Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fara intentia de a supara pe cineva dar "inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anul" n-a sunat chiar ca "nu am nimic impotriva". Sau rusinica mie ca citesc printre randuri...
Cu colajul iar....faceti cum vreti, indiferent ce ati alege e imposibil sa fie toata lumea multumita.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu nu ma supar sa mai asteptam colajul...cu atat mai bine..ii mai creste si luijiji parul care e cretz...si poate, poate daca nu apare soarele sa prinda si el putin bronz...( pot sa-l duc putin la solar???) da mai bine la shuting......credeti c-o sa se supere careva ca o sa fie de la un an juma?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Fara intentia de a supara pe cineva dar "inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anul" n-a sunat chiar ca "nu am nimic impotriva". Sau rusinica mie ca citesc printre randuri...
Cu colajul iar....faceti cum vreti, indiferent ce ati alege e imposibil sa fie toata lumea multumita .

_

corect , lucia, iti dai seama la ce te inhami, nu? multumim!

TOMACA Doamne Fereste!!! bine ca nu a patit nimic! eu cu sotul cand il pierdem din vedere ne strigam prin casa "I don't have it, you have it?" sau eu cand stiu ca era cu ta-si si ajunge la mine "I have it!" ...e un fel al nostru de: "receptionat coletul. terminat. Roger"

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Cu colajul iar....faceti cum vreti, indiferent ce ati alege e imposibil sa fie toata lumea multumita .

_

TOMACA Doamne Fereste!!! bine ca nu a patit nimic! eu cu sotul cand il pierdem din vedere ne strigam prin casa "I don't have it, you have it?" sau eu cand stiu ca era cu ta-si si ajunge la mine "I have it!" ...e un fel al nostru de: "receptionat coletul. terminat. Roger"

de Yannis

Foarte tare!

La noi e asa: "o vezi?"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Tomaca, ai copil destept, nu gluma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

_

de Yannis

Alexutzza pana luni fac un set de reguli.
Ce format sa fie pozele, unde sa le puna fiecare, care va fi data limita...
Apoi poate sa comenteze fiecare ce vrea.
Gura lumii e sloboda.
Si pana la urma xcine comenteaza si nu-i convine sa puna mana sa modifice colajul, sau sa-l faca de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buuuunaaa..

Felicitari Mara pentru ca mergi singurica

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

tomaca m-a trecut un fior pe sira spinarii cand am citit..wow..

bine ca n-a fost nik

lucia eu ma supun la reguli insa....sa ai in vedeare ca nu toate fetele sunt tehnicutze si nu va fi cu rea intentie....adik de ex eu nu stiu sa micsorez pozele...etc...dar vom apela..la preteni

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tomaca m-a trecut un fior pe sira spinarii cand am citit..wow..

bine ca n-a fost nik

lucia eu ma supun la reguli insa....sa ai in vedeare ca nu toate fetele sunt tehnicutze si nu va fi cu rea intentie....adik de ex eu nu stiu sa micsorez pozele...etc...dar vom apela..la preteni

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

dece de micsorat le miscorez eu nu-i problema, ca imi ia cateva secunde.
Ma refeream ca daca stabilesc landscape sa nu-mi trimita portrait si invers.
Apoi eu o sa pun in colaj numai pozele pe care le gasesc in albumul pentru colaj. Deci cine nu le pune acolo inseamna ca nu vrea sa apara si apoi sa nu aud comentarii. la asta evident ma exclud pe mine , ca doar n-o sa pun poza in album ca sa am ce sa dau jos apoi.
Cand stabilim o data la care sa fie toate pozele in album apoi cine mai pune dupa sa nu se supere dar eu nu refac colajul.
Chestii de genul asta.
Adica nu de tehnica

Oricum pana luni ma mai gandesc ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Lucia multumim inca o data ca te ocupi de colaj

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Stiam ca exista un Dumnezeu al copiilor, iar sambata ne-a ajutat din plin.

Dupa ce i-am dat sa pape, eu am ramas in bucatarie iar Tudor cu tati in living sa se uite la un film de copii (tati). Si il tot auzeam pe Tudor multumit si muncind la ceva. Si din ce in ce mai in departare. N-am mai rezistat si m-am dus sa vad ce face. Copilul nicaieri, tati in transa la TV . Unde e copilu'zic. Nimic. Unde-i Tudor, l-ai lasat in dormitor singur?
Tati trezit buimac din captivantul film, zice "pai n-a venit la tine"? Si Tudor se aude de undeva ca dintr-o cutie. "NU"! Ma uit in dormitor la parter, nimic.
"Vezi ca a urcat SCARA!" Ei, da, du-te, ma". Da, urca scara.
Nu se vedea nici pe scara la o prima vedere. Si normal, ca trecuse de etaj, mergea spre pod.

Tin sa subliniez ca NU avem balustrada la scara.

Mi-a fost rau o ora.

Iar el, era asa de multumit si satisfacut!! Si n-a gresit nimic, n-a alunecat, n-a luat vreo burta inapoi, a cotit bine intre tronsoane (ca de obicei o ia pe scurtatura ca motanul peste gol ).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

tomaca,eu am patit ceva de genul asta cu darius.veneam de afara.in scara am 5-6 trepte de urcat iar pe stanga am rampa ptr carut(avem un domn in scara cu picioarele amputate)...
darius evident mergea pe jos.urc carutul cu el in brate si apoi il tin de manute sa urcam pe rampa.ea fiind din tabla face zgomot iar darius.bun...
dau sa bag carutul in lifl si vad cum darius prinde o viteza spre scara...l-am prins exact cand era sa cada pe scarisi la fel ca si tine,m-au trecut niste fiorii asociatii cu calduri si alte sentimente...

Mergi la inceput