Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 2
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Din punctul meu de vedere..e ok 8 martie, no prob. E ok, oricand hotarati voi, de fapt. Cu colajul de anul trecut...nu stiu, nu cunosc ..sunt nou-angajat! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Subscriu
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
dandanaG spune:
citat din mesajul lui miremia Dandana poti sa-l trimiti pe mail pls? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
da
se pare ca s-a reparat
imi dai adresa?
Dragos Andrei
arwen92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
da se pare ca s-a reparat imi dai adresa? mami de shugubetz Dragos Andrei |
l-as vrea si eu
dandanaG spune:
da se pare ca s-a reparat imi dai adresa? Dragos Andrei |
neuronu meu e in vacanta
pe mailul comun nu?
dar iar nu merge
incerc mai tarziu un pic
Dragos Andrei
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Felicitari Stefan pt mers si pt "Ana"! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Daaaaaa! felicitari! Si mie mi-ar placea sa-mi zica pe nume dar mai repede invata greaca decat sa spuna A l e x a n d r ....a
de Yannis
alexutzzza spune:
Am incercat sa il trimit eu dar e prea mare, cred ca data trecuta a fost incarcat pe transfer, fac la fel?
Editez: am trimis pe mail colajul (link de pe transfer ca altfel nu incape) , sper ca ala e colajul ca nu l-am mai deschis, nu pot fara sa la greu....mai ales daca il vad acum si fac si numaratoarea mamicilor
de Yannis
dandanaG spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Am incercat sa il trimit eu dar e prea mare, cred ca data trecuta a fost incarcat pe transfer, fac la fel? Editez: am trimis pe mail colajul (link de pe transfer ca altfel nu incape) , sper ca ala e colajul ca nu l-am mai deschis, nu pot fara sa la greu....mai ales daca il vad acum si fac si numaratoarea mamicilor de Yannis |
eu m-am uitat
Dragos Andrei
alexutzzza spune:
eu m-am uitat mami de shugubetz Dragos Andrei |
tocmai am comis-o si eu
Doamne!!!! Ce mari s-au facut! dar majoritatea inca pastreaza anumite trasaturi care se vedeau de la nastere sau imaginatia mea imi joaca feste? cel putin la Ivan, Luca, Ema, Sebi....multi..
de Yannis
blue_flower spune:
Am vazut si eu colajul. E pentru prima data cand il vad.
Pe atunci inca nu trimisesem poze pe contul comun. Deci Dani nu e pe acolo .
Foarte frumos colajul. Scrisul dureaza cam putin, nu prea se poate citi....dar e normal dat fiind numarul mare de pufuleti.
Cine l-a facut? Felicitari pt idee si pt pozele frumoase pe care le-ai folosit.