Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Suna a spaima nocturna ce zici tu...si eu am aflat intamplator despre asa ceva tot de pe net...se pare ca ar intra in categoria parasomniilor...uite www.romedic.ro/parasomniile" target="_blank">aici niste info, dar se pot gasi tot felul de informatii despre asta si la un simplu search pe google...e bine de stiut pentru ca in cazul in care ne confruntam cu asa ceva sa nu ne panicam... Fetele, multumesc din suflet pentru raspunsurile cu privire la reactiile de teama...m-am linistit...se pare ca lumea lor e mult mai complexa decat ne imaginam noi... _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata |
Si Tudor a mai avut treziri cu planset. De obicei s-a calmat repede. Dar vreo 2 cazuri si mai grele. In rest, nu se sperie de nimic in mod deosebit. De aspirator este indragostit (la prima vedere). Doar la barbati / femei in varsta este mai circumspect. Cand era mai mic mai si plangea usor.
La TV nu se uita decat la reclame si nu-l sperie.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
Beatrice1982 spune:
Neata la amiaza!!!!!!!
noi tot maraiti..........
Ivan nu se sperie.panaa cum nu am experimentat chestii de genu........
noi aspiram impreuna, de cand s-a nascut ii usc parul cu foenul......ii place si cu masina........nu se sperie nici de latratul cainilor, dimpotriva, sta si fata in fata cu ei incepe sa bolborosesca ceva nervos..........
nici de tractoare nu se sperie......
faze la tv nu am vz sa se sperie de ceva.........
la noi emrge numai muzica, at cand emrge......bine nici alea nu sunt faine, unele, dar nu am observat inca nik.............
la poze si eu zic sa fie doua.........
revin cand cum pot
v-am pupat
al noi sunt 40 de cm zapada.........
mergem un pic cu sania.........
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
tomaca spune:
Eu am o problema. Nu stiu ce poza sa-i pun pentru colaj. N-am niciuna gatit.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
alexutzzza spune:
Am incarcat si noi poze in album si ne-am permis 2 libertati:
Am schimbat data albumului astfel incat sa fie mereu in fata (am pus 25 martie)
Am adaugat o coperta de album ca sa fie mai usor de reperat
Sper sa nu va suparati
AAAA intrebare: sa le punem toate pozele cu orientare tip "portrait" ca sa fie usor de pus 2 intr-o imagine? Eu am pus poze "landscape in eventualitatea in care treb sa acopere tot ecranul....ia ziceti, cum facem?
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Eu am o problema. Nu stiu ce poza sa-i pun pentru colaj. N-am niciuna gatit. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
eeeeei gatit, eu am pus una de dupa party-ul de ziua lui, in body murdar de ciocolata de la tort
de Yannis
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Am incarcat si noi poze in album si ne-am permis 2 libertati: Am schimbat data albumului astfel incat sa fie mereu in fata (am pus 25 martie) Am adaugat o coperta de album ca sa fie mai usor de reperat Sper sa nu va suparati AAAA intrebare: sa le punem toate pozele cu orientare tip "portrait" ca sa fie usor de pus 2 intr-o imagine? Eu am pus poze "landscape in eventualitatea in care treb sa acopere tot ecranul....ia ziceti, cum facem? de Yannis |
Alex, depinde cum ne hotaram sa le punem, 2 pe pagina sau cate una.
In functie de asta punem portrait sau landscape
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Cuscra ...cum mai sunteti?ce mai face Alex,dar tu? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Lenea e sinucidere blanda." |
alex incepe sa doarma bine noaptea,dar eu nu-s obisnuita asa..nu mi-am intrat in ritm,asa ca-s rupta...n-are logica,dar asa e
cik ii ies 4 dinti sus...asa se vede...anyway,fatza de ariana e departe de tot cu dentitziasi e destul de cumintel
pup norutza mica sa o doara mai putin dintisorii si sa pape bine,sa fie mami multumita!
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Alex, depinde cum ne hotaram sa le punem, 2 pe pagina sau cate una. In functie de asta punem portrait sau landscape Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
si in romaneste cine zice? ca io am recunoscut de mult ca nu le am cu tehnica
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi,eu am un copil super marait ,nemultumit de tot de mai bine de o sapt nu papa cum trebuie,am fost la dr cica are rosu in gat de aia dar deja sunt un pic ingrijorata pt ca merge ca un betiv asa si nu-mi place,e normal daca nu papa bine .Vazut si eu din nou colaju si
F frumoasa ideea pt colaj.
Tomaca pentru intrebare nu am nimic impotriva mutatului fetelor inteleg ca nu se poate astepta pana facem si noi anisorul,insa am o alta rugaminte la fete in privinta colajului,cum este vb de poza de la prima luna si cea de an as vrea sa ne asteptati sa facem si noi anul si sa putem pune poza .
Felicitari MARA
Nu mai imi amintesc in rest