Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am incarcat si noi poze in album si ne-am permis 2 libertati:
Am schimbat data albumului astfel incat sa fie mereu in fata (am pus 25 martie)
Am adaugat o coperta de album ca sa fie mai usor de reperat

Sper sa nu va suparati

AAAA intrebare: sa le punem toate pozele cu orientare tip "portrait" ca sa fie usor de pus 2 intr-o imagine? Eu am pus poze "landscape in eventualitatea in care treb sa acopere tot ecranul....ia ziceti, cum facem?

de Yannis

Alex, depinde cum ne hotaram sa le punem, 2 pe pagina sau cate una.
In functie de asta punem portrait sau landscape

si in romaneste cine zice? ca io am recunoscut de mult ca nu le am cu tehnica

mami de si

In romana se traduce asa:
Landscape- poza pe lat
Portrait - poza in picioare(portret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si de la noi,eu am un copil super marait ,nemultumit de tot de mai bine de o sapt nu papa cum trebuie,am fost la dr cica are rosu in gat de aia dar deja sunt un pic ingrijorata pt ca merge ca un betiv asa si nu-mi place,e normal daca nu papa bine .Vazut si eu din nou colaju si
F frumoasa ideea pt colaj.
Tomaca pentru intrebare nu am nimic impotriva mutatului fetelor inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anisorul,insa am o alta rugaminte la fete in privinta colajului,cum este vb de poza de la prima luna si cea de an as vrea sa ne asteptati sa facem si noi anul si sa putem pune poza .
Felicitari MARA
Nu mai imi amintesc in rest

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Eu am propus data de 8 martie tocmai ca sa nu existe discutii. Avand in vedere ca anul trecut ne-am mutat pe 8, m-am gandit ca daca anul trecut n-a fost o problema, nu ar fi nici anul asta. Si nu e vorba ca nu se mai poate astepta, ca nu arde (cred ca nu ne obliga nimeni)....repet am luat data mutarii de anul trecut pt ca nu vroiam sa apara tocmai discutii de genul asta. In sfarsit, faceti cum vreti....

PS: Poza Marei nu o sa fie de la un an fix.....ma mai primiti in colaj?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ioana voi sunteti nascuti la sf lui Martie, eu vorbisem cu Lucia sa stabilim termen limita 15 martie, ok, daca punem 28 martie e timp sa puna toti poza, dar mie una mi se pare tarziu. Ok , nu ne grabeste nimeni, dar nu poti pune orice poza mai recenta? ii faci poze frumi de 1/8 martie ceva. Oricum nici poza mea nu e de la fix 1 an si nu are treaba cu party-ul de un an. Ce zici?

Ce zic restul fetelor?

Ma gandesc ca cei nascuti in decembrie deja mor de nerabdare ptr colaj

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Tomaca multumim ptr info de pe mail cu privire la CIC

de Yannis

WOW - You are fast.
Ma pregateam sa scriu ca am trimis. Dar ai fost un porumbel mai rapid.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:

Ioana voi sunteti nascuti la sf lui Martie, eu vorbisem cu Lucia sa stabilim termen limita 15 martie, ok, daca punem 28 martie e timp sa puna toti poza, dar mie una mi se pare tarziu. Ok , nu ne grabeste nimeni, dar nu poti pune orice poza mai recenta? ii faci poze frumi de 1/8 martie ceva. Oricum nici poza mea nu e de la fix 1 an si nu are treaba cu party-ul de un an. Ce zici?

Ce zic restul fetelor?

de Yannis

Nu as vrea sa fiu eu cauza vreunei probleme ideea pt colaj a fost anul si mi-as dori sa aibe si alexandra macar anul implinit asta era ideea,am vazut ca yannis are poza de un an si 6 zile deci are anul implinit.Daca nu se poate nu se poate nu-i bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Bravo Mara!!! Mire, cred ca s-a apucat de mers ca sa vina sa il vada pe Yannis ca nu s-au vazut cam demultishor asa

Speriat, Yannis nu prea se sperie, ne uitam la 101 Dalmatieni de vro cateva zile dar nu se sperie de Cruela defel, uneori se sperie de tunete (de ex noaptea in care s-au nascut catelusii lui Pongo ploua si tuna si fulgera). IN rest nu se sperie de baloane sparte , de nimic la care ma astept s se sperie. Se mai sperie daca ridic eu tonul din senin sau , la fel ca Raul, de aspirator, feom, masina de tuns si orice face un zgomot d-asta de uruit de aparat.
So speriatul merge pe auditiv, nu l-am vazut sa il deranjeze ceva ce a vazut pana acum.

Imi plac ideile voastre cu colajul. Ma ofer sa incerc sa ajut la texte

Dar sunt super ideile cu poza de mic si de la 1 an si texte gen Iuria-bobitza, Yannis pui de grec, Zgubi, buturel, etc

de Yannis

referitor la mult ravnita...mara....cred ca fata e muuult mai practica ecat ma-sa....s-a gandit mititica...daca mami e cocoana....si nu se deplaseaza decat cu masina..ia sa ma apuc io de mers si sa o iau la pas....pana la baietii aia 2...si de acolo..la mall..ca tot e aproape

eu n-am idei pt colaj...pt ca neuronul e grav afectat...insa

uitandu-ma si reuitandu-ma la cel de anul trecut...acele etape pe care le-a expus cristies pana la pozele cu pufuletii...mi-au placut f mult...si chiar daca am uitat dintre ele deoarece ne confruntam cu altele....mi-am readus aminte...de la 2 liniutze..pana...la primul ueeeee

asa ca...poate n-ar fi rau...pana la pozici sa fie prezentate...la fel...niste etape din primul lor an de viatza...colici...dinti....mersul de-a busilea..primii pasi..primele sunete...vaccinuri... taiatul motului...alesul de pe tava...primele...prietenii...dintre ei...si dintre mamici...nu mai stiu ..chestii din aste...apoi poze cu ei e interesant cum s-a zis...din primele luini paralela cu cea de acum..

na zic si eu...si mult respect pt cine se va apuca de treaba.ca nu e usor...multumim anticipat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Buna ziua si de la noi,eu am un copil super marait ,nemultumit de tot de mai bine de o sapt nu papa cum trebuie,am fost la dr cica are rosu in gat de aia dar deja sunt un pic ingrijorata pt ca merge ca un betiv asa si nu-mi place,e normal daca nu papa bine .Vazut si eu din nou colaju si
F frumoasa ideea pt colaj.
Tomaca pentru intrebare nu am nimic impotriva mutatului fetelor inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anisorul,insa am o alta rugaminte la fete in privinta colajului,cum este vb de poza de la prima luna si cea de an as vrea sa ne asteptati sa facem si noi anul si sa putem pune poza .
Felicitari MARA
Nu mai imi amintesc in rest

Eu am propus data de 8 martie tocmai ca sa nu existe discutii. Avand in vedere ca anul trecut ne-am mutat pe 8, m-am gandit ca daca anul trecut n-a fost o problema, nu ar fi nici anul asta. Si nu e vorba ca nu se mai poate astepta, ca nu arde (cred ca nu ne obliga nimeni)....repet am luat data mutarii de anul trecut pt ca nu vroiam sa apara tocmai discutii de genul asta. In sfarsit, faceti cum vreti....

PS: Poza Marei nu o sa fie de la un an fix.....ma mai primiti in colaj?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Miremia poate nu m-am exprimat bine nu vreau sa te superi,deci sunt de acord cu mutarea pt 8 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Eu am pus poza Arianei de la 1 anisor pt ca e o poza care mie imi place,nu neaparat ca e poza de la 1 anisor....

Alexutzza frumoasa imagine de album ai pus ....

Eu zic ca fiecare pune ce poza i se pare lui potrivita,chiar daca e sau nu de 1 anisor,colajul are denumirea de 1 an ca reper,parerea mea

Deci Mire nu ai scapare

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Citat:

Ce zic restul fetelor?

de Yannis

Nu as vrea sa fiu eu cauza vreunei probleme ideea pt colaj a fost anul si mi-as dori sa aibe si alexandra macar anul implinit asta era ideea,am vazut ca yannis are poza de un an si 6 zile deci are anul implinit.Daca nu se poate nu se poate nu-i bai.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

eu nu am nimic impotriva daca se asteapta si pana la sf lui martie, poate chiar are si lucia timp mai mult de lucru Multumim muult ptr ca te ocupi

Poate mai zic si celelalte fete ce parere au

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu am pus poza Arianei de la 1 anisor pt ca e o poza care mie imi place,nu neaparat ca e poza de la 1 anisor....

Alexutzza frumoasa imagine de album ai pus ....

Eu zic ca fiecare pune ce poza i se pare lui potrivita,chiar daca e sau nu de 1 anisor,colajul are denumirea de 1 an ca reper,parerea mea

Deci Mire nu ai scapare

Tare frumoase alegeri ati facut, referitor la poze..
Incercam sa facem si noi duminica niste poze...nu prea i-am mai facut in ultima perioada, din pacate...ne-a cam tinut ocupati tare..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput