Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 3
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Am vazut si eu colajul. E pentru prima data cand il vad. Pe atunci inca nu trimisesem poze pe contul comun. Deci Dani nu e pe acolo . Foarte frumos colajul. Scrisul dureaza cam putin, nu prea se poate citi....dar e normal dat fiind numarul mare de pufuleti. Cine l-a facut? Felicitari pt idee si pt pozele frumoase pe care le-ai folosit. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Daca nu ma insel, l-a facut scumpa noastra mamica de Gargaritz si a folosit pozele pe care i le-am specificat noi
offf eu inca
de Yannis
dandanaG spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
tocmai am comis-o si eu Doamne!!!! Ce mari s-au facut! dar majoritatea inca pastreaza anumite trasaturi care se vedeau de la nastere sau imaginatia mea imi joaca feste? cel putin la Ivan, Luca, Ema, Sebi....multi.. de Yannis |
Da ai dreptate, si-au pastrat trasaturile
mi se pare ca cel mai mult s-a schimbat DARIA DE AYANNA
Dragos Andrei
sorina_bz spune:
Tare inspirat si emotionant!...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dandanaG
Da ai dreptate, si-au pastrat trasaturile mi se pare ca cel mai mult s-a schimbat DARIA DE AYANNA mami de shugubetz Dragos Andrei |
Daaaa, clar Daria, era o brunetica abanos cand s-a nascut! si Arthur s-a schimbat mi se pare mie si Iuria
de Yannis
arwen92 spune:
tu ii dadusem poza lui cristies ,dar nu ne-am regasit printre pufuletii din colaj
am fost exclusi
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 tu ii dadusem poza lui cristies ,dar nu ne-am regasit printre pufuletii din colaj am fost exclusi arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
de ce tin eu minte ca s-a mai discutat treaba asta? sau nu era vorba de tine? cu siguranta nu ati fost exclusi, cum poti sa spui asa ceva? Sigur a fost alta explicatie, probabil poza a venit mai tarziu de cat a terminat ea de facut colajul sau poate formatul nu s-a potrivit?
de Yannis
arwen92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
de ce tin eu minte ca s-a mai discutat treaba asta? sau nu era vorba de tine? cu siguranta nu ati fost exclusi, cum poti sa spui asa ceva? Sigur a fost alta explicatie, probabil poza a venit mai tarziu de cat a terminat ea de facut colajul sau poate formatul nu s-a potrivit? de Yannis |
acum am vazut prima data colajul
ii dadusem o poza normala.nu mare.nu mica.potrivita
si stiu ca nu terminase colajul!stiu sigur asta.
dar nu mai conteaza.oricum este foarte
lorex spune:
Buna seara!
Mai intai:
LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
Sa cresti mare, sanatos, norocos, destept, iubaret si cum mai vrea mami!
Felicitari pentru mergaciosii de Tomaca, de Ruxita si de Ana!
Si Bobitza aseara a facut ture lungi prin casa...e asa comica..e shleampata asa nush cum...ridica genunchii prea sus cand merge..e comica...imi pare asa rau ca nu pot sa va arat un filmuletz acolo (mi-a stricat aparatul foto pe la 8 luni - cu ala faceam filmuletele pe care vi le incarcam pe net sa le vedeti).
Tomaca, merci de info...asa am sa fac!
Simply, esti o dulcica!
Arwen, felicitari pentru job!
MP, esti simpatica mereu! Inca n-am apucat sa fac treaba aia de care am vb noi, dar in curand!
Alex, ma bucur ca ne dai vesti desepre Patri!
Ce mai era...
micki_mica spune:
Ce de mergaciosi! Felcitari!
Arwen nu cred ca a avut cineva ceva special cu tine. Nici Kiti nu e, asta e! Fii pe pace! S-or mai face colaje! Oricum, ai un zambicios si jumatate, scump foc!
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate sau din margelute
ale1212xa spune:
buna seara
va invit la un salam de biscuiti si la un ceai verde cu miere si lamaie..
am re-vazut si eu colajul, vai ce mici si extraordinari au fost pufii, acum sunt extraordinari..de mari si frumosi si mergaciosi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem