi sa va traiasca.

Aoleu, azi avem sarbatorit

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

La multi ani !

Alexandru Ioan Cuza () de Livia

Sa cresti mare si voinic ca sa-l bati la rezultate pe tizul tau.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

arwen, micki imi pare rau de pufuletii vostri ca nu sunt in colaj. Oricum stiu sigur ca la vremea aia s-a specificat f clar ca cine vrea sa fie in colaj sa puna poza intr-un folder anume parca pe contul comun pe care il aveam atunci, era un album de poze ptr colaj, de acolo a luat Cristies pozele. Cine nu avea poza acolo probabil ca nu a luat pentru ca s-a repetat de multe ori f clar, na fata a depus ceva munca sa il faca probabil ca nu a mai stat sa alerge in 15 mii de alte surse sa culeaga fotografii. Tin minte ca a fost atunci imediat o discutie despre cineva suparata tare ca nu aparuse copilu in colaj si ea trimisese de fapt poza pe mail sau oricum altundeva decat unde se vorbise de atatea ori ca trebuie sa fie...

Ma rog, ce a fost a fost. Eu nu ma pricep sa fac colaj...as face, da nu stiu cum...ok le lipesc intr-un power-point, da cum le fac film?

de Yannis

Esti o draguta!
Nu suntem suparati nici eu, nici Kiti! Noi eram mai zomibilcei de fel si intram si citeam si uitam imediat. Dar tot m-am emotionat sa il vad!
Dar ne-ar placea sa fim si noi "cocotzatzi" in coljul nou.
Si daca m-as pricepe la asa ceva, m-as baga...

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Un colaj foarte frumos,felicitari mamicii care l-a facut , cand ma uitam la colaj imi dadeau lacrimile,eram emotionata ;ce mici si frumosi erau si acum sunt cavaleri si printese

Cand vad un copil mic,am asa un sentiment placut in inima,de bucurie si ma coplesesc emotiile,clar menirea pe lumea asta e sa fiu MAMA

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

daAAA...SA FII AMMA LA PATRAT..............

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Astazi am fost si am facut infanrix penta. AM ajuns cam pe fuga. N-a avut nimic, dar cand a vazut ca-l dezbrac.... Nu i-a mai placut. Nu a uitat nici acum decalotarea....

In fine cu ceva plans am trecut, am facut vaccinul. Cred ca si ceva somn ca a adormit in masina.
Avem 11,8 kg (ura continuam sa luam cam 200 g / luna, mie mi se paruse ca a luat mult mai mult) si 82 cm. Asta estimam caci cam toate bodies (si cele 85-92 cm) sunt cu vedere la maneca.

Incisivii de jos si premolarii stau sa plezneasca. Dar el tot e cuminte si doarme si mananca. Cred ca avem noroc.

Una peste alta, cand a adormit azi a fost intrerupt. Rezultatul a fost ca pe la 7 si ceva a reusit sa adoarma dupa un plans isteric in care a dat dupa o banala maraiala, de nu stiam ce sa-i mai fac. Voia sa doarma si nu putea, il puneam in pat, urla si mai tare, il lua in brate, la fel. Cred ca dupa ce s-a epuizat a reusit sa-si dea seama ca are bibe alaturi si a adormit / linistit. Cu body desceiat, pampers sui, cu o bluza jumate scoasa - jumate pe el. Dupa ce a adormit si manca bibe, am reusit sa cosmtizam cu un pantalon si sa scoatem bluza. L-am pazit o ora ca dormea cu suspine si am bocit si eu langa el pana l-am pus in pat.

Horor! eu nu am avut ocazii sa-l vad asa si chiar mi s-a facut frica. Face urat la nesomn. Ca maica-sa.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Un colaj foarte frumos,felicitari mamicii care l-a facut , cand ma uitam la colaj imi dadeau lacrimile,eram emotionata ;ce mici si frumosi erau si acum sunt cavaleri si printese

Cand vad un copil mic,am asa un sentiment placut in inima,de bucurie si ma coplesesc emotiile,clar menirea pe lumea asta e sa fiu MAMA

Motto-ul de azi:

Exact replica asta i-am dat-o si eu in gand cand i-am citit mesajul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Exact replica asta i-am dat-o si eu in gand cand i-am citit mesajul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Multumesc frumos la amandoua....

Nu mai vreau sa tapez pe subiectul bebe 2 ca v-ati saturat deja sa ma auziti si nu vreau sa par nici paranoica(ca nu sunt).....

Toate sunteti dragute ,mereu mi-ati spus lucruri frumoase ...

Despre dintisori(Tomaca ):avem 6 + 2 care acum au spart gingiuta + 3 maselute si unu in viitorul fff apropiat

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Foarte delicat colajul!

Si cu umor. Eu nu mi-o amintesc pe Cristies prea bine, dar mi-a placut conceptul ei.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Astazi am fost si am facut infanrix penta. AM ajuns cam pe fuga. N-a avut nimic, dar cand a vazut ca-l dezbrac.... Nu i-a mai placut. Nu a uitat nici acum decalotarea....

In fine cu ceva plans am trecut, am facut vaccinul. Cred ca si ceva somn ca a adormit in masina.
Avem 11,8 kg (ura continuam sa luam cam 200 g / luna, mie mi se paruse ca a luat mult mai mult) si 82 cm. Asta estimam caci cam toate bodies (si cele 85-92 cm) sunt cu vedere la maneca.

Incisivii de jos si premolarii stau sa plezneasca. Dar el tot e cuminte si doarme si mananca. Cred ca avem noroc.

Una peste alta, cand a adormit azi a fost intrerupt. Rezultatul a fost ca pe la 7 si ceva a reusit sa adoarma dupa un plans isteric in care a dat dupa o banala maraiala, de nu stiam ce sa-i mai fac. Voia sa doarma si nu putea, il puneam in pat, urla si mai tare, il lua in brate, la fel. Cred ca dupa ce s-a epuizat a reusit sa-si dea seama ca are bibe alaturi si a adormit / linistit. Cu body desceiat, pampers sui, cu o bluza jumate scoasa - jumate pe el. Dupa ce a adormit si manca bibe, am reusit sa cosmtizam cu un pantalon si sa scoatem bluza. L-am pazit o ora ca dormea cu suspine si am bocit si eu langa el pana l-am pus in pat.

Horor! eu nu am avut ocazii sa-l vad asa si chiar mi s-a facut frica. Face urat la nesomn. Ca maica-sa.

Povestea unui Dor

WELCOME TO ZA CLUB.................
pregateste-te sufleteste pentru ceea ce urmeaza.............

nu mais tiu, noi suntem super inaintati cu toate.........????????
sau eu is dusa cu capul............

prima data cand am reactionat si eu asa am zis ca sunt mama locca.............de ce plang cand nu pot sa ii fac pe plac??????????????????????????

acu poate imi dau seama ca e o anumita perioada, care te pune la incercare, adik ne pune la incercare............

eu zic ca-s numa dintii de vina....de a fost asa irascibil..........
asculta la mine, ca am iexprientza...........
oofffffffffffffffffffffffff

ce nasol cu masesle astea...doamne.......

ai grija de el..........
si be ready la mai multe faze din astea, chiar si mai si........
si ...........asa ca o concluzie a mea.........

DA incerca sa fim calme, sa facem si asa si asa numa sa fie lor bine, dar la un momment dat cedezi, si matter de 2 secunde............
e greu sa revii dupa...........

Dar eu deja am vechime..........of of

de aia tot scriu eu sa va pregatiti pentru dinti(masele)

poate dramatizez, dar............daca am vz ca si toamca a reactionat asa............ma vedeam in locul ei for the first time....de aia am scis ditamai placinta...........

Mergi la inceput

Bea - am citit emailul tau. Triste povestile astea. Eu n-am sa pot intelege niciodata de ce un parinte nu face un efort sa-si verse frustraile in alta parte decat pe propriul copil. Parca si in alcool ar fi o varianta mai buna. Oricum vad ca esti puternica si mintea ta vrea sa curete lucrurile acelea care o macina si sa ajunga la o pace. Poate si cu ajutorul lui Ivan.

Acum, ai tai cum mai relationeaza cu tine?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput