Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Lucia multumim inca o data ca te ocupi de colaj Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Lenea e sinucidere blanda." |
Simply?
Ce e aia de la profil? Ce raceala? Cum, ce?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
arwen92 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Foarte tare! La noi e asa: "o vezi?" _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
la noi este"a fugit de la mine!du-te dupa el"
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Simply? Ce e aia de la profil? Ce raceala? Cum, ce? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Culmea forumelii....imi dau reply singura.
M-am prins ce este, am vazut reclama dupa ce am dat send la mesaj.
_
arwen92 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Alexutzza pana luni fac un set de reguli. Ce format sa fie pozele, unde sa le puna fiecare, care va fi data limita... Apoi poate sa comenteze fiecare ce vrea. Gura lumii e sloboda. Si pana la urma cine comenteaza si nu-i convine sa puna mana sa modifice colajul, sau sa-l faca de la capat Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
mi se pare corect
arwen92 spune:
citat din mesajul lui decenuela tomaca m-a trecut un fior pe sira spinarii cand am citit..wow.. bine ca n-a fost nik lucia eu ma supun la reguli insa....sa ai in vedeare ca nu toate fetele sunt tehnicutze si nu va fi cu rea intentie....adik de ex eu nu stiu sa micsorez pozele...etc...dar vom apela..la preteni Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
dece,mie cel mai simplu mi se pare sa deschid poza in point si sa-i dau de acolo rezise.
am invatat si eu de la fete
miremia spune:
Simply am luat si eu bulinuta, sper ca nu te superi.
_
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Lucia multumim inca o data ca te ocupi de colaj Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Lenea e sinucidere blanda." |
N-ai pt ce
Eu sper intr-o colaborare frumoasa si fara persoane suparate.
Defapt daca stabilim in comun niste reguli si le respectam nu ar trebui sa apara pers suparate
arwen92 spune:
citat din mesajul lui miremia Simply am luat si eu bulinuta, sper ca nu te superi. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ce frumosvreau si eu
arwen92 spune:
citat din mesajul lui arwen92
ce frumosvreau si eu |
am si eu
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000
N-ai pt ce Eu sper intr-o colaborare frumoasa si fara persoane suparate. Defapt daca stabilim in comun niste reguli si le respectam nu ar trebui sa apara pers suparate Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Asa e cel mai bine, multumim!
_