Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 16
lucia2000 spune:
Ioana eu sunt de acord sa o asteptam si pe alexandra.
Ce castigam daca avem un colaj cuo sapt sau doua mai devreme?
Ne da cineva vre-un premiu?
Dupa mine e important ca toti pufuletii sa fie acolo.
Cat despre mutare eu am inteles ca esti de acord sa ne mutam oricand.
Tu vroiai sa te asteptam doar cu colajul.
micki_mica spune:
Neata!
Rad o cafea, ca buna de-a gata, si ma bag la treaba ca maine am musafiri. Gatesc! Am zis!
O zi superba doamnelor!
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate sau din margelute
micki_mica spune:
Ioana ai PM.
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
tomaca spune:
Stiam ca exista un Dumnezeu al copiilor, iar sambata ne-a ajutat din plin.
Dupa ce i-am dat sa pape, eu am ramas in bucatarie iar Tudor cu tati in living sa se uite la un film de copii (tati). Si il tot auzeam pe Tudor multumit si muncind la ceva. Si din ce in ce mai in departare. N-am mai rezistat si m-am dus sa vad ce face. Copilul nicaieri, tati in transa la TV . Unde e copilu'zic. Nimic. Unde-i Tudor, l-ai lasat in dormitor singur?
Tati trezit buimac din captivantul film, zice "pai n-a venit la tine"? Si Tudor se aude de undeva ca dintr-o cutie. "NU"! Ma uit in dormitor la parter, nimic.
"Vezi ca a urcat SCARA!" Ei, da, du-te, ma". Da, urca scara.
Nu se vedea nici pe scara la o prima vedere. Si normal, ca trecuse de etaj, mergea spre pod.
Tin sa subliniez ca NU avem balustrada la scara.
Mi-a fost rau o ora.
Iar el, era asa de multumit si satisfacut!! Si n-a gresit nimic, n-a alunecat, n-a luat vreo burta inapoi, a cotit bine intre tronsoane (ca de obicei o ia pe scurtatura ca motanul peste gol ).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Neata! Rad o cafea, ca buna de-a gata, si ma bag la treaba ca maine am musafiri. Gatesc! Am zis! O zi superba doamnelor! Mami a lui Kiti martisoare handmade si alte nebunii crosetate sau din margelute |
am uitat sa zic ca eu am vazut mai tarziu ca ai mag la semnatura
zi-ne si noua ce gatesti bun
Dragos Andrei
miremia spune:
Fara intentia de a supara pe cineva dar "inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anul" n-a sunat chiar ca "nu am nimic impotriva". Sau rusinica mie ca citesc printre randuri...
Cu colajul iar....faceti cum vreti, indiferent ce ati alege e imposibil sa fie toata lumea multumita.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui tomaca Stiam ca exista un Dumnezeu al copiilor, iar sambata ne-a ajutat din plin. Dupa ce i-am dat sa pape, eu am ramas in bucatarie iar Tudor cu tati in living sa se uite la un film de copii (tati). Si il tot auzeam pe Tudor multumit si muncind la ceva. Si din ce in ce mai in departare. N-am mai rezistat si m-am dus sa vad ce face. Copilul nicaieri, tati in transa la TV . Unde e copilu'zic. Nimic. Unde-i Tudor, l-ai lasat in dormitor singur? Tati trezit buimac din captivantul film, zice "pai n-a venit la tine"? Si Tudor se aude de undeva ca dintr-o cutie. "NU"! Ma uit in dormitor la parter, nimic. "Vezi ca a urcat SCARA!" Ei, da, du-te, ma". Da, urca scara. Nu se vedea nici pe scara la o prima vedere. Si normal, ca trecuse de etaj, mergea spre pod. Tin sa subliniez ca NU avem balustrada la scara. Mi-a fost rau o ora. Iar el, era asa de multumit si satisfacut!! Si n-a gresit nimic, n-a alunecat, n-a luat vreo burta inapoi, a cotit bine intre tronsoane (ca de obicei o ia pe scurtatura ca motanul peste gol ). Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Doamneeeee!
m-au trecut fiori!!!!
Tudorelu' ! e destept domne' stie el ce expeditii face
Dragos Andrei
micki_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca Stiam ca exista un Dumnezeu al copiilor, iar sambata ne-a ajutat din plin. Dupa ce i-am dat sa pape, eu am ramas in bucatarie iar Tudor cu tati in living sa se uite la un film de copii (tati). Si il tot auzeam pe Tudor multumit si muncind la ceva. Si din ce in ce mai in departare. N-am mai rezistat si m-am dus sa vad ce face. Copilul nicaieri, tati in transa la TV . Unde e copilu'zic. Nimic. Unde-i Tudor, l-ai lasat in dormitor singur? Tati trezit buimac din captivantul film, zice "pai n-a venit la tine"? Si Tudor se aude de undeva ca dintr-o cutie. "NU"! Ma uit in dormitor la parter, nimic. "Vezi ca a urcat SCARA!" Ei, da, du-te, ma". Da, urca scara. Nu se vedea nici pe scara la o prima vedere. Si normal, ca trecuse de etaj, mergea spre pod. Tin sa subliniez ca NU avem balustrada la scara. Mi-a fost rau o ora. Iar el, era asa de multumit si satisfacut!! Si n-a gresit nimic, n-a alunecat, n-a luat vreo burta inapoi, a cotit bine intre tronsoane (ca de obicei o ia pe scurtatura ca motanul peste gol ). Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Tudorel = Baby Bink?
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
miremia spune:
Parca am retrait si eu momentul cu tine, m-a incercat asa o stare de groaza.
Bine ca nu s-a intamplat nimic, buturelul explorator!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
tomaca mersi............pentru info de cic
ioi ce sperietura ai tras................
aoleu bine ca nu apatit nik
eus tiu ce exista ingeri ai copiilor....
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...